1 Hasarın lafını yapma
Ejder olanlar ve Üretmek isteyenler! bir bakın derim ..
Re: Ejder olanlar ve Üretmek isteyenler! bir bakın derim ..
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters ,Bir Düz ..

xKonsantrasyoNx
xMykonSx
Ukulady
İki Ters ,Bir Düz ..

xKonsantrasyoNx
xMykonSx
Ukulady
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Ukulady yazdı:1 Hasarın lafını yapma![]()
![]()

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Ukulady yazdı:Bilge Kağan / Fevzi Bey / Tharsass / Azat Efendi = 93 Büyü Hasarı
Ejder Asa (Hepsi) 223 Büyü Hasarı birde bu yönden bak
Üstünde 500 büyü Fevzi item olsun
Fevzi Cevriye Güneş asa = 593
Fevzi Cevriye Krizoberil asa(Mor) = 612
Ejder Asa = 723
Bu arada Ejderli büyücüleri kesmek için her zaman ejder gerekmez arada Stratejinide kullanmalısın
Ben Ejderli büyücü kesemiyorum veya kemek istemiyorum demedim ki? Ejdersizken'de birçok ejderli büyücü kesmişliğim vardır ben iteme bakmam zaten bunun üzerinede birçok kişiyle soyunuk vs atarım..
....1 2 sayfa önde bi arkadaşımız onu bunu bilmem oyunun suyunu çıkardılar gibi bir yazı yazmış bunuda sizinle paylaşmak isterim çok haklı ben 1 2 aydır oyunu oynamıyorum dün girdim arkadaşlarımla sohbet ettim özlemişim düşünmüştüm geri döneyimmi diye ama bugün farkettimde bu aralar değil bu oyunda bi ya bi eksiklik var bana göre yada bu bazı oyuncular adamı strese sokar strese sokmaktan beter eder...
Bu aralar anlıyorumki bana göre şu oyunda 2 3 ANA MADDE var.
*EJDER vb. yani PARA .
*GÜÇ.
ve son olarak
*Sabır.
Bunlar benim koydugum seyler bu oyunu oynarken bu 3 madde varsa güzel güzel oynuyosun ama paran olmazsa almıyolar grup bölgelerine bu 1..Güç olmazsa sters atmak için eğlennmek için vs atamıyorsun sancaq'a gidiyorum 4 kişiler çömez çete kurmuşlar moda girer girmez dalıyolar bi zırhlı geldimi aman ejderli görmesinler hemen kaçarlar 2.ve son olarak sabırr bu son maddeyide ben koydum sabır yoksa oynama veya şöylede denebilir sende onlardansan oynarsın yoksan oynamazsın vallahi bugün sövmemek iiçin zor tuttum kendimi ama nafile azıcık kendime yakıştıramasamda birini sövmek zorunda kaldım neyse 3 gün susturulma yeriz o problem değil zaten oynamıyorum ama böyle kişiler oldukça ve unutmayalım bu 3 MADDE
SaygıLar;sevgili ikv severler..
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Sonuçta bu oynadığımız oyun ve eğlenmek hoş vakit geçirmek için oynuyoruz parayı item için biriktiriyoruz yani işin ucu iteme dayanıyor. Şaheser silahların üretimi evet pahalı ucuz da olmasın zaten ki bi farkı olsun ama bizi de işi gücü bırakıp maden başında saatlerce günlerce oturtup bütün oyun aktivitelerinden uzaklaştırmasın bunun için ileriye dönük çok başarılı çözümler üretilebileceği kanaatindeyim ancak henüz gelişme safhasındaki oyunumuzdan yakın zamanda görmeyi umut ettiğim bişey değil. Burda bence yönetimin yapması gereken kolaylaştırmak değil ama farklı şekillerde üretim materyallerinin elde edilmesini sağlayarak oyuncuları maden başına hapsolmaktan kurtarmasıdır.
Arkadaşımız ejdersiz almıyorlar demiş. Benimde ejderim yok üstümde öyle zırhlar falan da yok ama birçok ejderli grup gördüklerinde hemen davet ediyorlar. Birazda iş oyuncuda bitiyor oyunculuğunla ejder farkını kapatabildiğin sürece ve bunu insanlara gösterdiğinde grup bölgelerine girmek senin için bir sorun dan çıkıp eğlence haline döner.
Ayrıca arkadaşların söylediği gibi kendi sabit grubunu kurarsan hiç sıkıntı yaşamadan keyifle oyununu oynarsın.
Saygılarımla....
Arkadaşımız ejdersiz almıyorlar demiş. Benimde ejderim yok üstümde öyle zırhlar falan da yok ama birçok ejderli grup gördüklerinde hemen davet ediyorlar. Birazda iş oyuncuda bitiyor oyunculuğunla ejder farkını kapatabildiğin sürece ve bunu insanlara gösterdiğinde grup bölgelerine girmek senin için bir sorun dan çıkıp eğlence haline döner.
Ayrıca arkadaşların söylediği gibi kendi sabit grubunu kurarsan hiç sıkıntı yaşamadan keyifle oyununu oynarsın.
Saygılarımla....
Sürç-ü lisan eylediysek affola....
- YesilbuyuxOwner
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Orhann yazdı:Sabır Sabr ama bir yere kadar böylece bu oyunun ne zevki nede tadı kalır
Sığınaga alırmısınız full azatatım? hayır kenan yapıcaz ejdersiz almıyoruz .
Miğrata boş yer varmı full azatım ? hayır ejdersiz almıyoruz.
Aldığım cevaplar hep buna benzer .
Sığınağa alırmısınız full azatım ejderim var? hayır aveasızları almıyoruz
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Gecee arkadaşım yorumların için teşekkürler..
Son yorum yapan arkadaşım sanada eylence çıktı gül milleti zaten buraya gülmesi için çağırdık biz aslında şaklabanız..alla alla.
Son yorum yapan arkadaşım sanada eylence çıktı gül milleti zaten buraya gülmesi için çağırdık biz aslında şaklabanız..alla alla.
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
bizim meran sunucusu oyuncuları için tek şey gırgır şamataOrhann yazdı:Gecee arkadaşım yorumların için teşekkürler..

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Benim ejderim yok maden fiyatlarındada haklısınız ama bence hepsi boş en önemli şey çevre.
Bazı arkadaşlarım var onlarda Ejder + Zırh var. Benide Her zaman gruba alırlar girerken Şuan ki itemlerim bunlar ve hiç
para harcamadan yaptım hepsini.
Bilge Cev Mor asa
Bilge kaan ceket *
Bilge shen kuo pant *
Bilge cev ayak *
Necleus kolye
Bilge Cev Mor eld
Bilge cev yüzük .
Kısacası Ejder değil çevre diyorum
Bazı arkadaşlarım var onlarda Ejder + Zırh var. Benide Her zaman gruba alırlar girerken Şuan ki itemlerim bunlar ve hiç
para harcamadan yaptım hepsini.
Bilge Cev Mor asa
Bilge kaan ceket *
Bilge shen kuo pant *
Bilge cev ayak *
Necleus kolye
Bilge Cev Mor eld
Bilge cev yüzük .
Kısacası Ejder değil çevre diyorum
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- stormhawk
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
2 haftada ejder üretirsin nasıl mı? işte!!:
1.Sabırlı ol ve iriye yat
2.İrid çıkana kadar çek
3.Karizmalı çar ve plusun varsa karizma sat(bu olmasada olur)
4.çekdiğin iridleri 30m den sat
Gelelim hesabına 30x14=390m iriden günde 3 kere karizma(500bn)=3x500=1,5m 1,5x14=21m 390+21=411m ful ejder malz.
400m (beyaz köşk) geriye para bile artar (bu beyaz köşke göredir...)Ne demişler sabreden derviş muradına ermiş
....
1.Sabırlı ol ve iriye yat
2.İrid çıkana kadar çek
3.Karizmalı çar ve plusun varsa karizma sat(bu olmasada olur)
4.çekdiğin iridleri 30m den sat
Gelelim hesabına 30x14=390m iriden günde 3 kere karizma(500bn)=3x500=1,5m 1,5x14=21m 390+21=411m ful ejder malz.
400m (beyaz köşk) geriye para bile artar (bu beyaz köşke göredir...)Ne demişler sabreden derviş muradına ermiş
Ahmak olmasaydı insan tüm zaferleri DOSTLUKLA kazanabilirdi...
Ejder üretmenin birden çok çeşiti vardır.
Fakat bizim sunucuda artık ejder üretmek acayip zor
Menekşe = 5o m
Kimileri iksir üretiyor satıyor öyle üretiyor.
Kimileri rütbe çar kasıyor gözlük alip alip satiyor öyle üretiyor.
Kimileri piyasayı biliyor , aliyor 1 item 1-2 hafta sonra satıyor öyle kar yapip üretiyor.
Kimilerinin çevresi oluyor gece oturuyorlar madene sabaha kadar çekiyorlar üretiyorlar.
Kimileri tek 1 madene oturuyor çekiyor çektiklerini satiyor ejder malzemesi aliyor ve üretiyor..
Çeşit çok üreten YOK !
Fakat bizim sunucuda artık ejder üretmek acayip zor
Menekşe = 5o m
Kimileri iksir üretiyor satıyor öyle üretiyor.
Kimileri rütbe çar kasıyor gözlük alip alip satiyor öyle üretiyor.
Kimileri piyasayı biliyor , aliyor 1 item 1-2 hafta sonra satıyor öyle kar yapip üretiyor.
Kimilerinin çevresi oluyor gece oturuyorlar madene sabaha kadar çekiyorlar üretiyorlar.
Kimileri tek 1 madene oturuyor çekiyor çektiklerini satiyor ejder malzemesi aliyor ve üretiyor..
Çeşit çok üreten YOK !
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.