PAYLASMAYI BİLELİM

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: PAYLASMAYI BİLELİM

Mesaj gönderen mitmet »

PROF yazdı:fiyatlar uçtu doğrudur ama satılıyor olması da çok garip :)
bir şaheser ele alalım örneğin ecel getiren üretmek kaç paraya patlıyor yanlışım yoksa son fiyatlarla 475m :) merak ediyorum da kaç kişi çantasında 475m gördü :) ben plussız hesapla günde 1m kasıyorum sadece işportadan haftada 7m desek haftada 1 para eder item düşse ona da 10m desek haftada 17m ayda ne yaptı 68 70m diyelim ben oyuna yeni başlamış olsam 6-7 ay gibi bir sürede ecel üretebiliyorum 6-7 ay gece gündüz oyun oynarsak ecel üretebiliyoruz :D bahsettiğim rakam günde 10saat oynayarak oluyorsa günde 2 saat oynayan bi oyuncu 30-35 ay gibi bir sürede para kasarak ecel üretebilir :) neyse arkadaş sesli düşündüm şimdi okuduklarınızı unutun :D 2007den beri oynuyorum hiçbir charımda şaheser yok :)
budur işte :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Bu zamanda Ejder , Ecel , Ashab , Latif Üretmek Tek Başına Kadimi Kesmek veya Kendini Uçurumdan Atmak Gibi Bir durum Olsa Gerek.Lakin Bizim ZENGİN Teşkilat üyeleri Bizim Kanadımız var Biz Uçmaya Hazırız Yere Düşsek Pamuk Gibi Tepki Veririz Demekten kaçınmaz bir hale düşmüştür.
Oyuna Yeni Başlayan Biri İçin Ecel,Ejder vs. Şaheserleri Üretmek Bir Yana , Normal Tek İtem Eşya Bulma İhtimali %33.3333....Hele ki Bu adamda Plus olmayınca eşya düşürme olasılığı %11.111....
Yönetimin Hiçbir suçu yok Diyemez Kimse.Çünkü Eminönüne Atmışlar Bir MAdenden 4 tane , 700 bin kullanıcı bu madenleri Çekecek ve şans dileyecek diyorlar.YILBAŞINI KUTLAMIYORUZ ki DİLEK TUTALIM "ALLAHIM İNŞALLAH MENEKSE ÇIKAR"diye!!!

Lakin Buraya Ne kadarda Yazsak Yönetimden Biri Gelip Bir Yorum yazacak.Neymiş Efendim,

"Görüş ve İsteklerinizi http://istanbuloyun.com/support.aspx" adresinden iletebilirsiniz.HAHAHAHA ÇOK KOMİK (!)

Malesef Üzülerek Diyorum,Eğer ki bu durum böyle vahim bir şekilde giderse Değil Ecel Ejder vb. asa , Samimiyetimle Diyorum ki tek item max hasar ceket bile üretemeyiz.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kulu »

DAVUTX arkadasıma aynen katılıyorum ayrıca PROF arkadasımada olmuyor böyle bu oyunda öne gelen oyuncularla beraber birseyler yapmak zorundayız hep birlik olmalıyız koskocaman serverde 4 tane maden hangi kulanıcı gereksinimlerini giderek YARTIK YÖNETİMDE GEREKTİGİNİ YAPMAK ZORUNDA biz elimizden geldigi kadar destekliyoruz fuara giden gidemeyen bircok arkadasımız ikvenin en güzel noktaya gelmesini istiyor reklamlar veriyorlar bizi destekleyin diye biz gereken herseyi yapıyoruz ya yönetim.

Malesef bu böyle gitmez biz plus dediler aldık yok böyle dediler peslerinden gittik hiç bir zaman yanlız bırakmadık YÖNETİME SESLENİYORUM Artık bizimde ihtiyaclarımızı karsılayın Biz olmadan ne bu oyun nede siz olursunuz o yüzden bizim dileklerimize isteklerimize kulak verin.
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

fiyatların düşeceğini pek sanmıyorum tavsiyem maden toplayın ve satmayın her türlü maden gün gelecek kulanılacaktır :) stoklayın karlı çıkın :)
bir varmış bir yokmuşum
xxturkoglu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xxturkoglu »

Çok haklısın abi :)
Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kulu »

maden toplamaklada olmuyoki cek cek insan usanıyo artık sarmıyo ben bu güne kdr madenden kalkmadım bnm tanıyan arkadaslar iyi bilir ama stokla olacak is degil nakite bakar bu oyun HAYIRLISI OLSUN MADEN SAYISI ARTSA SORUN CÖZÜLECEK
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen exoriusII »

talep cok maden az dolaysle maden fiatları artıyor bunda şaşrcak bişe yok iridyuma 50m veren ganoya 40m verenlere bravo onları buradan Amelex loncası kurmaya davet edıyorum :D
Kullanıcı avatarı
CIZIK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Bedr-in Aslanları

Mesaj gönderen CIZIK »

Talebin oldugu yerde arzın olması kaçınılmazdır.
Kaynak kısıtlı talep fazla ise fiyat artışıda kaçılmazdır.
Merak Edilen nokta malumunuz fiyatların nasıl karşılandıgıdır.
En basit hesapla 3 Kaya 150 5 Menekşe 150 = 300
ıvır zıvır 400m
100m parayı yanyana görmemiş adamın elinde ejder varsa düzende bir yanlışlık var demektir.
Soru1: 400m Nasıl Kazanılır?
a) Maden Çekip Satarak? ( Bol Vakit ve Çok Şans Sahibi Olmak gerek )
b) Karizma Satıp Maden Satın Alarak ? ( Bol Karakter ve Müşteri Sahibi olmak gerek )
c) Yaratık Kesip item düşürüp satarak ?
kısaca herhangi 3 seçenektede bol vakit çok şans çevre faktorleri gerekli ama bunun dışında bir faktor daha varki diger seçenekler komik kalıyor. ve Bu seçenek şuan en yaygın olarak uygulanan yöntem. bu seçenege göre;
d) Üyelik Aldan 30 (Otuz) Türk Lirasına isim degiştirme e-pin i satın alıyorsunuz
bu epin i kullanmayıp oyun içerisinde şu aralar 70m oyun parası gibi bir meblaga oyun içinde takas ediyorsunuz.
epin ortalama 2 menekşe gibi bir fiyata geliyor bu şekilde YTL yi Madene Çevirmiş oluyorsunuz. Bu Yöntemde Ne Şans Ne Zaman Nede Çevre önemli Parayı veren Düdügü çalıyor.
Karakter Satanlara uygulanan muamele Reel Parayı oyun içerisinde bölge kanalında bile satan yüzsüzlere uygulanmadıgı sürece
Sobenin Dedigi Gibi Stoklayan Karlı Çıkıyor. :mrgreen:
Resim
leones non capit muscas
Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kulu »

Valla artık bilmiyorum reel paraylamı oluyo yoksa oyunda baska seylermi dönüyo bnm kafam bsmıyo artık arkadaslar genel etkilesime 1 konu actık hemen kilit atmıslar mail atıyoruz cvp yok konu acıyoruz kilitleniyo ben İKVnın bu kdr aciz oldugunu bilmiyordum yapamıycanız isin basına neden geciyosunuz anlamıyorum du elestirilerim yönetimedir
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kulu »

Madden sayılarında artıs yok 3. derece maden 10 saate bir cıkıyo bebe beligin elinde plus paketleri oyunda dolandırıcıklar artmıs BU OYUN İNS YOLUNA GİRER
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön