MeGax takımı ..! Benden bu kadaR .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: MeGax takımı ..! Benden bu kadaR .

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Bi dK bi dK... Ben mi Yakınlasmısım =)) Bence Sen AsıL Akrabanın Ne Olduğunu Daha Bilmiyosun O Zaman GeL Sana Göstereyim...

Burda Moonwalk'ın Korkusuzxxxsifa İsimli Charıyla Benimle Konusması Geciyor.

Burda İse Kim Kime Yakınlasıyor Bak Biraz Bakalım Moonwalk Efendi Kuzeninin Kim Olduğunu Öğren Sonra GeL Buraya Hesap Ver Daha Kuzenine Sahip Cıkamayan Bi Adamdan Şeref Dersi mi Alıcaz Biz...

Şimdilik bu kadar yeter sana zamanım yok daha da uzatmak istemiyorum.. Sen Önce 24 Yasındaki Kuzenine Sahip CIk Sonra GeL Bana Erkeklik Tasla Klavye Erkeği Seni Benim Kimseye Sarkıntılık Yaptığım Yok Bu Tarz Konusmaları Zamanında HeRkesten Duydum SENİN KUZENİN DE DAHİL. Bence Bize Ahlak Dersi Vermek Yerine Önce Sen bi Kuzenini Çek Onunla Konus Derim :)

İyi Forumlar.

Resimler kaldırılmıştır.

DigitalKumSaati
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
rockstyle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen rockstyle »

Haklısın koray benim de muhattabım sendin zaten. Şimdi bende foto koycam da gerek yok o kücük kızın günahını almaya. Getirip kucağıma kadar oturttun ha pardon oturttun demiim oturdun. Bunları bende iyi biliyorum sende. Başka kimse bilmiyor koray biliyosun çünki yapan sensin. Kuzenim sana bunları yapmadı açık ve net ben yaptım neden mi: Sen daha küçük bir çocuksun henüz yetişip gelişme evresindesin.Şimdi bende 'bana özelden yazdıklarını koysam buraya heralde foto şop dersin:) Ha bide iyi arşiv yapmışsın ben loncayı kötülemiyorum lonca da gerçekten mükemmel insanlar var ama sen o loncayi hak etmiyorsun bu şekilde yanlış aslında burda. Tekrar yineliyorum umarım loncanız daim olur
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''

aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe

aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tryagain »

Forum yine sirke dönmüş :lol: Laflar, fotolar kırıp geçirdi yahu :lol:
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Tryagain yazdı:Forum yine sirke dönmüş :lol: Laflar, fotolar kırıp geçirdi yahu :lol:
özlenen meran konuları geri döndü :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
aKeSinTi
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen aKeSinTi »

rockstyle yazdı:Haklısın koray benim de muhattabım sendin zaten. Şimdi bende foto koycam da gerek yok o kücük kızın günahını almaya. Getirip kucağıma kadar oturttun ha pardon oturttun demiim oturdun. Bunları bende iyi biliyorum sende. Başka kimse bilmiyor koray biliyosun çünki yapan sensin. Kuzenim sana bunları yapmadı açık ve net ben yaptım neden mi: Sen daha küçük bir çocuksun henüz yetişip gelişme evresindesin.Şimdi bende 'bana özelden yazdıklarını koysam buraya heralde foto şop dersin:) Ha bide iyi arşiv yapmışsın ben loncayı kötülemiyorum lonca da gerçekten mükemmel insanlar var ama sen o loncayi hak etmiyorsun bu şekilde yanlış aslında burda. Tekrar yineliyorum umarım loncanız daim olur
Bunun Gibi AdamLara kuLak Verin Bazende oLsa doğruyu söyLüyorLar.
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Resimler kişisel haklara ters düştüğü için kaldırılmış, konu kilitlenmiştir.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön