MeGax takımı ..! Benden bu kadaR .

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
rockstyle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

MeGax takımı ..! Benden bu kadaR .

Mesaj gönderen rockstyle »

Selamün Aleyküm . Sizlerle Böyle bi konu da Bu şekil utanç verici kanıtlarla karşı karşıya kalmak istemezdim aRkadaşLaR . 4 yıl önce Balakai ile başladım . Moonwalk ve Redsxtibet + Noomerhamet gibi meranda hiç yoktansa ün yapmış karakterlerin sahibiyim . Kim hakkımda ne düşünür ya da düşünüyor bilemiyorum fakat yorum yapmıcam herkes kendinden sorumludur neticede …

Ben bunları atarken içim sızladı . Çünki bizler için yeni yetişen bir nesil böylesine basit bir sanal oyun için birbirinin anasına bacısına küfür ediyor ve hakaretler savuruyor . Bu beni çok rahatsız ediyor fakat ne söylesem de biliyorum ki suclu ben olacağım .

Megax takımı Meranda ne kadar bi serüveni var bilemem fakat ben o loncanın kuruluşunu bilirim . Noomerhamet’i ilk üyelerinden yapmak için davet eden Megaşifa şimdi şurada inkar ederse hiç şaşırmam . Allah biliyor açıldığı gün beni çağırdı işte orada sapa sağlam eli ayağı şükür … Gelsin inkar etsin Korkusu yoksa o eli veren Rabbinden …

Ben Penaltıdan gol attığımda tabloya koymayanlardanım . Gerektiğinde kimseye köle olmayıp gidip yalnızlığımla baş başa kalıp köşeme cekilip susmasını da gayet iyi bilirim . Bu kanıtları , yani bunların ne olduğunu aslında paylaşmak istemezdim fakat kardeşim (EMRAH) ve çok sevip saygı duyduğum Choosensx Kurucuları ağabeylerime edilen laflar kanıma dokundu . Ben Son ana kadar sustum sabrettim fakat Yalnızsavaşçı son damlayı düşürdü . şimdi … sizler bu oyunda itemi parası charı olan kişilersiniz alın teri mi hırsızlık mı bilmem beni ilgilendirmez . Lakin … sizler kiminle taraf olacağınızı , kimin anasına bacısına laf ettiğinizi ve de kimi savunup kimi savunmayacağını bilmeyen karaktersiz kişiliksiz kimselersiniz
Yazdırıyor ilham kalemi Elham Dülillah . Game Master’ler bu yazıyı kaldırmazlarsa sevinirim çünki sizlerin attığınız hiçbir resim kaldırılmadı burada hiçbir tehtit edici veya yanlış kelimem yok . şimdi gelip bana gülecekler olacak eminim . bunlar neyin kanıtı diyeceksiniz . Megax yandaşlı coluk cocuklar saçma sapan konuşacaklar . inanın umurumda değil . Ben Bildiğime , gördüğüme inanırım … Koray’ın Annesinin ve kız kardeşinin yan yana resmi vardı size yemin ederim . hatta kendisi vermişti . ama o günahsız insanları malzeme edemem . kanıtsa en büyüğü bende var .
[ HEpiNiZi ToPLaSaM Bi SaMeDi eTMeZSiNiZ ]
Sizlere çok sevdiğim bi kişiliğin sözleriyle son sözlerimi söylemek isterim Lakin şunu söylemeden geçemem ..: ‘’ oyunda son günlerim benden kurtuluyorsunuz . bu oyun umurumda değil artık sizlerde küçük dostlarım . sizler benim kalbimde hep bi oyuncak olarak kalıcaksınız … benden Emrah’ın en küçük kardeşine … hatta belki oğluma kalan en küçük oyuncaklarım , yapboz parçalarım ..! ‘’

Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim . Bana kalırsa : Küfür etmektense bırakın sayfa boş kalsın . Dilini kestiklerim sükut nöbetinde gık çıkarmadan . Son kozum oLsun zoRda sükunet … KENDİME SARILIR DONARIM ..!

BaLakai – NoOMeRHaMeT – CHooSeNSxßeDDuA-CHooSeNSxaRSLaN – ChooSeNSxkRaL – MooNWaLk - RedsxTißeT >>> Düşman KeLimesinin Manasını ARKADAŞ SIFATINI TAŞIYANLARDAN ÖĞRENDİK..!

‘’ Arkadaşlar Ne oLursa olsun son sözüm Annenize böyle basit bi oyun için laf ettirmeyin . unutmayın o sizler için en büyük nimettir … CENNET onun ayakları altındadır’’
KUSURA BAKMAYIN BİZDEN BU KADAR
€MR€ - €MRAH

[Uygunsuz Resimler Silinmiştir.]

Hellriders
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''

aLBaYRaKx Lonca Kurucusu > EmRe

aLBaYRaKxMaDiSoN , aLBaYRaKxZaRuReT
Kullanıcı avatarı
kalenderon06
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: MeGax takımı ..! Benden bu kadaR .

Mesaj gönderen kalenderon06 »

:D :D :D :D :D :D :D :D
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer ;)
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

ahahahahuahauahuahauhauahuahau :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: öldüm bittim :lol:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

konuyu anladıysam arap olayım biri açıklasın bu kadar yazıyı okudum ama anlamadımm .D
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
ErNeSTo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: <Never Walk Alone>

Mesaj gönderen ErNeSTo »

Öncelikle ben Erdem ... Yani Megaxmc ;

İçinde benimde adımın gectiği 1 foto varki lonca arasında sakalasmalar , esprileşme söz konusu olduğu bariz net ve acık... Korayı bilen bilir zaten biz korayı bu sekilde kabullendik ve sevdik... Aramızda adına Yavs*k denir zaten . Bu bir oyun , oyun içine Dini duyguları sömürerek birilerini asağılamaya calısmak sence ne kadar doğru ? Sana gelince... bana 1 ay öncesine kadar kardesim kardesim der , zırh düşürmem lazım kardesim beni migrata götürsene derdin . Fakat ben seni DELİKANLI bildiğim için bunların fotosunu almadım . Arkadasımı gambazlamak gibi bir niyetim hiçbir zaman olmadı... Sana durumu izah edip tüm bağlantımı kopardıktan sonra lonca içindeki sakalasmalarımızı foruma koyarak bizi ezeceğini düşünüyosan yanılıyosun ...
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy

-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet

•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kfat4 »

Sadece gülümsüyorum :)
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
rockstyle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Ben hiç kimseye yalvarmadım yalvarmam da . Senden ricada bulundum evet fakat koray senin de dediğin gibi '' yavşaklık '' yaptı . niye biliyo musun Erdem ? işte bu yüzden erdem , bu resimleri bildiği için . ben kimsenin dini anlayışını sömürme niyetinde değilim herkes biliyor kimin ne olduğunu . orda da dediğim gibi kimin ne dediği umurumda değil benim seninle bi sorunum yok o lonca da 2 delikanlı varsa birisi sen birisi samet bana göre burda da söylüyorum. ben zaten sırf bu yüzden sana kardeşim diye hitap ettim yine öyle hitap ediyorum . fakat benim eşime dostuma arkadaşıma akrabama laf eden senin lonca başkanın bu derece ahlaksız . kabul et artık bunu . SevgiLerimLe .. [ EmRe ]
DENİLDİ Mİ BİR YERE TÜRK BELDESİ ; GÖZÜM '' ALBAYRAK '' ARAR , KULAĞIM '' EZAN SESİ ''

Kullanıcı avatarı
rockstyle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Konuyu anlamayanlar için '' arkadaşlar resimler kaldırılmış görmenizi de istemem zaten günahsız arkadaşlar var . bi adi karaktersiz ( megaşifa ) için diğerlerini de karalayamam .

Kullanıcı avatarı
Genius
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Genius »

Öncelikle merhabalar,

Artık sizin açtığınız saçma sapan konulara cevap yazmaktan bıktım ama yine de sana cevabını vermeden geçemeyeceğim.Ucu bucağı olmayan iftiralar atmışsın.Lonca içinde yaptığımız bizim şaka diye adlandırdığımız şeylere sen terbiyesizlik demişsin.Her tarafa Megax takımı Megax takımı konu açıyorsun ve biliyorum ki bu kinin hiçbir zaman bitmeyecek.Şimdi küfürbaz diyorsun;biz belki argo kelimeler kullanırız ama kendi aramızda sizin gibi BÖLGE,KLAN kanallarında değil.Biz samimiyetine inandığımız adamları aramıza alırız,sana da inandık ama böyle çocukça yaptığımız şakaların fotosunu alıp foruma terbiyesizlik diye koyacağını bilseydik seni adamdan sayıp loncaya almazdık.Bu hareketin senin ne kadar iki yüzlü olduğunu gösteriyor.Bizi karalamaya çalışan Choosensx loncasıyla birlik olup foruma foto koymuşsun ama onların olduğu gibi sende rezil olup çıkacaksın bu konudan..Boyundan büyük işlere kalkışma abilerin yanında olmadan ;) Kimin ne mal olduğunu herkes biliyor,Kral yani Emrah dediğin sevgili kardeşin hani çok namuslu ya ws den sonra yenilince ana avrat sövmeye başlıyor.Senin ne olduğunu her seferinde söylüyorum zaten :) Sen bi kere doğru biri olsaydın Redsx loncasından atılmazdın.Bence bidaha böyle konular açarken 2 kere düşün..

İyi Forumlar..
[ LyKaoN ] * * * [ Safequard ] * * * [ Lykaoon ]

Resim
Kullanıcı avatarı
rockstyle
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ilk olarak ; Redsx loncasını karıştırma . atılma sebebimi başkanına sorabilirsin ben kendi hatamı kabul ediyorum o sana gerekli açıklamayı yapar . çıkmam gerekiyordu ve çıktım atılmadım ... 2 olarak sen kimsin ki ben o lonca kurulduğunda davet edildim zaten Noomerhamet de koray a o bilir. Siz almadınız ben girdim Arada FARK VAR.Hatta ilk davetinde reddettim bunu da sorabilirsiniz . inkar edeceğine adım gibi eminim fakat Allah biliyor yine söylüyorum ... namuzsuzluğun kndinden yaşça çok büyük insanların namusuna bakmak ne zamandan beri şaka oluyor ? ben 2 yüzlümü oldum şimdi yani ? niye peki ben kuzenimi savundum diye mi ? iyi o zaman bırakalım herkes gelsin askıntı olsun ! senin anan bacın vardır korayında var . o kızı kullanarak benim charıma yanaşmadı mı ? bunun sebebi de zaten benim kuzenimi ayarlamak istemesi , ikimize aynı anda yaklaşmasın değil miydi ? bu soruların hiç birisini kendinize sormuyorsunuz herşey göz ardı ediliyor . ondan sora da herşey normal sıradan oluyor biz kötü siz iyi oluyorsunuz ! bi de bardağı görmek istediğin gibi değil de dolu tarafından gör egoist velet .

Ben kimseye bişey demiyorum ; Sadece senin lonca başkanının ne mal oldığunu ortaya koyuyorum... Bi kez olsun Megaşifa'nın ne olduğunu görmediniz , görmek istemediniz , işinize gelmedi ... o çocuk kendi loncasındaki insana bile benim özelimde '' Hırsız o ona şifre verme '' diyebilen birisi . sizin loncanızda 3 kişi benimle taraf olup bana destek çıktı 3 ü de sizin en güvendiğiniz adamlar buna inanın ... isim vermicem . birisi ban yedi 1 ' i çıktı gitti ama birisi hala içinizde . ben kendimi savundum hepsi bu ! bunlar bana göre değildi fakat umarum o lonca her zaman varolur . ben burda olmasam da dostlarım benim yaptığımı yapacaktır eminim ...
Not:
'' REDSXAİLESİ'Nİ Bİ DAHA BENİM KİŞİSEL HİÇBİR PROBLEMİME KATMAYIN . ''

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön