Bir çoğunuzun bildiği gibi İKV bizler için bir oyunun çok ötesinde eğlendiğimiz, zaman ayırdığımız,
dostluklar kurup bu dostlukları pekiştirdiğimiz nadide alanlardan biri.
Bu güne kadar İKV eksenli bir çok etkinlik düzenledi, yapıldı. Bunlar bazen videolar çekmek
bazen buluşmalar düzenlemek bazen fuarlara katılmak oldu.
Merak ediyorum gerçek hayatta İKV ile ilgili neler yapabiliriz ? Diğer Oyuncuların bu konudaki düşünceleri nelerdir ?
Tüm oyuncuları beyin fırtınasına davet ediyorum.
Konusu İKV olan Reel'de yapılmış video, resim ve her türlü görsel içeriği buradan sunabilirsiniz.
Bir çoğunuzun bildiği gibi İKV bizler için bir oyunun çok ötesinde eğlendiğimiz, zaman ayırdığımız,
Bu güne kadar İKV eksenli bir çok etkinlik düzenledi, yapıldı. Bunlar bazen videolar çekmek
Merak ediyorum gerçek hayatta İKV ile ilgili neler yapabiliriz ? Diğer Oyuncuların bu konudaki düşünceleri nelerdir ?
Konusu İKV olan Reel'de yapılmış video, resim ve her türlü görsel içeriği buradan sunabilirsiniz.
Görelim bakalım ne kadar çılgın fikirleriniz var
Bence burada yönetiminde epey desteği olması lazım.En büyük kozumuz reklam olmalı.Ülkemizde bu oyunu bilmeyenlerin sayısı oldukça fazla en azından ikvyi biliyormusun dediimizde aldığımız cevap hiç duymadım değil duymuştum ama ilgilenmedim vs. olmalı. Bence oyunun videoları daha güçlü efektlerle tanıtılmalı bizlerde bunu başta Facebook olmak üzere sanal alemde yayalım.Unutmayalımki hitap edebileceğiniz en büyük kitle sanal alemde bizleri bekliyor !
Görelim bakalım ne kadar çılgın fikirleriniz var
Bence burada yönetiminde epey desteği olması lazım.En büyük kozumuz reklam olmalı.Ülkemizde bu oyunu bilmeyenlerin sayısı oldukça fazla en azından ikvyi biliyormusun dediimizde aldığımız cevap hiç duymadım değil duymuştum ama ilgilenmedim vs. olmalı. Bence oyunun videoları daha güçlü efektlerle tanıtılmalı bizlerde bunu başta Facebook olmak üzere sanal alemde yayalım.Unutmayalımki hitap edebileceğiniz en büyük kitle sanal alemde bizleri bekliyor !
Çok güzel açıklamışsın eger biz ellerimizdeki degerleri İkv'ye Gösterbilirsek İkv'de Bu yönde Çalışma yapabilir ve bahsettiginiz Üzere Yaygınlaşa bilir.
Kattıklarınız ve katacaklarınız Biz ikv severler için Hep artı olacaktır, biz kattıkça İkv büyüyecek ve Soruldugunda Oyunun İlk Türk Yapımı Online oyun olması ilgimi çekti Camii'si ile bayragı ile mısır çarşısı gibi güzel sözleri duymak isteriz.
Bu Beyin Fırtınasına Katılmayan Kalmasın Sende Katıl Kendini İkv'ye kanıtla...
Cenkoğlu EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
İlk olarak devrem Kafkasbey 'i başlattığı bu güzel çalışma için kutlarım. Evet arkadaşlar İstanbul Kıyamet Vakti hepimizi oyunu bildiğimiz gibi ve bizim olan bir oyuna başkalarının fikirlerinden çok bizim fikirlerimiz hükmetsin istemezmiyiz . İçimizdeki cengaverlerin büyük bir yetenekle yapcağı cevherleri görmek isteriz. Şimdiden katılan ve katılacak olan arkadaşlarımıza emekleri için çok teşekkürler.
Tüm camiamıza iyi oyunlar, bol eğlenceler.. GöçmenTürk
Eskiden İKV'nin fan sitelerinden olan "www.ikvonline.net"in -İKV'yi Gerçek Hayatla Bağdaştırma- yarışmasına katılan tek kişi olarak bu resimleri yollamıştım. Konuya baktım açtığım tarih:
Monday, March 22nd 2010, 8:58pm
(Pazartesi, 22 Mart, 2010, 20:58)
Farenin Ölümü
IKV Versiyon: Gerçek Yaşam:
İyi forumlar arkadaşlar
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa