Ne de güzel konuştun. :arrow: :arrow:xxxDEADxxx yazdı:Çift post atmak gibi olacak ama 3 yıllık XFire kullanıcısıyım.Dünyadik tüm oyunlar XFire oyun listesinde var fakat İKV yok.XFire da oyun oynarken oynadığınız oyunu arkadaşlarınız görebilir,oyun içi resim video çekip tüm XFire kullanıcılarıyla (baya bir fazla kullanıcısı var) paylaşıp oyunu tanıtabilirsiniz.Eğer XFire ile Sobee görüşüp kendilerini XFire oyun listesine eklettirirlerse hem yurtiçi hem yurt dışı oyuncu sayısı artacaktır.
'Genç Beyinler sıra Sizde''
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 'Genç Beyinler sıra Sizde''
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Kafkasbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Legend Of TayFa
Xfire'e kayıt iyi bir öneri 
xxXXTaYFaLaRXXxx
Göster
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Haksız yere blok yiyen karakterimle ilgili 20 itiraz mesajı attım ona cevap vermeyen yönetim bu öneriyi mi dikkate alacak ^^
Yazdıklarına katılıyorum ancak; ikv şuanda reklam açısından "yetersiz" evet msn de bir ara reklamımız olmuştu ama bence yararı olmadı, gerekli olan reklam google reklamları olacaktır. Aylık 1000 tl gibi bir ücret karşılığı (ücret sallamaca) google onaylanan tüm sitelere reklam veriyor ki bu sitelerde forumlar- ve üye sayısı yüksek siteler. Bence bunu bir düşününKafkasbey yazdı:
Merhaba arkadaşlar,
Bir çoğunuzun bildiği gibi İKV bizler için bir oyunun çok ötesinde eğlendiğimiz, zaman ayırdığımız,
dostluklar kurup bu dostlukları pekiştirdiğimiz nadide alanlardan biri.
Bu güne kadar İKV eksenli bir çok etkinlik düzenledi, yapıldı. Bunlar bazen videolar çekmek
bazen buluşmalar düzenlemek bazen fuarlara katılmak oldu.
Merak ediyorum gerçek hayatta İKV ile ilgili neler yapabiliriz ? Diğer Oyuncuların bu konudaki düşünceleri nelerdir ?
Tüm oyuncuları beyin fırtınasına davet ediyorum.
Konusu İKV olan Reel'de yapılmış video, resim ve her türlü görsel içeriği buradan sunabilirsiniz.
Görelim bakalım ne kadar çılgın fikirleriniz var
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
XFire süper bir öneri. Oraya eklenmesi gerçekten bizlerin daha kolay reklam yapmasınıda sağlayacaktır.
Bizler şu anda yapabileceklerimiz sınırlı oluyor.
Bir kaç çalışmamız var ancak bunların nasıl etki veya tepki alacağını tam kestiremiyoruz.
Oyun içi yapılacakların haricinde yapılan eylemler biraz sıkıntılı oluyor.
Ancak yakın zamanda bir kaç örnek sunacağız ona göre ilerleyen zamanlarda bu projeleri geliştireceğiz..
Bizler şu anda yapabileceklerimiz sınırlı oluyor.
Bir kaç çalışmamız var ancak bunların nasıl etki veya tepki alacağını tam kestiremiyoruz.
Oyun içi yapılacakların haricinde yapılan eylemler biraz sıkıntılı oluyor.
Ancak yakın zamanda bir kaç örnek sunacağız ona göre ilerleyen zamanlarda bu projeleri geliştireceğiz..
- Kafkasbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Legend Of TayFa
Bir zamanlar çok ilgi uyandıran ve oyuncularımızın bir çok "müthiş" bilinç altı fikirlerini öğrenebildiğimiz, ayrıca yönetim tarafından da ciddi olarak ele alınan bu konunun böyle unutulmaya yüz tutmuş olmasına üzüntüyle şahit oldum.
Bana kalırsa yeniden hortlatılmaya değer bir konu...
Hadi bakalım arkadaşlar; "Oralarda bir yerlerde hala muhteşem fikirler yatmakta hissediyorum"
Bana kalırsa yeniden hortlatılmaya değer bir konu...
Hadi bakalım arkadaşlar; "Oralarda bir yerlerde hala muhteşem fikirler yatmakta hissediyorum"
xxXXTaYFaLaRXXxx
Göster
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Şu bal ve telefon reklamı yapan kanallara ikv reklamı yaptırmalı
Yarım saatte bir reklam veriyor. 
- ybrdelisix
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü