Vakti olan iceri

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Vakti olan iceri

Mesaj gönderen NefsKnowing »

AYRICA O ÇARDA GİDEN BİZİM DE EMEKLERİMİZ VAR SADECE ENDERİN DEĞİL BİZİMKİLERİDE ÇALDIN SEN !
FaTiH
Kullanıcı avatarı
memoagent47
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen memoagent47 »

bak şidmi biz cesurlardayız taa en başta. veli abi başkandı ama pek girmezdi . ben çok severim kendisini sayarım o zamandan beri. ardından veli abi hiç gelmemeye başladı duyduk kı oyunu bırakmış. ender ve ben özellıkle gerçekten üzüldük ama yapablcegmz bsy yoktu . daha sonra RoA ya girelim dedik fatih buğra ben ender kısaca tüm tayfaca girdik. bi süre sonra ender veli abinin geri geldiğini ve loncasına gıtmek ıstedıgını soyledı bızım ıcın problem yoktu , nasılsa hep beraber olacaktık zaten. sonra bız de roa olarak kalkınma surecıne gırdık. artık ıkı ayrı loncaydı pardus ve roa . ve bı kadım gunu sınırler gerıldı kavga basladı enderle tartıstık uzun sure konusmadık. snra olayları cozuk tekrar gorusmeye basladık fakat problemler pardus uyelerıyle devam etmetye basladı. ben kendı adıma konusyorm bu sırada ben endere kendı charımmıs gıbı kastım maden ıtem ne gerekırse verdım cunku o benm kardesım gıbıdır yıne olsn yıne verırırm .fatıh de ender de bılırler ıstedıklerınde uyelık onlarındır. bız enderle baya bı plan falan yaptık ona ashab uretıyoruz derken pardus uyelerı bır sekılde bu planların ustune de yatarak aramızın acılmasına sebeb olacak bır takım hareketlerde bulundular. bahusus ben endere nıye oyle yaptn nıye boyle yaptn demedm kırgınlık oldu gectı bıttı... ardından beraber oyunu bırakma kararı aldık 1 ayı aşkın sure oynamdık. ender bırakırken kımseyle bır derdı yoktu char sıfresı bızde de vardı parduslarda da. ama bu zekı arkadas bu cinyıs charı alıyor adını degıstıryor yok şaheser dusurdum yok onu yaptm falan dıyerek enderın ona guvenıp verdıgı charını zorla alıkoyuyor. ve sımdı kendını haklı sayıyor . olay kabataslak budur.
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Resim

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Enderxangel yazdı:charı 49a kasan benim...3 5 yerde sizden yardım aldım.Çok değil sizde biliyosunuz.Eline ashabı ureten benım gece gunduz maden bekleyerek...Kaldı kı sınıf arkadaslarımın da madenı var onun ıcınde ;)...
Daha neyın dırdırını yapıyosunuz sız
Kendi hakkım olan emeğimi istemem yüzsüzlük mü gökhan ? Saçma saçma olaya sonradan dahil olup yorum yazma !
Sen cari hediye ettinmi LOncaya ETTIN. Bende o Cari üstlenip ona yogunlandimmi YOGUNLANDIM. Sen o cari bize hediye ederek HAkkini kaybettinmi ETTIN. Ama suda var bak kendin yine yazdin. Bi kac görevde yardim ettiniz ama cok degil. Bana biri bi yilan kessin o bile benim icin cok degerlidir. Ama sen o kadar nankörsünki yardimlari bile siniflandiriyosun. Yazkik sana sen nasi bi kisilikmisin böyle.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Beyzade »

NefsKnowing yazdı:AYRICA O ÇARDA GİDEN BİZİM DE EMEKLERİMİZ VAR SADECE ENDERİN DEĞİL BİZİMKİLERİDE ÇALDIN SEN !
Yuuhh lan adamla siz kavgaliydiniz sizin ne emeginiz gecdi. Sizin tek emeginiz onunSurquen carini sildirmekde gecdi. Endere etmedik laf birakmadiniz zamaninda Yalanmi ender söyle sen demedinmi bana böyle böyle dediler bende cari siliyom diyip silmedinmi
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Beyzade yazdı:
Enderxangel yazdı:charı 49a kasan benim...3 5 yerde sizden yardım aldım.Çok değil sizde biliyosunuz.Eline ashabı ureten benım gece gunduz maden bekleyerek...Kaldı kı sınıf arkadaslarımın da madenı var onun ıcınde ;)...
Kendi hakkım olan emeğimi istemem yüzsüzlük mü gökhan ? Saçma saçma olaya sonradan dahil olup yorum yazma !
Sen cari hediye ettinmi LOncaya ETTIN. Bende o Cari üstlenip ona yogunlandimmi YOGUNLANDIM. Sen o cari bize hediye ederek HAkkini kaybettinmi ETTIN. Ama suda var bak kendin yine yazdin. Bi kac görevde yardim ettiniz ama cok degil. Bana biri bi yilan kessin o bile benim icin cok degerlidir. Ama sen o kadar nankörsünki yardimlari bile siniflandiriyosun. Yazkik sana sen nasi bi kisilikmisin böyle.
1 YILAN KESİLMESİNİ HESAP EDİYORSUN BU KADAR GÜVENİLİR-İYİ BİR ADAMSIN AMA ASHAPLI ÇARA KONUYOSUN SONRA HEDİYEYDİ KİM KİME HEDİYE ETMİŞ BEN HEDİYE ETMEDM O ÇARDAKİ EMEKLERİMİ MEMO ETMEDİ BUGRA ETMEDİ ENDER ETMEDİ KİM ETTİ ?
FaTiH
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Enderxangel »

Beyzade yazdı:
Senin için bi yılanın bu kadar değerli olduğunu bilseydim zamanında sana tüm yeraltını keserdim ;)
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Beyzade yazdı:
NefsKnowing yazdı:AYRICA O ÇARDA GİDEN BİZİM DE EMEKLERİMİZ VAR SADECE ENDERİN DEĞİL BİZİMKİLERİDE ÇALDIN SEN !
Yuuhh lan adamla siz kavgaliydiniz sizin ne emeginiz gecdi. Sizin tek emeginiz onunSurquen carini sildirmekde gecdi. Endere etmedik laf birakmadiniz zamaninda Yalanmi ender söyle sen demedinmi bana böyle böyle dediler bende cari siliyom diyip silmedinmi

SEN ŞAKA MI YAPIOSUN ! O ÇARA MENEKŞE,YONCA ÇEKTİM BEN SEN NE ANLATIOSUN ! SINIFTA BİLGİSAYAR BAŞINDA DERSLERDE ÇEKTİM SEN NE BİLİYORSUN ! SURQEON U KİM KASTI SEN Mİ ? BEN ÇAR FLN SİLDİRTMEDİM KAFASINA SİLAH MI DAYADIM SİL DİYE ?
FaTiH
Kullanıcı avatarı
memoagent47
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen memoagent47 »

Kendılerı tolgaya sildiremedi ya içlerinde kaldı :D
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Resim

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Enderxangel »

NefsKnowing yazdı:
Beyzade yazdı:

SEN ŞAKA MI YAPIOSUN ! O ÇARA MENEKŞE,YONCA ÇEKTİM BEN SEN NE ANLATIOSUN ! SINIFTA BİLGİSAYAR BAŞINDA DERSLERDE ÇEKTİM SEN NE BİLİYORSUN ! SURQEON U KİM KASTI SEN Mİ ? BEN ÇAR FLN SİLDİRTMEDİM KAFASINA SİLAH MI DAYADIM SİL DİYE ?
Kesinlikle beni senin zorlamadığını bi dayatma olmadığını defalarca söyledim ben onlara fatih..Tamamen kendi kararım olduğunu da söyledim.Anlayanaymış demekki.
Charlarımı tamamen kendi gururumdan sildiğimi herkes biliyor ama onlar anlamak istediği taraftan anlıyor olay bu..
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Beyzade »

Enderxangel yazdı:
Beyzade yazdı:
Senin için bi yılanın bu kadar değerli olduğunu bilseydim zamanında sana tüm yeraltını keserdim ;)
Ben senin gibi nankör degilim ve paraya pulada deger vermem sen bunu biliyosun sanirim. Carlarimi verdim loncaya 12 car hediye ettim biliyosun. Bunlarin 4 tanesi 49 du 1 48 cogu 39 vesayre. Bu hesablarin hepsine bide Para yollayip Plus aldirdim 1 senelik bunuda biliyosun. KP kasin alin gözlüklerinizi dedim. hic kendime bise istedimmi ??? Budami yetmedi ben sana bi seferinde ne dedim ender. Sen dedinki okulun neti iyi degil dedim usb li internet yokmu sizin orda var abi vinn mi vizz mibiseymis ismi iyi dedimal ondan.Annem izin vermiyo para vermiyo dedin.Ben sana ne dedim sana para yollimsen al annenede gösterme dedim ama yinede istemedin. Ben her fedakarlik icin sana ve digerlerine hazirdim ama bakiyorumda hala azcik bi yardimimiz tokunmus sana bunu diyosun. Bu ne kadar fedakar ne kadar nankör oldugunu gösteriyor senin.
ResimResim
ResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön