gecen salıdan beri hesabım bloklanmıs halde beklıyor destekten gelen mesajda bız bloklamadık
dendı iyi de kım blokladı benı şeytanlar mı? gelen mesajda ayrıntı verın dendı verdık sonuc hala dönen yok hayırlısı
bakalım :?
iyide kim blokladı :)
- ghost
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
iyide kim blokladı :)
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
- CekannN
- Cin Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: iyide kim blokladı :)
Ne bekliyon ki bu oyundan:D gayet normal bir şeyi düzgün yaptıklarını görmek nasip olmadı:))
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
aynenCekannN yazdı:Ne bekliyon ki bu oyundan:D gayet normal bir şeyi düzgün yaptıklarını görmek nasip olmadı:))
- kamilcix64
- İskele Babası

- ghost
- FareAdam Düşmanı

yok tanırım kendısını ama ben değilimkamilcix64 yazdı:Menteş derken
Mienteş diye biri şifacı o senmisn ?
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
Trajıkomik bir olay :lol:ghost yazdı:gecen salıdan beri hesabım bloklanmıs halde beklıyor destekten gelen mesajda bız bloklamadık
dendı iyi de kım blokladı benı şeytanlar mı? gelen mesajda ayrıntı verın dendı verdık sonuc hala dönen yok hayırlısı
bakalım :?
Barış ÇOLAK
- ghost
- FareAdam Düşmanı

sayın yöneticiler oyun içinde çeşitli söylentiler dönmekte ki buna inanmak istemiyorum. Bir haftadır hesabım bloklanmış şekilde beklemesi ve biz bloklamadık demek gibi aciz bir yazı olabirmi. Bana değinki biz yapmadık yapanıda bulamıyoruz yada evet biz yaptık ama size bilgi verme gereği görmüyoruz sen kimsin ki bilgi verelim. Artık oyun oyun olmaktan çıktı inşallah (samimiyim bu düşüncemde) blok hiç açılmazda oyunu bırakırım nasılsa çar yok oyun yok düşüncesinden yola çıkarak yoksa bu oyundan kurtulamayacağız.
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

Abi öncelikle geçmiş olsun. Bir kaç gündür kendi aramızda konuşuyorduk. Sanırım bugün emre sana ulaştı. İlk duyduğumda o nasıl cvp dedim. "biz bloklamadık" gibi bir cevap olabilirmi ya... Bence destekten sana gelen mailin resmi ile dekrar desteğe başvur. Siz bloklamadıysanız kim blokladı de?
Eminim bir cvp gelecektir.
Bizim aklımıza şöyle bir şey geldi. Şimdi sen çalınan hesabındaki charlarını yeniden bir araya topladın sanırım. Yönetim tarafından bu taşıma işlemi yine bir hırsızlık olarak görülüp dondurdularmı acaba hesabı
başka açıklama aklıma gelmiyor.
İyi forumlar.
Bizim aklımıza şöyle bir şey geldi. Şimdi sen çalınan hesabındaki charlarını yeniden bir araya topladın sanırım. Yönetim tarafından bu taşıma işlemi yine bir hırsızlık olarak görülüp dondurdularmı acaba hesabı
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- ghost
- FareAdam Düşmanı

kardeşim saolasın zaten gelen maıl de bız bloklamadık ama ayrıntılı olarak tekrar atın dedıler attım ondan sonra unuttular biziSanatkarr yazdı:Abi öncelikle geçmiş olsun. Bir kaç gündür kendi aramızda konuşuyorduk. Sanırım bugün emre sana ulaştı. İlk duyduğumda o nasıl cvp dedim. "biz bloklamadık" gibi bir cevap olabilirmi ya... Bence destekten sana gelen mailin resmi ile dekrar desteğe başvur. Siz bloklamadıysanız kim blokladı de?Eminim bir cvp gelecektir.
Bizim aklımıza şöyle bir şey geldi. Şimdi sen çalınan hesabındaki charlarını yeniden bir araya topladın sanırım. Yönetim tarafından bu taşıma işlemi yine bir hırsızlık olarak görülüp dondurdularmı acaba hesabıbaşka açıklama aklıma gelmiyor.
İyi forumlar.
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
- ghost
- FareAdam Düşmanı

tam 13 gün oldu neden blokladıklarını mail olarak atmak yada kimin blokladığını bulmaları. Para vererek aldığım bir malı 2 haftadır kullanmamı engellemeleri cabası. Ne zaman döneceksiniz acaba ikv destek, yoğunda bu kadar mı yoğun
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII