İKV - Kimsenin Bilmedikleri...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
frknz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: İKV - Kimsenin Bilmedikleri...

Mesaj gönderen frknz »

xDAVUT yazdı:
GHOSEN yazdı: 21) Oyunda Kimsenin Kılıç(Mareşal) Rütbesi Olmadığını, İlk Yıldız Rütbesinin StoneBuLL'a Ait olduğunu ;
BU NOKTADA YANILIYORSUN.
TEŞKİLAT SUNUCUSUNDA "Pumaa" adlı abimiz 9 milyon şan ile mareşal rütbesine gelmiştir.Bunu da Belirtmek isteyeyim.
Halit Girmenç(Allah Rahmet Eylesin)'in Babası.

okudugumdan anladigim kadariyla ilk yildiz rutbesi olan demis en yuksek rutbesi olan dememis.
Kullanıcı avatarı
ed67ed
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Marvel
Discord: end95

Mesaj gönderen ed67ed »

GHOSEN yazdı:
a4xx yazdı:21) Oyunda Kimsenin Kılıç(Mareşal) Rütbesi Olmadığını, İlk Yıldız Rütbesinin StoneBuLL'a Ait olduğunu ;

tamamen sallama :) ilk yıldız tüm sunucularda,teşkilatta oynayan CIZIK tır.Tabi bunu tüm foruma yaymasına gerek olmadığından yazmamıstım.Sonra adamın biri foruma yıldız oldum yazarsa ilk yıldız olan oymus gibi hatırlanır ;)

Kanıtınız Olmadan Konuşmayınız...Herkes StoneBull Olduğunu Biliyor Lütfen İnsanları Yanlış Bilgilendirme İstersen Yöneticilere Sor, İstersen Eski Foruma Bak ;)
beyler kanıt bunu çekeli fazla olmadı çekim tarihi 10 şubat 2010
Resim
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Güzel çalışma tebrikler. ;)
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

OveRCLocK yazdı:
UltraManiac" yazdı:17 ye yine itiraz: gayette koruyucu bi yetenek vardı. ruh kalkanı attığım resimde görebilirsiniz .
Haklı olabilirsiniz. Eskiden büyücü kullanmadığımdan yanlış hatırladım demekki.
Ceviz yazdı:MIsır çarşısı içindeki dönemi hatırlamıyorum ben :) Ya ozaman yoktum yada unuttum :)
Hatılamamanız normal. Oyun neredeyse ilk açıldığı zamanlardaydı. Aşağıda oyunun 1.0 sürümünden aldığım resme bakabilirsiniz.

Resim
Yalnız resime dikkat edersen seçili npc ismet bey üstte handan yazıyor ne iş ya :D
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
MasTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen MasTR »

xXeRsInXx yazdı:
OveRCLocK yazdı:
UltraManiac" yazdı:17 ye yine itiraz: gayette koruyucu bi yetenek vardı. ruh kalkanı attığım resimde görebilirsiniz .
Ceviz yazdı:MIsır çarşısı içindeki dönemi hatırlamıyorum ben :) Ya ozaman yoktum yada unuttum :)
Hatılamamanız normal. Oyun neredeyse ilk açıldığı zamanlardaydı. Aşağıda oyunun 1.0 sürümünden aldığım resme bakabilirsiniz.

Resim
Yalnız resime dikkat edersen seçili npc ismet bey üstte handan yazıyor ne iş ya :D
Resim İlk zamanlarda ki F1 yardım da bulunan resimlerden biri Handan Hanım büyücünün arkasında kalmış büyük ihtimal orda Handan hanımı işaretlemişdir...
yNçRxMasTR

yNçRxHaVoK
Kullanıcı avatarı
FreedommakeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen FreedommakeR »

OveRCLocK yazdı:

Resim
Sen yaşıyan tarihmişsin =))
Hiç şüpesiz birilerinin titretiği bu evreni
Ben baştan sona YIKARIM....
Kullanıcı avatarı
Liderxbuyucux
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Liderxbuyucux »

snmz35 yazdı:
OveRCLocK yazdı:

Resim
ismetin adı ozmn handandı heralde :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:
aynen yukarıdakı ısme dıkkat edrsenız handan yazıo :D
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Resim
Kullanıcı avatarı
OTTTOMAN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen OTTTOMAN »

Teşkilat sunucusunda ilk yıdlız rütbeyi ve gözlüğü DuuR aldı ondan sonra ise ben mavi yıldız yaptım 2 gözlük aldım.. sonrasında zaten Er Meydanları geldi(kp'li) ordanda 20 bin kazanmıştım.. mayıs 2009 da askere gittim eylül 2010 da geri döndüm ve savaraşarak 2 yıldız yaptım rütbeyi.. teşkilat sunucusunda KP çharıyla değil SAVARAŞAK 2 yıldız yapan tek oyuncu benim.
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxfearx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxfearx »

OTTTOMAN yazdı:Teşkilat sunucusunda ilk yıdlız rütbeyi ve gözlüğü DuuR aldı ondan sonra ise ben mavi yıldız yaptım 2 gözlük aldım.. sonrasında zaten Er Meydanları geldi(kp'li) ordanda 20 bin kazanmıştım.. mayıs 2009 da askere gittim eylül 2010 da geri döndüm ve savaraşarak 2 yıldız yaptım rütbeyi.. teşkilat sunucusunda KP çharıyla değil SAVARAŞAK 2 yıldız yapan tek oyuncu benim.

Sırf bunu yazmak için mezarlıktaki konuyu kıpraştırmak mı lazımdı =)
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFirelifex »

1 yıllık konuyu hortlattınız tebrikler.Neyse madem hortlatmışsınız biz de cevap yazalım :D Özel sürümle zaten birkaç madde kendiliğinden hatalı oldu :D

Kod: Tümünü seç

13) Yılanların Sonundaki Tapınak Tarzı Yerin Çemberlitaş'ın Girişi Olacağını ;
Çemberlitaş girişinin kesinlikle Eminönü'de bir lağım şeklinde olacağını ve dataların da bunu desteklediğini;

14) Oyunda Kesmesi En Uzun Süren Boss'un Dişi Örümcek, En Zor Olanınsa Vuruşları Çok Yüksek Olduğu İçin Solucan Olduğunu ;
Oyunda artık kesmesi en zor olanın da en uzun sürenin de kadim hidra olduğunu :D ;

16) Akik,Kripraz,Sibiryalı Gibi Madenlerin Yaratııklardan Düşebileceğini ;
Yaratıklardan sadece 1. derece madenler düşebileceğini, asla saf maden düşemeyeceğini;

26) Bronz Görevini Sildiğinizde Tekrardan Alamayacağınızı ve O Karakter İle Meran Bölgesine Giremeyeceğinizi ;
Bronz görevini sildiğinizde hiçbir şey olmayacağını, GB-Anı'dan tekrar alabileceğinizi :D ;

27) Fareadam Köyünün İçinde Evlere Dikkatli Baktığınızda ARİF Adlı Tekneyi Görebileceğinizi, Gizit Klanının Adaya Bu Şekilde Yerleştiğini ;
Kendini datacı olarak tanıtıp forumda "Arif" adlı tekneyi gösteren birinin olduğunu ve büyük ihtimalle bu tekneyle Selami Kelaynak görevinin devamının sağlanacağını;

28) Antik Mızrak Odalarında Canınız Giderken, Odanın Köşelerindeki Siyah Noktalara Oturunca Canınızın Gitmediğini ;
Antik mızrak odalarının hiçbir yerinde artık canınızın gitmediğini :D ;

Biliyor muydunuz?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön