iyide kim blokladı :)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: zeyda

iyide kim blokladı :)

Mesaj gönderen ghost »

gecen salıdan beri hesabım bloklanmıs halde beklıyor destekten gelen mesajda bız bloklamadık

dendı iyi de kım blokladı benı şeytanlar mı? gelen mesajda ayrıntı verın dendı verdık sonuc hala dönen yok hayırlısı

bakalım :?
menteş
menteşIII
menteşII
Kullanıcı avatarı
CekannN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: iyide kim blokladı :)

Mesaj gönderen CekannN »

Ne bekliyon ki bu oyundan:D gayet normal bir şeyi düzgün yaptıklarını görmek nasip olmadı:))
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS

Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

CekannN yazdı:Ne bekliyon ki bu oyundan:D gayet normal bir şeyi düzgün yaptıklarını görmek nasip olmadı:))
aynen :)
Kullanıcı avatarı
kamilcix64
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kamilcix64 »

Menteş derken
Mienteş diye biri şifacı o senmisn ?
Resim
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ghost »

kamilcix64 yazdı:Menteş derken
Mienteş diye biri şifacı o senmisn ?
yok tanırım kendısını ama ben değilim :)
menteş
menteşIII
menteşII
Kullanıcı avatarı
RADQN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen RADQN »

ghost yazdı:gecen salıdan beri hesabım bloklanmıs halde beklıyor destekten gelen mesajda bız bloklamadık

dendı iyi de kım blokladı benı şeytanlar mı? gelen mesajda ayrıntı verın dendı verdık sonuc hala dönen yok hayırlısı

bakalım :?
Trajıkomik bir olay :lol:
Barış ÇOLAK
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ghost »

sayın yöneticiler oyun içinde çeşitli söylentiler dönmekte ki buna inanmak istemiyorum. Bir haftadır hesabım bloklanmış şekilde beklemesi ve biz bloklamadık demek gibi aciz bir yazı olabirmi. Bana değinki biz yapmadık yapanıda bulamıyoruz yada evet biz yaptık ama size bilgi verme gereği görmüyoruz sen kimsin ki bilgi verelim. Artık oyun oyun olmaktan çıktı inşallah (samimiyim bu düşüncemde) blok hiç açılmazda oyunu bırakırım nasılsa çar yok oyun yok düşüncesinden yola çıkarak yoksa bu oyundan kurtulamayacağız.
menteş
menteşIII
menteşII
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Abi öncelikle geçmiş olsun. Bir kaç gündür kendi aramızda konuşuyorduk. Sanırım bugün emre sana ulaştı. İlk duyduğumda o nasıl cvp dedim. "biz bloklamadık" gibi bir cevap olabilirmi ya... Bence destekten sana gelen mailin resmi ile dekrar desteğe başvur. Siz bloklamadıysanız kim blokladı de? :) Eminim bir cvp gelecektir.
Bizim aklımıza şöyle bir şey geldi. Şimdi sen çalınan hesabındaki charlarını yeniden bir araya topladın sanırım. Yönetim tarafından bu taşıma işlemi yine bir hırsızlık olarak görülüp dondurdularmı acaba hesabı :) başka açıklama aklıma gelmiyor.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ghost »

Sanatkarr yazdı:Abi öncelikle geçmiş olsun. Bir kaç gündür kendi aramızda konuşuyorduk. Sanırım bugün emre sana ulaştı. İlk duyduğumda o nasıl cvp dedim. "biz bloklamadık" gibi bir cevap olabilirmi ya... Bence destekten sana gelen mailin resmi ile dekrar desteğe başvur. Siz bloklamadıysanız kim blokladı de? :) Eminim bir cvp gelecektir.
Bizim aklımıza şöyle bir şey geldi. Şimdi sen çalınan hesabındaki charlarını yeniden bir araya topladın sanırım. Yönetim tarafından bu taşıma işlemi yine bir hırsızlık olarak görülüp dondurdularmı acaba hesabı :) başka açıklama aklıma gelmiyor.

İyi forumlar.
kardeşim saolasın zaten gelen maıl de bız bloklamadık ama ayrıntılı olarak tekrar atın dedıler attım ondan sonra unuttular bizi :)
menteş
menteşIII
menteşII
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ghost »

tam 13 gün oldu neden blokladıklarını mail olarak atmak yada kimin blokladığını bulmaları. Para vererek aldığım bir malı 2 haftadır kullanmamı engellemeleri cabası. Ne zaman döneceksiniz acaba ikv destek, yoğunda bu kadar mı yoğun
menteş
menteşIII
menteşII

“Genel Sohbet” sayfasına dön