Denemeler!

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Denemeler!

Mesaj gönderen sihirbaz »

JouRney yazdı:Ben Photoshop'a geçmesini öneririm şahsen. PhotoFiltre'de takılı kalmasın .
Bir programda uzmanlaşmak istiyorum demişti. PhotoFiltre'de fazla uzmanlaşamazsın bence, Adobe Photoshop daha kullanışlı. Yani bu işlere gönül koyduysan 'photoshop' iyidir.
Kendisi biLir derim ben :) Zaten yeni başLamış.. PhotofiLtre daha koLay ve kuLLanışLı geLiyor.. Kişiden kişiye değişir tabii. PHTCS2-3-4 de kuLLanıyorum yeri geldiğinde. ama PhotoFiltre daha kuLLanışLı gibi. aLışkanLıkLara bağLı. Sana da Photoshop daha koLay geLiyordur.. iLk PhotofiLtre de geLiştirip daha profesyoneLce çaLışmaLar için Photoshop'a geçmesini öneririm..

Raito yazdı:Resim

Diyelim ki buradaki karakteri o resme koyacağım.Bunu nasıl yapabilirim.Hem arkadaki fonu silmem gerekli.Hemde basmakalıp sonradan eklenmiş gibi durmamalı.Yani resimden kestim ayrı bir sayfa açtım orada düzenleyeceğim.Kestim aldım yeni sayfaya yapıştırdım resim gibi duruyor yani sadece karakter olmalı öyle değil mi? Yani sormak istediğim soru aslında bir resimden belli bir karakteri tam olarak nasıl alırım ve diğer resme nasıl yapıştırırım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,iyi günler.
[/color][/i][/b]

Burada biraz kendi hünerini göstermelisin :) :) seçme imLecine geLip dikkatLice etrafını çizmen gerekiyor. Daha sonra yapıştırdığın yerde aynı şekiLde su damlası şekLindeki araçLa kenarındaki kusurlu yerleri kapatabilirsin.. birazda şeffaflaştırırsan kesim kusurların görünmeyecektir bile..

MeseLa böyLe
Resim

Tabii şmdi kılıca fLan fzla özenmedim ama yapmak kolay..
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Raito »

JouRney yazdı:Move Tool (Taşıma Aracı) ile Kadının resmine tıklayın ve kadını koymak istediğiniz resme sürükleyin.

Bir deneyin bakalım, istediğiniz sonucu verebildim mi ?

Resimi Move Tool ile sadece kendi penceresi içerisinde hareket ettirebiliyorum.Yani diğer açtığım pencereye nasıl aktaracağım?

Yaptım yaptım.Tamam. :lol:
En son Raito tarafından 15 Oca 2011 14:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ResimResim

Karakter Adı : Raito
Karakter : Savaşcı
Seviye : 45
Lonca : Amisos
Sunucu : Tılsım
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

sihirbaz yazdı:
JouRney yazdı:Ben Photoshop'a geçmesini öneririm şahsen. PhotoFiltre'de takılı kalmasın .
Bir programda uzmanlaşmak istiyorum demişti. PhotoFiltre'de fazla uzmanlaşamazsın bence, Adobe Photoshop daha kullanışlı. Yani bu işlere gönül koyduysan 'photoshop' iyidir.
Kendisi biLir derim ben :) Zaten yeni başLamış.. PhotofiLtre daha koLay ve kuLLanışLı geLiyor.. Kişiden kişiye değişir tabii. PHTCS2-3-4 de kuLLanıyorum yeri geldiğinde. ama PhotoFiltre daha kuLLanışLı gibi. aLışkanLıkLara bağLı. Sana da Photoshop daha koLay geLiyordur.. iLk PhotofiLtre de geLiştirip daha profesyoneLce çaLışmaLar için Photoshop'a geçmesini öneririm..

Raito yazdı:Resim

Diyelim ki buradaki karakteri o resme koyacağım.Bunu nasıl yapabilirim.Hem arkadaki fonu silmem gerekli.Hemde basmakalıp sonradan eklenmiş gibi durmamalı.Yani resimden kestim ayrı bir sayfa açtım orada düzenleyeceğim.Kestim aldım yeni sayfaya yapıştırdım resim gibi duruyor yani sadece karakter olmalı öyle değil mi? Yani sormak istediğim soru aslında bir resimden belli bir karakteri tam olarak nasıl alırım ve diğer resme nasıl yapıştırırım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,iyi günler.
[/color][/i][/b]

Burada biraz kendi hünerini göstermelisin :) :) seçme imLecine geLip dikkatLice etrafını çizmen gerekiyor. Daha sonra yapıştırdığın yerde aynı şekiLde su damlası şekLindeki araçLa kenarındaki kusurlu yerleri kapatabilirsin.. birazda şeffaflaştırırsan kesim kusurların görünmeyecektir bile..

MeseLa böyLe
Resim

Tabii şmdi kılıca fLan fzla özenmedim ama yapmak kolay..

Anladım fakat ben sürekli kare halinde karakterin kenarlarını alıyorum bu nedenle geniş oluyor.Kalem gibi bir araç var mı? İstediğim gibi kenardan kenardan alabileceğim?
ResimResim

Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Raito yazdı:
JouRney yazdı:Move Tool (Taşıma Aracı) ile Kadının resmine tıklayın ve kadını koymak istediğiniz resme sürükleyin.

Resimi Move Tool ile sadece kendi penceresi içerisinde hareket ettirebiliyorum.Yani diğer açtığım pencereye nasıl aktaracağım?

;) Koy bakalım bir görelim ?
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

JouRney yazdı:
Raito yazdı:

;) Koy bakalım bir görelim ?

Yaptım derken henüz diğer koymak istediğim yere aktardım. :lol:

Kesmeyi hangi araç ile yapacaktım? Eraser tool sanırım fakat bulamadım nerede o ? :)
ResimResim

Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Raito yazdı:

Anladım fakat ben sürekli kare halinde karakterin kenarlarını alıyorum bu nedenle geniş oluyor.Kalem gibi bir araç var mı? İstediğim gibi kenardan kenardan alabileceğim?
Sağ taraftaki araçlardan mause işaretine tıkla.. tıkladıktan sonra mause'nin seçenekleri çıkacaktır..Sol en alt köşedeki bağlanmış yuvarlak ip gibi bir simge var.. ona tıkla ve istediğin yerden çiz ve çizimin bittiğinde "Ctrl+C" ile kopyala ve aktarmak istediğin resmin üzerine yapıştır..
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

sihirbaz yazdı:
Raito yazdı:

Sağ taraftaki araçlardan mause işaretine tıkla.. tıkladıktan sonra mause'nin seçenekleri çıkacaktır..Sol en alt köşedeki bağlanmış yuvarlak ip gibi bir simge var.. ona tıkla ve istediğin yerden çiz ve çizimin bittiğinde "Ctrl+C" ile kopyala ve aktarmak istediğin resmin üzerine yapıştır..
İşte aradığım buydu.Teşekkürler.
ResimResim

Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Raito yazdı:
sihirbaz yazdı:
Raito yazdı:

R.e. yardım edebildiğim kadar etmeye çaLışırım. Çalış bkaLm biraz :) :) başarılar..
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~
Kullanıcı avatarı
Raito
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Raito »

Raito yazdı:
sihirbaz yazdı:
Raito yazdı:

Peki onu resme koydum.Halen bazı noktalarda karakterin olduğu resimdeki fonlar mevcut.Hiç bir kalıntı bırakmamak için ne yapmalıyım?
ResimResim

Kullanıcı avatarı
sihirbaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Raito yazdı:
Raito yazdı:
sihirbaz yazdı:
Raito yazdı:

Peki onu resme koydum.Halen bazı noktalarda karakterin olduğu resimdeki fonlar mevcut.Hiç bir kalıntı bırakmamak için ne yapmalıyım?
biraz daha dikkatli kesip,resmi yapıştırdıktan sonra su damlası gibi araçtan kusurlu yerlerin üzerinden geçersen biraz da olsun kusurları kaybedersin.. :)
ResimResim
ResimResim

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*

~ SANAL 2oıı ® ~

“Görseller” sayfasına dön