1 YIL İLE 4 YIL ARASINDA KIYASLAMA YAPIYORM.BU KIYASLAMADAN NASIL BİR BÜYÜCÜ OLDUĞUMU ÇIKARAMZSIN.ÖNEMLİ OLAN ELDE ETTİĞİN BİLGİ
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!! Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz! Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
hayır ben şuna tepki göstermek istedim. 2 haftadır şifacı ve büyücü forumundasın. ilk önce sürekli sorular soruyordun. şimdi ise (2 haftada bu kadar kombinasyonu nasıl denedin bilemem) her yoruma -saçma ya da kullanışlı- bir taktik yazıp sonuna 3-4 tane koyuyorsun. biz boşuna yıllardır büyücüyü kullanmıyoruz. forumdan dolma bilgilerle taktik verilmez.
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
Siz de galiba bir sorun var büyücüye kafayı takmışsınız biraz türkçenizi geliştirin.Kıt mısınız?Neyin bilgisini sen yazdın bakarsaz sevnrm dedim yorumlarınızı almak içn bakmazsanız çok da tın.Ne yaparsanız yapın sizinlemi uraşıcam.Sizden hiç bir bilgi almadım tek kendim bir şey yazdım yorumlarınızı aldım hiç birinizden bir şey öğrenmedim.
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!! Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz! Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
KoRKuLuRuYaN yazdı:Siz de galiba bir sorun var büyücüye kafayı takmışsınız biraz türkçenizi geliştirin.Kıt mısınız?Neyin bilgisini sen yazdın bakarsaz sevnrm dedim yorumlarınızı almak içn bakmazsanız çok da tın.Ne yaparsanız yapın sizinlemi uraşıcam.Sizden hiç bir bilgi almadım tek kendim bir şey yazdım yorumlarınızı aldım hiç birinizden bir şey öğrenmedim.
Nankörlük 100 yılın hastalığı ... Bu arada ne kadar oynadığımı pek yazmıyordum reklama gerek yok ama bu saatten sonra Birazda Reklamolsun
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
mitmet yazdı:nankörlükten kim ölmüş. 1 haftada her şeyi toplayıp usta büyü olmaya çalıştın. tekini bile tam öğrenemeden forumda ahkam kesmeye başladın.
Sen ölmediysen kimse ölmez