Vakti olan iceri

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: Vakti olan iceri

Mesaj gönderen ElitConan »

senin kim olduğumu biliyorum.ayrıca bu konuya muhalefette olmadım yada enderin yazdıklarına.
bana karşı saldırışının manasını çözemedim :)
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NefsKnowing »

Masterlid yazdı:Ali Abinin Uzun Uzun Yazdığı Şeyleri Okumadım Açıkçası. Ama Geçenlerde Sohbet Etmiştik.Bu Konuya Değinmişti. Şimdi Adam Sana Bu Çarı Ver Diye Verirken Yalvardımı ? İkincisi Sen Sadece Şaheser Olarak Bakıyorsun Olaya Adam Ona Kaç Plus Paket Yükledi Ne Bileceksin. Sen Verdiğinde Karakterin Değeri Atıyorsam 100 İse O Aldıktan Sonra 500 Oldu. %500 Lük Artışı Sağlayan O . Bırak Adamı Hırsız Diye İtam Etmen Karakteri Geri İstemen Bile Yanlış. Bu Yüzsüzlüğü Senden Beklemezdim Açıkçası :!:
HADİ CANIM SENİN HİÇ ÇARINA BÖLE BİŞİ OLDU MU ? KAÇ KERE ASHAP ÜRETTİN ? KAÇ KERE ADAM SANDIKLARIN SENİN MALINA EL KOYDU ?
FaTiH
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Enderxangel »

Ersinle bırakma konusundan 2 3 gün önce konuşmuştuk msn den...Bana dediklerinin özeti şundan ibaretti:
-Sen bizi mi bıraktın oyunu mu?
-Ben sizi değil oyunu bıraktım.
- O zaman Şubat tatiline kadar oynama.O süre zarfına kadar char bende kalsın.Gelince alırsın devam edersin.
idi.
Malesef msn geçmişim kaydedilmiyor bilgisayarımda..Kaydedilseydi resmini koyardım.
Bunun ne anlama geldiğini sanırım normal bi beyne sahip herkes anlayabilir.
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ElitConan yazdı:senin kim olduğumu biliyorum.ayrıca bu konuya muhalefette olmadım yada enderin yazdıklarına.
SANA ÇOK ÖZENİORUM O YÜZDEN ÇOK KISKANIORUM SENİ :? :D
FaTiH
Kullanıcı avatarı
memoagent47
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen memoagent47 »

Masterlid yazdı:Ali Abinin Uzun Uzun Yazdığı Şeyleri Okumadım Açıkçası. Ama Geçenlerde Sohbet Etmiştik.Bu Konuya Değinmişti. Şimdi Adam Sana Bu Çarı Ver Diye Verirken Yalvardımı ? İkincisi Sen Sadece Şaheser Olarak Bakıyorsun Olaya Adam Ona Kaç Plus Paket Yükledi Ne Bileceksin. Sen Verdiğinde Karakterin Değeri Atıyorsam 100 İse O Aldıktan Sonra 500 Oldu. %500 Lük Artışı Sağlayan O . Bırak Adamı Hırsız Diye İtam Etmen Karakteri Geri İstemen Bile Yanlış. Bu Yüzsüzlüğü Senden Beklemezdim Açıkçası :!:

gülmekten öldüm ya ama bunu geçemiyceğim için dirildim ce cevap yazıyorum şimdi :D 100 den 500 e %500 lük artış ?! :D hangi matematik bu :D :D hem de kendısını savunmak için buldugu lafa bak yok alırken yalvarmışmıymış bilmem ne :D
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Resim

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi

www.anadoluakincilari.com
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Beyzade yazdı:
NefsKnowing yazdı:
Beyzade yazdı:
Cesurlar yazdı:Çarı sabahlara kadar kasıp 49 yapan ender,Çara ashab üreten Ender,Sana güvenip Çarı veren Ender.Emanete ihanet eden kim peki?
Iyi oku yaziyi sanirim okumadan yorum var burda bana emanet etmiyor kim alirsa onunolsun diyor hediye ediyor cari loncaya. Dikkatli okumanitavsiye ederim
GÜLDÜRDÜN YA :D HEDİYE EDİYOR HEDİYEYİ HEDİYE EETMEKTE SÜNNETTİR DİOSUN LONCADAN ALIOSUN DİMİ DİNE DE UYGUN CAİZDİR YANİ :D
SEN O ÇARI GASP EDİOSUN ŞU ANDA ALLAH KATINDA NEDİR DÜŞÜN ÖNCE :D
Cocukca yazilar yazipbide bugibi konuda gülücükler atma. Adam gibi oku ciddi sekilde aciklama yap. Yoksa adamlik zormu geliyo sana.
SEN ADAMSIN MİLLETİN ÇARINI GASP EDİOSUN BEN ADAM DEİLİM HAKKI YENİLENİ KORUYORUM ! AYRICA :D :D
FaTiH
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurlar »

Masterlid yazdı:
memoagent47 yazdı:Veli abiyi nasıl çiğneyebiliyosun ya adam charı geri verin diyo vermiyosun . Hadi hırsızlığınla yaşıyosun da o adam da mı saygın yok ?
Bilmiyorum Kaç RoA lı Anlaştınız Forum İçin Ama Yanlışınız Var . Ya Olay Size Çarptırılarak Anlatıldı. Yada Çekemiyorsunuz ;)

Olayın içinde olan birine olayın çarpıtılması saçma olur di mi? Ama sen olayı bir taraftan dinleyerek karar veren biri olarak çarpıtılmış şekilde biliyor olabilirsin?

Veli Abinin sözleri herşeyin kanıtıdır.Ne yazmış Veli Abi? 'Çar Enderindir.Verin diyorum vermiyolar.'
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

NefsKnowing yazdı:
ElitConan yazdı:senin kim olduğumu biliyorum.ayrıca bu konuya muhalefette olmadım yada enderin yazdıklarına.
Burda ciddi bi olay tartisiliyor cocukya yazilarini birakmicaksan defol kendi sayfana oraya yaz burasi cocukluk yeri degil tartisma alanidir.
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

NefsKnowing yazdı:
neyse cazibelerimiz hakkında sidik yarıştırmaya gerek yok şimdik daha cevap yazmıycam sadece konuyla ilgisli insanlar yazsın mümkünse :D
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
memoagent47
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen memoagent47 »

Beyzade yazdı:
NefsKnowing yazdı:
Burda ciddi bi olay tartisiliyor cocukya yazilarini birakmicaksan defol kendi sayfana oraya yaz burasi cocukluk yeri degil tartisma alanidir.
bak yavrucuk olayı bilmeyn dış kapının dışındai mandalın dışındaki yaysın sen bi bu konudan defol önce , he defolmuyomusun o zaman konuyu yaşayanlardan yani bizlerden öğren bu hırsızlardan değil anladın mı ? anlamadıysan 3 4 kere oku zor değil kavrarsın ;)
ShiNiGaMi
RYuK
WiDERCHRiST
ShiRoi
CesurlarxMFaTiH

Resim

Tılsım Raiders of Anatolia Sunucu Temsilcisi

www.anadoluakincilari.com
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön