NefsKnowing yazdı:AYRICA O ÇARDA GİDEN BİZİM DE EMEKLERİMİZ VAR SADECE ENDERİN DEĞİL BİZİMKİLERİDE ÇALDIN SEN !
Yuuhh lan adamla siz kavgaliydiniz sizin ne emeginiz gecdi. Sizin tek emeginiz onunSurquen carini sildirmekde gecdi. Endere etmedik laf birakmadiniz zamaninda Yalanmi ender söyle sen demedinmi bana böyle böyle dediler bende cari siliyom diyip silmedinmi
ne sacmalıyosun nassıl emeklerı yok ????????? 2ganoyu m fatıh,1menekseyı fatıh 2 budaksızı furkan (firefoxxx) çekti sen ne dıyosun.=???
Enderxangel yazdı:charı 49a kasan benim...3 5 yerde sizden yardım aldım.Çok değil sizde biliyosunuz.Eline ashabı ureten benım gece gunduz maden bekleyerek...Kaldı kı sınıf arkadaslarımın da madenı var onun ıcınde ...
Daha neyın dırdırını yapıyosunuz sız
Kendi hakkım olan emeğimi istemem yüzsüzlük mü gökhan ? Saçma saçma olaya sonradan dahil olup yorum yazma !
Sen cari hediye ettinmi LOncaya ETTIN. Bende o Cari üstlenip ona yogunlandimmi YOGUNLANDIM. Sen o cari bize hediye ederek HAkkini kaybettinmi ETTIN. Ama suda var bak kendin yine yazdin. Bi kac görevde yardim ettiniz ama cok degil. Bana biri bi yilan kessin o bile benim icin cok degerlidir. Ama sen o kadar nankörsünki yardimlari bile siniflandiriyosun. Yazkik sana sen nasi bi kisilikmisin böyle.
Senin için bi yılanın bu kadar değerli olduğunu bilseydim zamanında sana tüm yeraltını keserdim
Ben senin gibi nankör degilim ve paraya pulada deger vermem sen bunu biliyosun sanirim. Carlarimi verdim loncaya 12 car hediye ettim biliyosun. Bunlarin 4 tanesi 49 du 1 48 cogu 39 vesayre. Bu hesablarin hepsine bide Para yollayip Plus aldirdim 1 senelik bunuda biliyosun. KP kasin alin gözlüklerinizi dedim. hic kendime bise istedimmi ??? Budami yetmedi ben sana bi seferinde ne dedim ender. Sen dedinki okulun neti iyi degil dedim usb li internet yokmu sizin orda var abi vinn mi vizz mibiseymis ismi iyi dedimal ondan.Annem izin vermiyo para vermiyo dedin.Ben sana ne dedim sana para yollimsen al annenede gösterme dedim ama yinede istemedin. Ben her fedakarlik icin sana ve digerlerine hazirdim ama bakiyorumda hala azcik bi yardimimiz tokunmus sana bunu diyosun. Bu ne kadar fedakar ne kadar nankör oldugunu gösteriyor senin.
MADEM DEĞER VERMİOSUN YA ADAMIN HAKKI OLAN ÇARI NİYE GERİ VERMİYOSUN O ZAMAN ?
NefsKnowing yazdı:AYRICA O ÇARDA GİDEN BİZİM DE EMEKLERİMİZ VAR SADECE ENDERİN DEĞİL BİZİMKİLERİDE ÇALDIN SEN !
Yuuhh lan adamla siz kavgaliydiniz sizin ne emeginiz gecdi. Sizin tek emeginiz onunSurquen carini sildirmekde gecdi. Endere etmedik laf birakmadiniz zamaninda Yalanmi ender söyle sen demedinmi bana böyle böyle dediler bende cari siliyom diyip silmedinmi
SEN ŞAKA MI YAPIOSUN ! O ÇARA MENEKŞE,YONCA ÇEKTİM BEN SEN NE ANLATIOSUN ! SINIFTA BİLGİSAYAR BAŞINDA DERSLERDE ÇEKTİM SEN NE BİLİYORSUN ! SURQEON U KİM KASTI SEN Mİ ? BEN ÇAR FLN SİLDİRTMEDİM KAFASINA SİLAH MI DAYADIM SİL DİYE ?
Kesinlikle beni senin zorlamadığını bi dayatma olmadığını defalarca söyledim ben onlara fatih..Tamamen kendi kararım olduğunu da söyledim.Anlayanaymış demekki.
Charlarımı tamamen kendi gururumdan sildiğimi herkes biliyor ama onlar anlamak istediği taraftan anlıyor olay bu..
Ender Burda hakikatlari yazcaksan hakikatli ol madem seni zorlayan olmadi neden bize ayriyetten dedin abi su fotolarida söyle koyimde inansin sussunlar artik. Fotolar hala Pardus lonca sayfasinda duruyo yazilarda.
Ben bu konu hakkında diyceğimi dedim , o char üzerindeki hakkımı helal etmiyorum . Siz hırsızken mutluysanız etik değerlerinizi bi gözden geçirmenizi şiddetle öneririm.
Enderxangel yazdı:charı 49a kasan benim...3 5 yerde sizden yardım aldım.Çok değil sizde biliyosunuz.Eline ashabı ureten benım gece gunduz maden bekleyerek...Kaldı kı sınıf arkadaslarımın da madenı var onun ıcınde ...
Kendi hakkım olan emeğimi istemem yüzsüzlük mü gökhan ? Saçma saçma olaya sonradan dahil olup yorum yazma !
Sen cari hediye ettinmi LOncaya ETTIN. Bende o Cari üstlenip ona yogunlandimmi YOGUNLANDIM. Sen o cari bize hediye ederek HAkkini kaybettinmi ETTIN. Ama suda var bak kendin yine yazdin. Bi kac görevde yardim ettiniz ama cok degil. Bana biri bi yilan kessin o bile benim icin cok degerlidir. Ama sen o kadar nankörsünki yardimlari bile siniflandiriyosun. Yazkik sana sen nasi bi kisilikmisin böyle.
Senin için bi yılanın bu kadar değerli olduğunu bilseydim zamanında sana tüm yeraltını keserdim
Ben senin gibi nankör degilim ve paraya pulada deger vermem sen bunu biliyosun sanirim. Carlarimi verdim loncaya 12 car hediye ettim biliyosun. Bunlarin 4 tanesi 49 du 1 48 cogu 39 vesayre. Bu hesablarin hepsine bide Para yollayip Plus aldirdim 1 senelik bunuda biliyosun. KP kasin alin gözlüklerinizi dedim. hic kendime bise istedimmi ??? Budami yetmedi ben sana bi seferinde ne dedim ender. Sen dedinki okulun neti iyi degil dedim usb li internet yokmu sizin orda var abi vinn mi vizz mibiseymis ismi iyi dedimal ondan.Annem izin vermiyo para vermiyo dedin.Ben sana ne dedim sana para yollimsen al annenede gösterme dedim ama yinede istemedin. Ben her fedakarlik icin sana ve digerlerine hazirdim ama bakiyorumda hala azcik bi yardimimiz tokunmus sana bunu diyosun. Bu ne kadar fedakar ne kadar nankör oldugunu gösteriyor senin.
Allahından kork !!!!
Sen bana ne zaman para yolliyim al dedin gizli ? Yemin ediyorum şuanda senin iblis falan olduğunu düşünüyorum.!
senin gönderdiğin charlardan bitek gözlük alan ersin oldu zamanında bunu da biliyosun dimi?
ben size dedim ki sim kart var 3g için ama usb modemım yok ve annem çok karsı çıkıyor dedim. bunu da biliyosun.annem para yollamıyor dıye bısy nerde dedım?
MADEM DEĞER VERMİOSUN YA ADAMIN HAKKI OLAN ÇARI NİYE GERİ VERMİYOSUN O ZAMAN ?
Karsimizdaki kisi Adam olsaydi amenla verdik ama o adamlik yerine NANKÖRLÜGÜ secdi. Bizde enayi degiliz emegimiona verecem. Ama adam gibi teamspeake gelseydi ben yine kendi emegimden gecer ona onu vermesini bilirdim.
SON MESAJIMDIR! HAKKIMI HELAL ETMİYORUM! BİRAZCIK DELİKANLI OLAN BİRAZCIK YÜREKLİ OLAN HAKKA HUKUKA SAYGILI OLAN O ÇARI GERİ VERİR! HADİ VERMİOSUN BARİ EMEKLERİMİZİ VER DİĞER İTEM VS UNUTTUM ASHAP'IMIZI VER /zeki insanlar ashap verilmio ki die düşüncekler şimdi malzemesni kastediyoruz/ HA ONU DA YAPMIYORUM-YAPAMIYORUM DİYOSAN ALLAH'IN DAN BUL! BELKİ DÜŞMANLARIMIZ MUHTAÇ OLDUMUZU DÜŞÜNÜRLER AMA BİZ HAKKIMIZI ARIYORUZ!
NefsKnowing yazdı:SON MESAJIMDIR! HAKKIMI HELAL ETMİYORUM! BİRAZCIK DELİKANLI OLAN BİRAZCIK YÜREKLİ OLAN HAKKA HUKUKA SAYGILI OLAN O ÇARI GERİ VERİR! HADİ VERMİOSUN BARİ EMEKLERİMİZİ VER DİĞER İTEM VS UNUTTUM ASHAP'IMIZI VER /zeki insanlar ashap verilmio ki die düşüncekler şimdi malzemesni kastediyoruz/ HA ONU DA YAPMIYORUM-YAPAMIYORUM DİYOSAN ALLAH'IN DAN BUL! BELKİ DÜŞMANLARIMIZ MUHTAÇ OLDUMUZU DÜŞÜNÜRLER AMA BİZ HAKKIMIZI ARIYORUZ!
Hakkiniz varsa enderdedir ender carin sahibi iken hakkini birakmisdir. Git hakkini enderden iste.
NefsKnowing yazdı:SON MESAJIMDIR! HAKKIMI HELAL ETMİYORUM! BİRAZCIK DELİKANLI OLAN BİRAZCIK YÜREKLİ OLAN HAKKA HUKUKA SAYGILI OLAN O ÇARI GERİ VERİR! HADİ VERMİOSUN BARİ EMEKLERİMİZİ VER DİĞER İTEM VS UNUTTUM ASHAP'IMIZI VER /zeki insanlar ashap verilmio ki die düşüncekler şimdi malzemesni kastediyoruz/ HA ONU DA YAPMIYORUM-YAPAMIYORUM DİYOSAN ALLAH'IN DAN BUL! BELKİ DÜŞMANLARIMIZ MUHTAÇ OLDUMUZU DÜŞÜNÜRLER AMA BİZ HAKKIMIZI ARIYORUZ!
Hakkiniz varsa enderdedir ender carin sahibi iken hakkini birakmisdir. Git hakkini enderden iste.
ŞİMDİ ASHAP DA DA SENİN HAKKIN VAR ONU DA SEN ÜRETTİN DİMİ ONUDA VERMİCEKSİN DAHA DOĞRUSU VEREMİCEKSİN GÜCÜN YETMİCEK HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!
Hakkın enderdedir....Sen varya,önce buradaki söylediğin yalanların altından nasıl kalkıcaksın onu bi düşün.
Kimseye şu fotoları koyıyım sussunlar tarzı yorum yapmadım bunu herkes biliyor.Ama sildiğimi herkesin görmesi amacıyla fotoları koydum doğru...!