camia Eleştiri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: camia Eleştiri

Mesaj gönderen DarkShare »

Eylulhira yazdı:her yazdigim iletiyi silen akilsiz yonetimin bu tavrinin 2 yildir hic bir ise yaramadigini ogrenememesi bu mevkide olanlarin ne kadar akli kit oldugunun gostergesidir bu yuzden bu camiayi ne kadar elestirsenizde 2 yil once hatalarini acikca yuzlerine vurdugum icin beni forumda cezalandiran yonetimin bu cezalarin ve her yazdigimin silinmesine karsi ceza alirim dusuncesiyle korkup susacagimi sanmasi buyuk bir yanilgidir.bu yanilgiya bir daha dusmemelerini tavsiye ediyorum.aksi takdirde su kahrolasica ofkem cok daha buyuk sorunlara yol acar.bilginize
:D
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Eylulhira yazdı:her yazdigim iletiyi silen akilsiz yonetimin bu tavrinin 2 yildir hic bir ise yaramadigini ogrenememesi bu mevkide olanlarin ne kadar akli kit oldugunun gostergesidir bu yuzden bu camiayi ne kadar elestirsenizde 2 yil once hatalarini acikca yuzlerine vurdugum icin beni forumda cezalandiran yonetimin bu cezalarin ve her yazdigimin silinmesine karsi ceza alirim dusuncesiyle korkup susacagimi sanmasi buyuk bir yanilgidir.bu yanilgiya bir daha dusmemelerini tavsiye ediyorum.aksi takdirde su kahrolasica ofkem cok daha buyuk sorunlara yol acar.bilginize

IKV yönetimi olarak her türlü eleştiriye açığız buna örnek olarak forum üzerinde açılan konuları gösterebiliriz. Lakin eleştiri yaparken bazı kurallarıda göz önünde bulundurmak gerektiği düşüncesindeyim, sadece kendi zamanlarından özveride bulunarak ekip adına birşeyler yapmaya çalışan IKV destek takımı üyeleri hakkında bu şekilde yorum yapmanız sizin konularınızın neden kapatıldığını açıklıyor.

Forum hesabınız 7 gün uzaklaştırılmıştır.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

HarunYILMAZ yazdı:Oyunda Extra özelliklerin paraya yönelik eşyaların olması aslında çok hoş bir durum değil.
Nedeni; Oyun içerisinde hali vakti yerinde olan ve yaş ortalaması 20 üzeri olan kişiler kadar.
Anne ve babasının verdiği harçlık ile okula giden oyuncuların olduğunu unutmayalım.
Bu yaşı küçük oyuncuların Sizin söylediğiniz eşyalara sahip olabilmek adına yapabilceklerini düşünmenizi isteri.
Hakeza yaşı büyük olanlarında oyuna ne denli kendilerini kaptırdıklarını biliyoruz. (Bunlar istisna denilmemesi gerekir)
Diğer oyunlarda duyduklarımızda eklenirse gerçek para olduğunda bir çok şeyin değişeceğinive huzurun bozulacağını düşünmek gerekir.
Bu demek değildirki Bu oyunun gelişmesi için gereken maddi desteği farklı özellikli plus seviyeleri ile yapılabilir.
Veyahut bazı eşyalar satılabilir misalen İksir gibi,fakat satılan eşyalar oyun dengesini bozmayacak şekilde olması daha makbul olacaktır.

Tıcarı amaclarla krumus olan her sıstem paraya oncelık vermek zorundadır aslında evet ımkanı olmuyanlar da belkı oranda fazladır ama sunu unutmamak gerekır kanatındeyım oyun ıcındekı bu tıp plus paket zengınlıklerı kanatımce renk getırır kımının vaktı boldur parası yoktur karakterını oynuyarak gelıstırır kımınınde parası vardır vaktı yoktur oda karakterını para ıle guclendırır ve tıcarı getırısıde yuksek olur .. Ha burdakı ınce detay su olabılır bır cok oyunda oldugu gıbı para ıle alınan karakter zengınlestıren esyalar zaman sınırlı olur buda oyun ıcı dengelerı bozmaz bence cok daha keyıflı bır hale getırır... Acıkcası oyun bu denlı genıs kıtlelere yayılmayı dusunuyorsa bu sıstem ıcın gec bıle kalınmıstır ..Basıt bır ornekle gunduz ısı olan veya okulu olan bır arkadasımız aksam 1-2 saat oynuyarak bu tıp bır oyunda kendını ne kadar gelıstıre bılır bır dusunursenız dedıklerıme hak verırsınız kı bence aslında su anda mevcut durumda haksız bır rekabet ortamı oluyor oyunda belkı 8-9 saat veya uzerı zaman gecıren arkadaslarımız var kı emeklerıne saygı duyarım vaktı var oynuyor dıyelım bu kadar vaktı olmuyan her oyuncu ıster ıstemez otomatıkman gerısnde kalıyor olucaktır oyunun yanı oyun ıcınde yenı bır plus paket yapılanması ıle bence cok daha renklı ve keyıflı dakıkalar gecırmek mumkundur ..... SAYGILARIMLA............................
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
bilgeisik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen bilgeisik »

forum hesabimi suresiz yada 7 gun kapatmaniz umrumda degil daha onceki silinen iletilerimde hakaret yoktu burada yazdiklarimi savunmuyorum siz oyle bir aciz duruma geldiniz ki size biri gozunun ustunde kasin var dese onu bile yasaklayacaksiniz forumdan bu kadar kotu olmaniza gerek yok siz ne zaman bana karsi ilimli olacaksiniz ben o zaman elestirilerimi hakaret boyutunda surdurmem 2 yilda bu konuda hic taviz vermeyecegimi anlamis olmaniz gerek insanlari bu forumda susturamiyacaginizi ogrenin artik.
bilgeisik
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen bilgeisik »

Ayrica bu konu uzerinden sizlerle polemige girip bu guzel konuyu amacindan saptirip arkadaslara saygisizlik etmek istemiyorum bu yuzden tarafimca yazilan yazilari devam ettirmeyecegim.umarim konuyu acan arkadasim beni affeder ve yazilarimin elestiri hassasiyeli maksimun seviyede olan kisilere bu serzenisimi ve ofkemi magzur gorur.iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bilgeisik yazdı:forum hesabimi suresiz yada 7 gun kapatmaniz umrumda degil daha onceki silinen iletilerimde hakaret yoktu burada yazdiklarimi savunmuyorum siz oyle bir aciz duruma geldiniz ki size biri gozunun ustunde kasin var dese onu bile yasaklayacaksiniz forumdan bu kadar kotu olmaniza gerek yok siz ne zaman bana karsi ilimli olacaksiniz ben o zaman elestirilerimi hakaret boyutunda surdurmem 2 yilda bu konuda hic taviz vermeyecegimi anlamis olmaniz gerek insanlari bu forumda susturamiyacaginizi ogrenin artik.
Bu konu bir tartışma konusu değildir. Lütfen forum kurallarına dikkat ediniz ayrıca, insanların eleştirilerini ikv yönetimine sundup, sohbet ettiği bir konuyu gereksizce kirletmeyin.
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

güncellll
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Maden güncellemesi hakkında konuşacağım. Güncelleme gelmeden önce herkes artık yeter dercesine konular acıyordu. Güncelleme geldi, şimdide aynı sey "güncelleme istemiyoruz" diye konular açılıyor. Anliyamiyorum nedir isteginiz lütfen paylaşır mısınız?
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Şimdi iki taraflı bu güncellemeye karşı olanlar var,
1- Eski düzen bekleme alışkanlığı olanlar. Ekip olarak yada hızına güvenip değerli madenlerin başına çöreklenmek sureti ile diğer ihtiyaç sahiplerini umursamadan kendi üreteceği için veya para kazanmak için madende bekleyenler.
2- Güncellemeyi beğendiği halde uygulama kısmındaki zorluklar nedeni ile ( bazı değerli maden öbekleri yaratık olarak bol olan yerlerde) buralarada gezmek zor olduğu için üşenenler.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

SAMILBEY yazdı:
HarunYILMAZ yazdı:Oyunda Extra özelliklerin paraya yönelik eşyaların olması aslında çok hoş bir durum değil.
Nedeni; Oyun içerisinde hali vakti yerinde olan ve yaş ortalaması 20 üzeri olan kişiler kadar.
Anne ve babasının verdiği harçlık ile okula giden oyuncuların olduğunu unutmayalım.
Bu yaşı küçük oyuncuların Sizin söylediğiniz eşyalara sahip olabilmek adına yapabilceklerini düşünmenizi isteri.
Hakeza yaşı büyük olanlarında oyuna ne denli kendilerini kaptırdıklarını biliyoruz. (Bunlar istisna denilmemesi gerekir)
Diğer oyunlarda duyduklarımızda eklenirse gerçek para olduğunda bir çok şeyin değişeceğinive huzurun bozulacağını düşünmek gerekir.
Bu demek değildirki Bu oyunun gelişmesi için gereken maddi desteği farklı özellikli plus seviyeleri ile yapılabilir.
Veyahut bazı eşyalar satılabilir misalen İksir gibi,fakat satılan eşyalar oyun dengesini bozmayacak şekilde olması daha makbul olacaktır.

Tıcarı amaclarla krumus olan her sıstem paraya oncelık vermek zorundadır aslında evet ımkanı olmuyanlar da belkı oranda fazladır ama sunu unutmamak gerekır kanatındeyım oyun ıcındekı bu tıp plus paket zengınlıklerı kanatımce renk getırır kımının vaktı boldur parası yoktur karakterını oynuyarak gelıstırır kımınınde parası vardır vaktı yoktur oda karakterını para ıle guclendırır ve tıcarı getırısıde yuksek olur .. Ha burdakı ınce detay su olabılır bır cok oyunda oldugu gıbı para ıle alınan karakter zengınlestıren esyalar zaman sınırlı olur buda oyun ıcı dengelerı bozmaz bence cok daha keyıflı bır hale getırır... Acıkcası oyun bu denlı genıs kıtlelere yayılmayı dusunuyorsa bu sıstem ıcın gec bıle kalınmıstır ..Basıt bır ornekle gunduz ısı olan veya okulu olan bır arkadasımız aksam 1-2 saat oynuyarak bu tıp bır oyunda kendını ne kadar gelıstıre bılır bır dusunursenız dedıklerıme hak verırsınız kı bence aslında su anda mevcut durumda haksız bır rekabet ortamı oluyor oyunda belkı 8-9 saat veya uzerı zaman gecıren arkadaslarımız var kı emeklerıne saygı duyarım vaktı var oynuyor dıyelım bu kadar vaktı olmuyan her oyuncu ıster ıstemez otomatıkman gerısnde kalıyor olucaktır oyunun yanı oyun ıcınde yenı bır plus paket yapılanması ıle bence cok daha renklı ve keyıflı dakıkalar gecırmek mumkundur ..... SAYGILARIMLA............................

günde 1-2 saat oynayarak da çok iyi yerlete gelinebilir.Ben tatil dışı oyuna en fazla yarım saat 1 saat giriyorum.Bu vakit içinde yapabileceklerim neler? 1 saatte yeraltı turu yapsam yada ada boş madenleri dolaşsam eminim 1 haftada 3-5 saf çekmiş oluyorum.Eskiden maden başında bekleyerek de 1 haftada sadece günde 1 saat oyunda olarak çektiklerimi hatırlıyorum.Oyundaki vakti iyi değerlendiren birisi reel yaşamını da düzenli tutar.Hani var ya oyun yuzunden okulda kaldım falan diyenler.Onlar emin ol oyundada başarı elde edememiş kişiler.Boş boşgirip çıkıyorlar çoğunun aklı başka şeylerde.Oyunu zekice oynayan biri 1 saat te girse çok yararlı şeyler yapar eğlenir çıkar.Onun dışında ben 16 yaşındayım ve anka da oynuyorum zaten 3 ay da bir para veriyorum(1 den fazla üyeliğim olduğu düşünülürse).Bir de giderler paralı eşya sistemi getirirlerse oyuna girmeyen adam bile para vererek benim önüme geçebilir.Merak etme onlar parayı pluslardan ve reklamlardan iyi kazanıyorlardır kazanmasalar kadrosu bu kadar geniş olmaz.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön