Yine Maden,Yine Sorun!..
Re: Yine Maden,Yine Sorun!..
O reçeteleri üreten var mı ki ? Gereksiz tartışma ortamı yaratma !.
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
mesela bir buz dirençi çeket 2 menekşe istiyor başka bir reçetedede yüc. buz dirençi çeket reçetesindede 2 menekşe buz dirençinin olarak sayılıyor .G0kTurk yazdı:O reçeteleri üreten var mı ki ? Gereksiz tartışma ortamı yaratma !.

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
kesinlikle katılıyorum burak . . .MORDuMan yazdı:rekabetden kastın ne ortak seninG0kTurk yazdı:Eğer madenler çoğaltılırsa,reçetedeki madenler 6 değil de 2-3 vs. gibi olursa ve ya 3. dereceden maden çıkma olasılığı arttırılırsa neler olabileceğini hiç düşündün mü ki sen ?
Herkes kendi karakter sınıfı için en iyi olanı üretecek bütün oyuncular çok sağlamlaşacak , eee o zaman nerede kalacak çekişme ? Rekabet ortamı ?
Her şey muazzam bir dengeyle kurulu ... Bu dengeyi bozmaya oyuncuların gücü yetmez ! .. Bunu aklınıza sokun artık ...sunucuda sağlam diyebilceğin kaç adam var savaşcı 20 veya 30 veya 40 farketmez rekabet ortamı sadece bu kişiler arasında olur o saydığımız 20 30 40 kişi dışındaki adamlar da sadece izler yalakalık yapar gerektiğinde destekler eğer rekabet dolu bi ortam istiyosan herkesin oyundan yeterince nasibini alması ve çarını en güzel şekilde dizmesiyle meydana gelebilir şu an ben bi rekabet ortamı falan göremiyorum meranda 2-3 tane artist bön bön ötüyor sadece...
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
sen 2 maden çekemedin diye ben 4yıllı kdüzenimi bozdurmam gm ler yaptığını biliyornightboy yazdı:Açacağım konu yine maden sıkıntısı hakkında! Yani oyun yöneticilerinden yardım istiyoruz bu konularda... İlk başlarda biraz fotoğraf koyacağım görsellik açısından ()
Yani yöneticiler yetkili kişiler görüyorsunuz durumlar ortada...Maden sıkıntısı var yazık zamanımıza insanlar oyun için sabahlıyorlar bir çözüm getirin lütfen... Daha fazla maden koyun 3. dereceden maden çıkma şansını arttırın veya reçetelerdeki üretim mazlemelerini astronomik değerlerde yazmayın rica ediyorum.Kim bilir bu kaçıncı konu bu olay hakkında.
(not: Resimlerdeki kişilerin olayla hiçbir alakası yoktur.Onlarda maden mağdurudurlar () )
sağol canım benimTheanswer3 yazdı:kesinlikle katılıyorum burak . . .MORDuMan yazdı:rekabetden kastın ne ortak seninG0kTurk yazdı:Eğer madenler çoğaltılırsa,reçetedeki madenler 6 değil de 2-3 vs. gibi olursa ve ya 3. dereceden maden çıkma olasılığı arttırılırsa neler olabileceğini hiç düşündün mü ki sen ?
Herkes kendi karakter sınıfı için en iyi olanı üretecek bütün oyuncular çok sağlamlaşacak , eee o zaman nerede kalacak çekişme ? Rekabet ortamı ?
Her şey muazzam bir dengeyle kurulu ... Bu dengeyi bozmaya oyuncuların gücü yetmez ! .. Bunu aklınıza sokun artık ...sunucuda sağlam diyebilceğin kaç adam var savaşcı 20 veya 30 veya 40 farketmez rekabet ortamı sadece bu kişiler arasında olur o saydığımız 20 30 40 kişi dışındaki adamlar da sadece izler yalakalık yapar gerektiğinde destekler eğer rekabet dolu bi ortam istiyosan herkesin oyundan yeterince nasibini alması ve çarını en güzel şekilde dizmesiyle meydana gelebilir şu an ben bi rekabet ortamı falan göremiyorum meranda 2-3 tane artist bön bön ötüyor sadece...

Hızın yoksa canavar kes dicem kalabalık olmayan sunucu meran eminönünde olsan napcan yani
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Len 2 madende ben varım beni niye çektin özel hayat diye bişey kalmamış arkadaş haberim yokken foto alıyorlar D 
- BiLGeKaGaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
O 2-3 tane artist olan kimler acabaMORDuMan yazdı:rekabetden kastın ne ortak seninG0kTurk yazdı:Eğer madenler çoğaltılırsa,reçetedeki madenler 6 değil de 2-3 vs. gibi olursa ve ya 3. dereceden maden çıkma olasılığı arttırılırsa neler olabileceğini hiç düşündün mü ki sen ?
Ne Sevene Düşmanım
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
Ne De Sevdiğime Pişmanım.
Sadece Senle Olmak Varken Sensizliğe İsyanım...
bilmem halk kararın meranın artislerini seçmek sizin elinizde artist yazın 2233e gönderin meranın artistlerini desteklemiş olun oylar için şimdiden teşekkür ederizBiLGeKaGaN yazdı:O 2-3 tane artist olan kimler acabaMORDuMan yazdı:rekabetden kastın ne ortak seninG0kTurk yazdı:Eğer madenler çoğaltılırsa,reçetedeki madenler 6 değil de 2-3 vs. gibi olursa ve ya 3. dereceden maden çıkma olasılığı arttırılırsa neler olabileceğini hiç düşündün mü ki sen ?
![]()

- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran