Acil Yardım [Elektrik-Buz]

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Acil Yardım [Elektrik-Buz]

Mesaj gönderen baraka1997 »

Yetenekterimi,

[*]-15 Elektrik [*]
[*]-15 Elektrik bilgisi [*]
[*]-15 Buz oku [*]
[*]-15 Buz bilgsi [*]
[*]-15 Direnç kırma [*]
[*]-15 Zihin saldırııs [*]

Olarak dağattım 8 tane kaldı nasıl dağatılım.
Ustalardım ve üstadlarım bana yardım eylesin...[/color][/b]
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Acil Yardım [Elektrik-Buz]

Mesaj gönderen KoRKuLuRuYaN »

Öncelikle selam ne için bu 8 puanı dağıtacağını söleseydin daha iyi yardım edebilirdik ve 8 puan için konu açman biraz saçma düşünerek olasılıkları bulabilirsin.
Savaşçıyı kesmek için istiyorsan:
5 büyü bozma
1 tesla
1 kutup
1 meditasyon
istersen 5 in yerini değiştirebilirsin.Ama menzili ayarlayabiliyorsan kutup 1 iyidir.Kutup 15 olmadıkça verilen her puan savaşçının işini kolaylaştırır.Tesla 5 yaparsan hep ilerdi doğru kaçıcaksın muhtemelen teslan geride kalır ve yeniden kuramassın.Zaten kudret pek sorun olmaz.
Büyücü için ise:
Büyü bozma kullanabiliyorsan 5
1 kutup
1 meditasyon
1 tesla
Eğer büyü bozma kullanmıyorsan tesla 5 yaparsın ki benm tavsiyemdr.Çünkü büyü tutmaktan çok atmaya bak :D Kandırma amacı güdüyorsan meditasyon yerine konsantrasyonu 1 verebilirsin.Panikleyen büyücü belki yanlışlıkla zihin atabilir ama bu da bi olasılık.
Şifacı için ise:
Tesla 7 yap çünkü 36 snye işimize yarar 15 snyede bir basarsak kudret yetmez.
1 meditasyon
Eğer şifacı zehirse büyü bozmayı 6 yapabilirsin.
Saygılarım.
Teşekkürler.İyi oyunlar iyi forumlar...
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

Teşekkürler...
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Rica ederim.Daha anlamadığın bir şey yada sorman gereken bir konu varsa.Bildiğim kadarıyla cevaplarım.
İyi Forumlar..
Kullanıcı avatarı
dilovan05
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen dilovan05 »

5 tesla
1 kutup
1 Meditasyon
1 Büyü bozma

en dorusu bu benim büyücümde böyle
Kullanıcı avatarı
Strongxfighter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Strongxfighter »

Benim üstümde full bilge set ve m2 buz gözlük var.Ben daha çok defansif oynamayı seviyorum ve rakibin her türlü yeteneğini bloke edeiblcek ve yavaşlatcak yetenkleri tercih ediyorum ve büyücü, savaşçıya işey yarıyor.Ama şifacıya işey yaramaz şimdiden diyim.Yetenklerimi ;

15 buz
15 buz b.
15 elektirik
15 elektirik b.
15 kutup
15 zihin sladırısı
5 tesla küresi
1 büyü b.
2 meditasyon

Ben genlede bu yeteneklerle her savaşçıyı kesiyorum.Ama eğer sen kutup yerine direnç k. vercem diyorsan büyücü vs. denemiş birisi olarak hiç işey yaramadınız söyleyebilirim.Adam sen direnç k. attığın anda büyü b. atarsa o 15 puan çöpe gitmiş oluyor ve hiç bir işey yaramıyor.Savaşçıda ise adam sana bi dikkat atar ardından deparı basar sen kutuğu atarsın 5sn sonra kutubun biter ve o daha dudurma atmadan sen kaçamadığından en fazla 4 vuruşta ölürsün yada zihin atarsın sonra yine ölürsün.Ama kutup 15 olursa adam sana dikkat atıp deparladıktan sonra 15 puanda kutubun menzili uzun olcağından uzakta onu durdurursun sen kutuptan 3 sn önce çıkarsın teslayı kurarsın sonra uzaklaşırsın sonra başlarsın büyüleri atmaya.Canının 50 den aşşağıya düştüğünü gören savaşçı sana durdurma atacak sende bi zihn atcan adamın dibinie yeniden teslayı kurup uzkalaşıcaksın (elektirikle vurabilceğin en uzak mesefeye kadar) sonra adam yerde.Birde teslada sersemletme gelirse o adamı artık garanti kesmen lazım zaten.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

:mrgreen: :mrgreen: Yerlerdeyim şuan direnç kırmasız buz ve elektirkle savaşçıyı gıdıklarsın bilge dizmişsin boşuna azat dizseydin direnç kırma yoksa 3 kat gelsin diye dua ederdin.Demişsin ki durdurma atarsa zihin atarım depar ne olcak komikmisn.Adam durdurma attı zihin attın 15 snye burdan.Adam açtı direk deparı geliyo sana hemen basıcan kutup.10snye burdan adam sonra ise sarsılmaz basıcak sonra 25 snye (zihinle birlikte durdurma şuan açık)oldu sende oyalamaları katarsak 12 snyede bu adamı kesemiyceksin deparın açılmasına yaklaşık 10 snye kaldı durdurma ise çoktann açıldı.adam sana deparla koşsa ktup da yok zihinde deparla koşup durdurmada basınca Yeniden Canlan yazısını görürsün.Ve elektirkle gitçeğin en uzak mesafeye gidersen adam sende biraz kaçar deparı doldurur bana eskiden öyle yapıyolardı o yüzden o kadar da mesafe açmamalısn.Adam hiç büyü yemez yeteeklerini doldurur.
Kullanıcı avatarı
Sokrates
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sokrates »

savaşçı direnç kırma menzilindeyken dikkat atarsa sen hangi duaları okuyacaksın :D
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim
Resim
Resim[/center]
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Sokrates yazdı:savaşçı direnç kırma menzilindeyken dikkat atarsa sen hangi duaları okuyacaksın :D
Senin okuduğun duayı okuycam :D :D kusura bakmada dikkati o kadar büyütme bizde de buz var aynı şeye denk geliyo.Teslanın yavaşlatmasıda cabası ama dirençsiz elektirk buz olmaz.Meteorit buz daha iyi olur o yeteneklerde..Ve unutma er geç yanımıza gelecekler gelmişken fazla hasar vericez kutup olursa elektrik buz çok az vurcak birde çoğunun dirençleri elektirik ve ya buz 240 Ve buz kritik vurmassa zorlanırız.2.deparı daha rahat atarlar
En son KoRKuLuRuYaN tarafından 16 Oca 2011 17:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Sokrates
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sokrates »

buz atarken sende 0.75 duruyosun adamda 1-2 saniye duruyo dikkat atarken adam durmuyo + sen dikkatin süresi boyunca duruyorsun + buz kritik gelmedi mi ne olacak
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim
Resim
Resim[/center]

“Büyücü” sayfasına dön