Açacağım konu yine maden sıkıntısı hakkında! Yani oyun yöneticilerinden yardım istiyoruz bu konularda... İlk başlarda biraz fotoğraf koyacağım görsellik açısından ( )
Yani yöneticiler yetkili kişiler görüyorsunuz durumlar ortada...Maden sıkıntısı var yazık zamanımıza insanlar oyun için sabahlıyorlar bir çözüm getirin lütfen... Daha fazla maden koyun 3. dereceden maden çıkma şansını arttırın veya reçetelerdeki üretim mazlemelerini astronomik değerlerde yazmayın rica ediyorum.Kim bilir bu kaçıncı konu bu olay hakkında.
(not: Resimlerdeki kişilerin olayla hiçbir alakası yoktur.Onlarda maden mağdurudurlar ( ) )
Eğer madenler çoğaltılırsa,reçetedeki madenler 6 değil de 2-3 vs. gibi olursa ve ya 3. dereceden maden çıkma olasılığı arttırılırsa neler olabileceğini hiç düşündün mü ki sen ?
Herkes kendi karakter sınıfı için en iyi olanı üretecek bütün oyuncular çok sağlamlaşacak , eee o zaman nerede kalacak çekişme ? Rekabet ortamı ?
Her şey muazzam bir dengeyle kurulu ... Bu dengeyi bozmaya oyuncuların gücü yetmez ! .. Bunu aklınıza sokun artık ...
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK un dediği doğru kardeşim .. Yöneticiler ne yaptığını biliyor.. Siz Oraları düşünmeyin oyun rekapetli işte tadı var en azından .. Eğer o dediklerin olursa oyunun zevki olmaz .. Oyun çekişmeli.. Yine GOKTURK un dediği gibi Artık bunu kafanıza sokun ... HERKEZ NE YAPTIĞINI BİLİYOR !..
G0kTurk yazdı:Eğer madenler çoğaltılırsa,reçetedeki madenler 6 değil de 2-3 vs. gibi olursa ve ya 3. dereceden maden çıkma olasılığı arttırılırsa neler olabileceğini hiç düşündün mü ki sen ?
Herkes kendi karakter sınıfı için en iyi olanı üretecek bütün oyuncular çok sağlamlaşacak , eee o zaman nerede kalacak çekişme ? Rekabet ortamı ?
Her şey muazzam bir dengeyle kurulu ... Bu dengeyi bozmaya oyuncuların gücü yetmez ! .. Bunu aklınıza sokun artık ...
rekabetden kastın ne ortak senin sunucuda sağlam diyebilceğin kaç adam var savaşcı 20 veya 30 veya 40 farketmez rekabet ortamı sadece bu kişiler arasında olur o saydığımız 20 30 40 kişi dışındaki adamlar da sadece izler yalakalık yapar gerektiğinde destekler eğer rekabet dolu bi ortam istiyosan herkesin oyundan yeterince nasibini alması ve çarını en güzel şekilde dizmesiyle meydana gelebilir şu an ben bi rekabet ortamı falan göremiyorum meranda 2-3 tane artist bön bön ötüyor sadece...
G0kTurk yazdı:Eğer madenler çoğaltılırsa,reçetedeki madenler 6 değil de 2-3 vs. gibi olursa ve ya 3. dereceden maden çıkma olasılığı arttırılırsa neler olabileceğini hiç düşündün mü ki sen ?
Ben onların hepsini bir arada yapalım demiyorum. Birde reçetelerdeki madenleri söylemişsin.Benim Ecel reçetesindeki malzemelere bir lafım yok.İtirazım 1 efsunluk direnç veren item reçetelerinde 2 tane menekşe minimum olması.Benim itirazım buna.