HİGALDO geri dönüyor.

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: HİGALDO geri dönüyor.

Mesaj gönderen katakuli »

Higaldo'yu hatırlıyorum.Hatta karakterinin saç şekli tas koyulmuşta kesilmiş saç tipi varya onun gibimiy di :mrgreen: :?:
Kullanıcı avatarı
Leqendxkinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Leqendxkinq »

Kurtx yazdı:olm ne ayaksınz la siz entel tayfası adammı oldunuzda abinize laf yapıyonz :D olm sancak da yım bayadan beri legendxfrdik seni göreli 1 sene oldu la dünku bbbk , artislik yapmayın alırım facanızı ;) ;)

eSeNLeR TayFa ; Herkesi bekleriz eSeNLeR Köşe Başına ;) (NOT: tabi totosuna güvenen gelir :D :D :D )
3senedir oynuyorum fakat senin ismini hiç görmedim. beni sorabilirsin varmıyım yokmuyum... ilk charım Frederik'tir. Legendx loncasına oyuna başladıktan 1yıl sonra katıldım. o arada 5ay kadar oyuna ara vermiştim. ''abiniz'' demişsin sen kimsin abimiz oluyosun ??? ''alırım façanızı'' demişsin gel al her zaman ws'ye açığım nesine istersen...
°±° Lєqєηd кiηq °±°

RoWxLeqeNd
Ercin
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Ercin »

Higaldo h.g kardeşim
Erçin&Ceremi
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Ben Tanıyorum Ardakadş Ezikti Doğrusunu SöyLemek Gerekirse Ve Çok İyi Bir hırsızdır kendisi Benide Soymuştu :evil:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Kurtx yazdı:olm ne ayaksınz la siz entel tayfası adammı oldunuzda abinize laf yapıyonz :D olm sancak da yım bayadan beri legendxfrdik seni göreli 1 sene oldu la dünku bbbk , artislik yapmayın alırım facanızı ;) ;)

eSeNLeR TayFa ; Herkesi bekleriz eSeNLeR Köşe Başına ;) (NOT: tabi totosuna güvenen gelir :D :D :D )

2 Yıldır Bu sunucudayım bende senin gibi eziğini Görmedim O yzden arakdaşLar Cevap Vermenize hiç Gerek yok ;)
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Afterlife »

Kurtxbaba yazdı:Ben Tanıyorum Ardakadş Ezikti Doğrusunu SöyLemek Gerekirse Ve Çok İyi Bir hırsızdır kendisi Benide Soymuştu :evil:

Evet Eskilerin En İyi Hırsızlarındandı he Tabi 2 Adam Kesti Diye Kendini En İyisi Görüyorsa O Kendi Geriliğidir :D
Kullanıcı avatarı
yer6
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen yer6 »

öncelilke sunuya hoşgeldin higaldo kardeşim. . .

Diyorsun ki eskilerden ve cok güclülerdendim... benim en eski karekterimin adı HeRaKLiToS. . .

Birazdan Düşündümde ne seni hatırladım nede karekter adını. . .

Resim
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kurtx »

Kurtxbaba yazdı:

2 Yıldır Bu sunucudayım bende senin gibi eziğini Görmedim O yzden arakdaşLar Cevap Vermenize hiç Gerek yok ;)
kurtxbaba yine biyerinmi kalktı totos adammı oldun he cakal bi zırh düşürdü sümüklü byeri kalktı biyerine #@!? onu :roll: :roll: :D
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Paranoya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Paranoya »

Kurtx fazla tartışmaya girme, aklını alırım 1 günde :D
Kullanıcı avatarı
kokoreckoray
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kokoreckoray »

HİGALDO VE HİDALGO DİYE ÇARLARI VARDI ÇOK ADİ BİRİSİYDİ HATTA ONUN KUZENİ VARDI ONUNLA ARKADAŞTIM BEN ADINI UNUTTUM FAKAT BU HİGALDO ÇOK ADİ BİR İNSANDIR DİKKAT EDİN :shock:
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR

GÖKxEmBeRMooN

“Genel Sohbet” sayfasına dön