Görev
- KoRKuLuRuYaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Görev
Bunun yeri burası değil.Görevler bölümüne konu açmalısın.Ve karakterini söylemezsen kimse sana yardımcı olamazzosmancd23 yazdı:Arkadaşlar ben 30 lwlim ve şimdiye kadar yapmaığım birçok görev var lütfen bana görevleri ve verdiği ödülleri söylermisiniz
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
büyücü bölümünde açtığına göre sence karakteri ne olabilir ?KoRKuLuRuYaN yazdı:Bunun yeri burası değil.Görevler bölümüne konu açmalısın.Ve karakterini söylemezsen kimse sana yardımcı olamazzosmancd23 yazdı:Arkadaşlar ben 30 lwlim ve şimdiye kadar yapmaığım birçok görev var lütfen bana görevleri ve verdiği ödülleri söylermisiniz

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- KoRKuLuRuYaN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
İşte sizin gibi böyle atlayanlar olduğu içn bu haldeyiz.Bunun yeri burası değil bunu söylemek istiyorum.Adam görevle ilgili soruyu büyücü bölümüne açıyosa bi sorun var.Herkes de ezberledi görev itemlerini yazıcak buraya.Görevler bölümüne baksa bulur.Burda boşuna forum kirliliği.
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
ben senin bunu yeri buras değil sözüne bir şey demedim büyücü bölümünde açtığına göre karakteri büyücü olabilir dedim :ugeek:KoRKuLuRuYaN yazdı:İşte sizin gibi böyle atlayanlar olduğu içn bu haldeyiz.Bunun yeri burası değil bunu söylemek istiyorum.Adam görevle ilgili soruyu büyücü bölümüne açıyosa bi sorun var.Herkes de ezberledi görev itemlerini yazıcak buraya.Görevler bölümüne baksa bulur.Burda boşuna forum kirliliği.

Tokerx yazdı:ben senin bunun yeri burası değil sözüne bir şey demedim büyücü bölümünde açtığına göre karakteri büyücü olabilir dedim :ugeek:KoRKuLuRuYaN yazdı:İşte sizin gibi böyle atlayanlar olduğu içn bu haldeyiz.Bunun yeri burası değil bunu söylemek istiyorum.Adam görevle ilgili soruyu büyücü bölümüne açıyosa bi sorun var.Herkes de ezberledi görev itemlerini yazıcak buraya.Görevler bölümüne baksa bulur.Burda boşuna forum kirliliği.