Görev

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
osmancd23
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Görev

Mesaj gönderen osmancd23 »

Arkadaşlar ben 30 lwlim ve şimdiye kadar yapmaığım birçok görev var lütfen bana görevleri ve verdiği ödülleri söylermisiniz
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Görev

Mesaj gönderen KoRKuLuRuYaN »

osmancd23 yazdı:Arkadaşlar ben 30 lwlim ve şimdiye kadar yapmaığım birçok görev var lütfen bana görevleri ve verdiği ödülleri söylermisiniz
Bunun yeri burası değil.Görevler bölümüne konu açmalısın.Ve karakterini söylemezsen kimse sana yardımcı olamazz
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

KoRKuLuRuYaN yazdı:
osmancd23 yazdı:Arkadaşlar ben 30 lwlim ve şimdiye kadar yapmaığım birçok görev var lütfen bana görevleri ve verdiği ödülleri söylermisiniz
Bunun yeri burası değil.Görevler bölümüne konu açmalısın.Ve karakterini söylemezsen kimse sana yardımcı olamazz
büyücü bölümünde açtığına göre sence karakteri ne olabilir ?
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen KoRKuLuRuYaN »

İşte sizin gibi böyle atlayanlar olduğu içn bu haldeyiz.Bunun yeri burası değil bunu söylemek istiyorum.Adam görevle ilgili soruyu büyücü bölümüne açıyosa bi sorun var.Herkes de ezberledi görev itemlerini yazıcak buraya.Görevler bölümüne baksa bulur.Burda boşuna forum kirliliği.
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

KoRKuLuRuYaN yazdı:İşte sizin gibi böyle atlayanlar olduğu içn bu haldeyiz.Bunun yeri burası değil bunu söylemek istiyorum.Adam görevle ilgili soruyu büyücü bölümüne açıyosa bi sorun var.Herkes de ezberledi görev itemlerini yazıcak buraya.Görevler bölümüne baksa bulur.Burda boşuna forum kirliliği.
ben senin bunu yeri buras değil sözüne bir şey demedim büyücü bölümünde açtığına göre karakteri büyücü olabilir dedim :ugeek:
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Tokerx yazdı:
KoRKuLuRuYaN yazdı:İşte sizin gibi böyle atlayanlar olduğu içn bu haldeyiz.Bunun yeri burası değil bunu söylemek istiyorum.Adam görevle ilgili soruyu büyücü bölümüne açıyosa bi sorun var.Herkes de ezberledi görev itemlerini yazıcak buraya.Görevler bölümüne baksa bulur.Burda boşuna forum kirliliği.
ben senin bunun yeri burası değil sözüne bir şey demedim büyücü bölümünde açtığına göre karakteri büyücü olabilir dedim :ugeek:
Resim

Resim

“Büyücü” sayfasına dön