Sizin yaptığınız güzel eserleri görünce bende başladım ve ilk denemem.Sizlerle paylaşmak istedim ne kadar kötü olsa da.İmza tarzında bir şey oldu.Umarım en kısa sürede dahada geliştireceğim kendimi. :lol:
Kadim hidra saçma durdu biraz ama neyse artık.Eksiklerimi görüp düzeltmeye çalışacağım.
Hayırlı akşamlar.
Karakter Adı : Raito Karakter : Savaşcı Seviye : 45 Lonca : Amisos Sunucu : Tılsım
Katılıyorum.İmza tarzı birşey oldu daha boyutu büyük resimler üzerinde denemeler yapmalısın...Ayrıca resimlerinin renk tonlamarıyla oynamanı öneririm daha hoş bir görüntü elde edersin.
Katılıyorum.İmza tarzı birşey oldu daha boyutu büyük resimler üzerinde denemeler yapmalısın...Ayrıca resimlerinin renk tonlamarıyla oynamanı öneririm daha hoş bir görüntü elde edersin.
Renk tonlarıyla oynayabilirim vede ben bir ders görmüştüm forumun birinde.Ders imza yapımı üzerineydi.Onun için böyle bir şey yaptım.3 adet resimi küçültüp birleştirdim işte.Daha büyük resimlerde de çalışma yapacağım.Önerileriniz için teşekkür ederim.
Hayırlı akşamlar.
Karakter Adı : Raito Karakter : Savaşcı Seviye : 45 Lonca : Amisos Sunucu : Tılsım
Eğer Photoshop ile ilgili merak ettiğin sorular olursa yardım edebilirim. Özel Mesaj yollaman yeterli olacaktır. Yeni başlayanlara her zaman yardım etmek isterim. Bu arada hangi Programı kullanıyorsun şu anda ?
JouRney yazdı:Merhaba, ilk çalışmaya göre güzel olmuş. Tebrik ederim.
Sanalkorkun kardeşiminde dediği gibi 'boyutu büyük resimler' üzerinde deneme yapmalısın
Aşağıdaki linkte İKV ile ilgili resimler var, çalışmalarına ekleyebilirsin.
Eğer Photoshop ile ilgili merak ettiğin sorular olursa yardım edebilirim. Özel Mesaj yollaman yeterli olacaktır. Yeni başlayanlara her zaman yardım etmek isterim. Bu arada hangi Programı kullanıyorsun şu anda ?
PhotoFiltre kullanıyorum.İzdirapgrafik bana bunu önermişti.Sizinde önerdiğiniz benim için faydalı olabilecek bir program varsa yazabilirsiniz fakat bir program üzerinde uzmanlaşmak ve onu tamamı ile çözmek daha uygun olacağını düşünüyorum.
Sanalkorkun kardeşiminde dediği gibi 'boyutu büyük resimler' üzerinde deneme yapmalısın
PhotoFiltre kullanıyorum.İzdirapgrafik bana bunu önermişti.Sizinde önerdiğiniz benim için faydalı olabilecek bir program varsa yazabilirsiniz fakat bir program üzerinde uzmanlaşmak ve onu tamamı ile çözmek daha uygun olacağını düşünüyorum.
Dostum o önerimi hiç hatırlamıyorum ama belki yanılıyorumdur,canın sağolsun Zaman kaybetmeden Photoshop'a başlamanı tavsiye ederim.
Eğer photoshop ile ilgili bir program üzerinde uzmanlaşmak istiyorsanız bu kesinlikle ; Adobe Photoshop Serisi olmalıdır. (Adobe Photoshop CS 2 , CS 3 , CS4 ...)
Ama siz daha bu işlerde yeni olduğunuzdan ilk başta PhotoFiltre ile biraz alıştırma yaparsanız iyi olur. Daha sonra bu programlara geçerseniz.
Dostum o önerimi hiç hatırlamıyorum ama belki yanılıyorumdur,canın sağolsun Zaman kaybetmeden Photoshop'a başlamanı tavsiye ederim.
Yani ben photofiltre kullanıyorum filan demiştiniz.Ben bir öneri gibi algıladım bende hatalı olabilirim.
JouRney yazdı:
Eğer photoshop ile ilgili bir program üzerinde uzmanlaşmak istiyorsanız bu kesinlikle ; Adobe Photoshop Serisi olmalıdır. (Adobe Photoshop CS 2 , CS 3 , CS4 ...)
Ama siz daha bu işlerde yeni olduğunuzdan ilk başta PhotoFiltre ile biraz alıştırma yaparsanız iyi olur. Daha sonra bu programlara geçerseniz.
Peki teşekkürler.
İçine edilmiş bir resim zaten bir şey anlatmak için yaptım bunu.Mesela renk farkı çok ve ben bu karakteri oradaki kapıya koymak istiyorum.Bu nasıl olacak.Bu karakteri o kapıya tam olarak nasıl koyabilirim mesela.Hem arka plan rengi uymuyor bunu nasıl yapacağım hemde yer olarak yani dümdüz basma kalıp olmamalı.
Öncelikle PhotoFiltre kullanmadığım için bu soruna yanıt veremeyeceğim
Ama Photoshop programında Jandarma'yı küçülterek oraya koyabilirsin. Yani kısacası bir an önce Photoshop'a geçmeni öneriyorum
Adobe Photoshop Cs 2 :arrow: En çok kullanılan serisidir Adobe Photoshop'un.
JouRney yazdı:Öncelikle PhotoFiltre kullanmadığım için bu soruna yanıt veremeyeceğim
Ama Photoshop programında Jandarma'yı küçülterek oraya koyabilirsin. Yani kısacası bir an önce Photoshop'a geçmeni öneriyorum
Adobe Photoshop Cs 2 :arrow: En çok kullanılan serisidir Adobe Photoshop'un.
Şu anda indireyim o zaman en iyisi orada başlayayım.Anlamadığım noktalarda buradan gene size sorarım.