camia Eleştiri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

camia Eleştiri

Mesaj gönderen DarkShare »

Arkadaşlar ikv camia'sını hakaret olmadan, kişisel tartışmaya dönüştürmeden, kısacası forum kurallarını uygun bir şekilde eleştirelim.

İlk eleştiriyi ben yapmak isterim:
İkv'nin yönetim kadrosu çok güçsüz kalıyor. Oyun içerisinde bir yöneticiye rastlayıp güzel bir sohbet etmek zor oluyor. Ayrıca forumda fikirlerimize karşılık vermenizi dilerim. Daha yönetim kadrosunun genişletilmesini ve daha ilgili bir hale gelmesini dilerim.

Yöneticilerimiz bu konu üstünde eleştirilerimize yorum yapıp, sevgi ve saygı içerisinde güzel bir sohbet ortamı oluşturmak isterim.
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: camia Eleştiri

Mesaj gönderen Reymond »

Oyun görev ağırlıklı olsaydı çok zevkli olurdu mesela ara sıra meran muafızlar domuz şehre saldırsalar taş kanat istilaları felan olsa oyunu bırakan olmazı herhalde oyuna bakınca oyuncuya kıyamet atmosferini yaşatmakda oyun yetersiz kalmış :) birde şu şaheserlere çözüm gelirse süper :)
<)
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Güzel bir konu. Yönetim'de bu sayede eksiklikleri, istekleri görebilir.
Açıkçası benim İKV'den hiçbir şikayetim yok.. tu taa ki Maden Piyasası alt üst olana kadar. :)

DarkShare yazdı:Oyun içerisinde bir yöneticiye rastlayıp güzel bir sohbet etmek zor oluyor

Haklısın. Ama güzelce sohbet etmiyor ki insanlar.. Oldukça saçma konuşuyorlar misal ;
GM para ver. GM banlandım yardım et. Hep aynı şeyler, bunlardan siz olsanız sıkılmazmısınız ?

Bu arada yeni bir Etkinlik tarzında bir şey düzenlediler.. Her gece GM'ler sunucularda oyuncularla sohbet ediyor..
Sunucuların Genel Sohbeti'ne bakın.. Sıra hangi Sunucu'da bilmiyorum ama böyle bir şey düzenliyorlar.
Örneğin Sancak Sunucusu sohbet bölümünde CaptainATX'in yazısı ;

CaptainATX yazdı:Merhaba Sancak Halkı,

Sizlerle daha fazla sohbet edebilmek adına , sohbet günleri yapma kararı aldık ve buna Sancak sunucusundan başlayalım dedik. Bizlerle sohbet edip , soru sormak isteyen oyuncularımız 12:15' den itibaren antrepo- arenada toplanabilirler..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Reymond yazdı:Oyun görev ağırlıklı olsaydı çok zevkli olurdu mesela ara sıra meran muafızlar domuz şehre saldırsalar taş kanat istilaları felan olsa oyunu bırakan olmazı herhalde oyuna bakınca oyuncuya kıyamet atmosferini yaşatmakda oyun yetersiz kalmış :) birde şu şaheserlere çözüm gelirse süper :)
Oyun atmosferi konusunda sana katılıyorum ama, eminönünü yüksek seviyeli canavarlar işgal ettiğinde, düşük seviyeli oyuncuların yapacakları pek bir şey kalmaz. Hepsi yerde :D. Şaheser konusuna gelince, ben şaheserlerin satılmamasını çok mantıklı buluyorum çünkü: eğer satılsaydı hesaplarımızı başkaları çaldığı zaman elinde ne var ne yok alıp götürür. Bunca emeği bu şaherserleri sarf etmişken, ŞAHESERLERİ KAYBEDERKEN YAŞADIĞIN ÜZÜNTÜ, SATARKEN Kİ MUTLULUĞUNA BASKIN GELİR.
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

JouRney yazdı:Güzel bir konu. Yönetim'de bu sayede eksiklikleri, istekleri görebilir.
Açıkçası benim İKV'den hiçbir şikayetim yok.. tu taa ki Maden Piyasası alt üst olana kadar. :)

Bence bu durumda yöneticilerin yapabileceği tek şey günlük olarak maden piyasası belirlenmesi yada sabit bir fiyattan Oyuncu Olmayan Karakter'lere satması.
Bunun dışında yaratıcı bir düşüncesi olanlar lütfen paylaşsın.
Hadi bakalım.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

DarkShare yazdı: Arkadaşlar ikv camia'sını hakaret olmadan, kişisel tartışmaya dönüştürmeden, kısacası forum kurallarını uygun bir şekilde eleştirelim.

İkv'nin yönetim kadrosu çok güçsüz kalıyor. Oyun içerisinde bir yöneticiye rastlayıp güzel bir sohbet etmek zor oluyor. Ayrıca forumda fikirlerimize karşılık vermenizi dilerim. Daha yönetim kadrosunun genişletilmesini ve daha ilgili bir hale gelmesini dilerim.

Yöneticilerimiz bu konu üstünde eleştirilerimize yorum yapıp, sevgi ve saygı içerisinde güzel bir sohbet ortamı oluşturmak isterim.
Görüşleriniz için teşekkürler,

Kadro noktasında, gerek fuarda gerek öncesinde yaptığımız (sizlerden gelen oyun içi forum ve destek önerilerinde) değerlendirilmesi neticesinde kadromuzu geliştirmeye başladık. Yetkilendirme söz konusu olunca maalesef işimiz zorlaşıyor. Evet takımımızdaki yani İKV'deki oyuncularımızın çoğuna güveniyoruz. Bunun en büyük örneği Sobee'de çalışan ben ve gönüllü destek veren tüm takımımız birer İKV oyuncusu yada oyuncusuydu.
Özellikle oyun içinde yetki sahip olarak bulunmak ve oyuncularımızla iletişime geçmek kimi durumlarda oldukça zorlayıcı olabilmektedir. Aynı anda onlarca hatta etkinliklerde yüzlerce kişi ile yazışmak ve hatta onların tepkilerine maruz kalmak gibi oldukça sabır gerektirmektedir. Bu yüzden özellikle söz konusu GM seçimi olunca çok daha seçici ve dikkatli olmak zorundayız. Şu an sizlerden gelen oyun içinde yetkili ile iletşime geçme,destek işlemlerinin hızlandırılması ve etkinliklerin daha da genişletilerek devam edilmesi isteği için kadromuzu genişletiyoruz. Bunun örneği olarak 3 yeni GM arkadaşımızı gösterebilirim.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Reymond yazdı:Oyun görev ağırlıklı olsaydı çok zevkli olurdu mesela ara sıra meran muafızlar domuz şehre saldırsalar taş kanat istilaları felan olsa oyunu bırakan olmazı herhalde oyuna bakınca oyuncuya kıyamet atmosferini yaşatmakda oyun yetersiz kalmış :) birde şu şaheserlere çözüm gelirse süper :)
Şaheserlere çözümden kastınız nedir tam çözemedim. Şaheser noktasında oyuncularımızdan iki talep öne çıkıyor. Şaheser transferi (alış verişi) ve GB'lerinde düşme olasıkları.

Görev noktasında ise bu etkinliklerle telafi edilebilecek bir olay. Alt yapı çalışmalarımız tamamlanınca etkinlik noktasında bekletinize yönelik düşüncelerimiz mevcut.
İKV'den Haberdar Olun!

Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Arif Abi, Facebook Art Etkinlikleri ne zaman başlayacak ? :)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Lathander yazdı:
DarkShare yazdı: Arkadaşlar ikv camia'sını hakaret olmadan, kişisel tartışmaya dönüştürmeden, kısacası forum kurallarını uygun bir şekilde eleştirelim.

Kadro noktasında, gerek fuarda gerek öncesinde yaptığımız (sizlerden gelen oyun içi forum ve destek önerilerinde) değerlendirilmesi neticesinde kadromuzu geliştirmeye başladık. Yetkilendirme söz konusu olunca maalesef işimiz zorlaşıyor. Evet takımımızdaki yani İKV'deki oyuncularımızın çoğuna güveniyoruz. Bunun en büyük örneği Sobee'de çalışan ben ve gönüllü destek veren tüm takımımız birer İKV oyuncusu yada oyuncusuydu.
Özellikle oyun içinde yetki sahip olarak bulunmak ve oyuncularımızla iletişime geçmek kimi durumlarda oldukça zorlayıcı olabilmektedir. Aynı anda onlarca hatta etkinliklerde yüzlerce kişi ile yazışmak ve hatta onların tepkilerine maruz kalmak gibi oldukça sabır gerektirmektedir. Bu yüzden özellikle söz konusu GM seçimi olunca çok daha seçici ve dikkatli olmak zorundayız. Şu an sizlerden gelen oyun içinde yetkili ile iletşime geçme,destek işlemlerinin hızlandırılması ve etkinliklerin daha da genişletilerek devam edilmesi isteği için kadromuzu genişletiyoruz. Bunun örneği olarak 3 yeni GM arkadaşımızı gösterebilirim.
Yazınızı okuduktan sonra aklıma bir şey geldi. Hepimiz sizlerin yoğun olduğunu biliyoruz. Bunun için sorularımıza yanıt vermekte zorlanıyorsunuz. Peki, oyun hakkında gerçekten bilgili olan, tüm sunucularda her şeyi bilen kişileri seçip, onları güncel konular hakkında bilgilendirdekten sonra, günün belli saat'lerinde bize sunmanız mümkün olabilir mi? Böylece oyunda çok daha güzel bir sohbet ortamı açılmış olur. Forumda bilgilendirme tabii ki yapılıyor ama, dediğim gibi gerçekten yoğunsunuz ve binlerce insana birden yetişme olanağınız yok. İnsanlar forumda cevap alamadığı sorunlarında cevabını kolayca bulmuş olur.
Fikrimi değerlendirmeye alırsanız sevinirim.
Hadi bakalım.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

DarkShare yazdı:
Lathander yazdı:

Yazınızı okuduktan sonra aklıma bir şey geldi. Hepimiz sizlerin yoğun olduğunu biliyoruz. Bunun için sorularımıza yanıt vermekte zorlanıyorsunuz. Peki, oyun hakkında gerçekten bilgili olan, tüm sunucularda her şeyi bilen kişileri seçip, onları güncel konular hakkında bilgilendirdekten sonra, günün belli saat'lerinde bize sunmanız mümkün olabilir mi? Böylece oyunda çok daha güzel bir sohbet ortamı açılmış olur. Forumda bilgilendirme tabii ki yapılıyor ama, dediğim gibi gerçekten yoğunsunuz ve binlerce insana birden yetişme olanağınız yok. İnsanlar forumda cevap alamadığı sorunlarında cevabını kolayca bulmuş olur.
Fikrimi değerlendirmeye alırsanız sevinirim.
Söylediğim gibi. GM yahut başka bir seviye olsun, adının başında yönetici olduğu anda aradığımız kriterlerde oyun bilgisi yada tecrübeden önce gelen şeyler var. Soğukkanlılık ve sabır gibi. Daha oyun için de yetki vermediğimiz kişilerde dahi sorun yaşadık. Bu konuda seçici olmamızın nedeni budur. Bu yüzden az önceki mesajımda yer alan fikrimiz ve planımız devam etmektedir.
İKV'den Haberdar Olun!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön