Bi dK bi dK... Ben mi Yakınlasmısım ) Bence Sen AsıL Akrabanın Ne Olduğunu Daha Bilmiyosun O Zaman GeL Sana Göstereyim...
Burda Moonwalk'ın Korkusuzxxxsifa İsimli Charıyla Benimle Konusması Geciyor.
Burda İse Kim Kime Yakınlasıyor Bak Biraz Bakalım Moonwalk Efendi Kuzeninin Kim Olduğunu Öğren Sonra GeL Buraya Hesap Ver Daha Kuzenine Sahip Cıkamayan Bi Adamdan Şeref Dersi mi Alıcaz Biz...
Şimdilik bu kadar yeter sana zamanım yok daha da uzatmak istemiyorum.. Sen Önce 24 Yasındaki Kuzenine Sahip CIk Sonra GeL Bana Erkeklik Tasla Klavye Erkeği Seni Benim Kimseye Sarkıntılık Yaptığım Yok Bu Tarz Konusmaları Zamanında HeRkesten Duydum SENİN KUZENİN DE DAHİL. Bence Bize Ahlak Dersi Vermek Yerine Önce Sen bi Kuzenini Çek Onunla Konus Derim
Haklısın koray benim de muhattabım sendin zaten. Şimdi bende foto koycam da gerek yok o kücük kızın günahını almaya. Getirip kucağıma kadar oturttun ha pardon oturttun demiim oturdun. Bunları bende iyi biliyorum sende. Başka kimse bilmiyor koray biliyosun çünki yapan sensin. Kuzenim sana bunları yapmadı açık ve net ben yaptım neden mi: Sen daha küçük bir çocuksun henüz yetişip gelişme evresindesin.Şimdi bende 'bana özelden yazdıklarını koysam buraya heralde foto şop dersin:) Ha bide iyi arşiv yapmışsın ben loncayı kötülemiyorum lonca da gerçekten mükemmel insanlar var ama sen o loncayi hak etmiyorsun bu şekilde yanlış aslında burda. Tekrar yineliyorum umarım loncanız daim olur
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''
rockstyle yazdı:Haklısın koray benim de muhattabım sendin zaten. Şimdi bende foto koycam da gerek yok o kücük kızın günahını almaya. Getirip kucağıma kadar oturttun ha pardon oturttun demiim oturdun. Bunları bende iyi biliyorum sende. Başka kimse bilmiyor koray biliyosun çünki yapan sensin. Kuzenim sana bunları yapmadı açık ve net ben yaptım neden mi: Sen daha küçük bir çocuksun henüz yetişip gelişme evresindesin.Şimdi bende 'bana özelden yazdıklarını koysam buraya heralde foto şop dersin:) Ha bide iyi arşiv yapmışsın ben loncayı kötülemiyorum lonca da gerçekten mükemmel insanlar var ama sen o loncayi hak etmiyorsun bu şekilde yanlış aslında burda. Tekrar yineliyorum umarım loncanız daim olur
Bunun Gibi AdamLara kuLak Verin Bazende oLsa doğruyu söyLüyorLar.