HİGALDO geri dönüyor.
Re: HİGALDO geri dönüyor.
Higaldo'yu hatırlıyorum.Hatta karakterinin saç şekli tas koyulmuşta kesilmiş saç tipi varya onun gibimiy di :mrgreen: :?:
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
3senedir oynuyorum fakat senin ismini hiç görmedim. beni sorabilirsin varmıyım yokmuyum... ilk charım Frederik'tir. Legendx loncasına oyuna başladıktan 1yıl sonra katıldım. o arada 5ay kadar oyuna ara vermiştim. ''abiniz'' demişsin sen kimsin abimiz oluyosun ??? ''alırım façanızı'' demişsin gel al her zaman ws'ye açığım nesine istersen...Kurtx yazdı:olm ne ayaksınz la siz entel tayfası adammı oldunuzda abinize laf yapıyonzolm sancak da yım bayadan beri legendxfrdik seni göreli 1 sene oldu la dünku bbbk , artislik yapmayın alırım facanızı
![]()
![]()
eSeNLeR TayFa ; Herkesi bekleriz eSeNLeR Köşe Başına(NOT: tabi totosuna güvenen gelir
![]()
![]()
)
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
Ben Tanıyorum Ardakadş Ezikti Doğrusunu SöyLemek Gerekirse Ve Çok İyi Bir hırsızdır kendisi Benide Soymuştu :evil:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Kurtx yazdı:olm ne ayaksınz la siz entel tayfası adammı oldunuzda abinize laf yapıyonzolm sancak da yım bayadan beri legendxfrdik seni göreli 1 sene oldu la dünku bbbk , artislik yapmayın alırım facanızı
![]()
![]()
eSeNLeR TayFa ; Herkesi bekleriz eSeNLeR Köşe Başına(NOT: tabi totosuna güvenen gelir
![]()
![]()
)
2 Yıldır Bu sunucudayım bende senin gibi eziğini Görmedim O yzden arakdaşLar Cevap Vermenize hiç Gerek yok
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- Afterlife
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Kurtxbaba yazdı:Ben Tanıyorum Ardakadş Ezikti Doğrusunu SöyLemek Gerekirse Ve Çok İyi Bir hırsızdır kendisi Benide Soymuştu :evil:
Evet Eskilerin En İyi Hırsızlarındandı he Tabi 2 Adam Kesti Diye Kendini En İyisi Görüyorsa O Kendi Geriliğidir
öncelilke sunuya hoşgeldin higaldo kardeşim. . .
Diyorsun ki eskilerden ve cok güclülerdendim... benim en eski karekterimin adı HeRaKLiToS. . .
Birazdan Düşündümde ne seni hatırladım nede karekter adını. . .
Diyorsun ki eskilerden ve cok güclülerdendim... benim en eski karekterimin adı HeRaKLiToS. . .
Birazdan Düşündümde ne seni hatırladım nede karekter adını. . .

kurtxbaba yine biyerinmi kalktı totos adammı oldun he cakal bi zırh düşürdü sümüklü byeri kalktı biyerine #@!? onu :roll: :roll:Kurtxbaba yazdı:Kurtx yazdı:olm ne ayaksınz la siz entel tayfası adammı oldunuzda abinize laf yapıyonzolm sancak da yım bayadan beri legendxfrdik seni göreli 1 sene oldu la dünku bbbk , artislik yapmayın alırım facanızı
![]()
![]()
![]()
![]()
)
2 Yıldır Bu sunucudayım bende senin gibi eziğini Görmedim O yzden arakdaşLar Cevap Vermenize hiç Gerek yok![]()
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Kurtx fazla tartışmaya girme, aklını alırım 1 günde
- kokoreckoray
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
HİGALDO VE HİDALGO DİYE ÇARLARI VARDI ÇOK ADİ BİRİSİYDİ HATTA ONUN KUZENİ VARDI ONUNLA ARKADAŞTIM BEN ADINI UNUTTUM FAKAT BU HİGALDO ÇOK ADİ BİR İNSANDIR DİKKAT EDİN :shock:
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR
GÖKxEmBeRMooN
GÖKxEmBeRMooN