PAYLASMAYI BİLELİM

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

PAYLASMAYI BİLELİM

Mesaj gönderen Kulu »

Selamun Aleykum Arkadaslar
Bu oyun bizim arkadaslar neden para gözlülük yapıyoruz oyunda eskiden dostluk paylasmak yardımlasmak vardı simdi nerede o eski günler ne oldu saheserler nadideler gelince insanlıgımızlmı degisti para gözmü olduk bir maden 40 m 50 m neden bu kadar pahalastı piyasa menekse örnegin 5 mden 7 m oldu sonra artıkca arttı 40 m kadar yükseldi arkadaslar biz TÜRK kültürü ile yogrulduk bizim özümüzde paylasmak yardımlasmak var oyunda 3 4 m kazanmak ugruna cogu degerimizden vazgeciyoruz sonu nereye kdr kendini bilmez ac gözlüler olmayalım cogu arkadasımız bu yüzden yakınıyo RİCA EDİYORUM ARTIK BUNA Bİ SONVERELİM HERSEY BİZİM ELİMİZDE OLDUGUNU BİLELİM

EJDER ECEL ASAP ÜRETEN PİYASAYI ARTIRIYO BUNUN SONU YOK DESTEKLEYELİM BİRBİRİMİZİ.

Saygılarımla.
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

Tertemiz Yeni Bir Sayfa RoA
Kullanıcı avatarı
Ultraslanqrsn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: PAYLASMAYI BİLELİM

Mesaj gönderen Ultraslanqrsn »

Bencede Sacma Ama Burda Birazda Oyun Yönetimine iş Düşüyor Bence ; Adam Maden Basşında Saatlerce Bekliyor Ama Bi Türlü Lanet Olası Maden Çıkmıyor,Adam Maden Başında Sabahlıyor Tabi Çıkıncada Ucuza Satmak İstemiyor. Maden Ayarlarıyla Biraz Oynansa Ben Bu Sounun Çöüleceğine İnanıyorum.
TEK TABANCA
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

fiyatlar uçtu doğrudur ama satılıyor olması da çok garip :)
bir şaheser ele alalım örneğin ecel getiren üretmek kaç paraya patlıyor yanlışım yoksa son fiyatlarla 475m :) merak ediyorum da kaç kişi çantasında 475m gördü :) ben plussız hesapla günde 1m kasıyorum sadece işportadan haftada 7m desek haftada 1 para eder item düşse ona da 10m desek haftada 17m ayda ne yaptı 68 70m diyelim ben oyuna yeni başlamış olsam 6-7 ay gibi bir sürede ecel üretebiliyorum 6-7 ay gece gündüz oyun oynarsak ecel üretebiliyoruz :D bahsettiğim rakam günde 10saat oynayarak oluyorsa günde 2 saat oynayan bi oyuncu 30-35 ay gibi bir sürede para kasarak ecel üretebilir :) neyse arkadaş sesli düşündüm şimdi okuduklarınızı unutun :D 2007den beri oynuyorum hiçbir charımda şaheser yok :)
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
wwinchester
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wwinchester »

Ultraslanqrsn yazdı: Bencede Sacma Ama Burda Birazda Oyun Yönetimine iş Düşüyor Bence ; Adam Maden Basşında Saatlerce Bekliyor Ama Bi Türlü Lanet Olası Maden Çıkmıyor,Adam Maden Başında Sabahlıyor Tabi Çıkıncada Ucuza Satmak İstemiyor. Maden Ayarlarıyla Biraz Oynansa Ben Bu Sounun Çöüleceğine İnanıyorum.
aynen katılıyorum dogru söylemiş arkadas maden cok cıksa piyasa düşer
Resim
|GanniCuS|IIWinCheSTeRII|

Baykuştan Pervamız yok, Biz Şahin'ler Sürüsüyüz. . . Fatih Sultan Mehmet
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nabuforum »

Yüzlerce oyuncunun oynadığı oyunda koskoca yer altı bölümünde 2 tane topaz madeni var ve mavi topaz çıkması ortalama 2 saat olsa bir mavi kaya üretme ne kadar zaman alıyor siz düşünün.Bir ejder asa 18 mavi topaz istiyor. Adam başı 18 mavi çok büyük bi rakam.Bunun yanında reçetelerde istenen mavi topaz vs. madenler cabası. Ya bu reçetelerde maden ayarlamalarında bi problem var ya da oyuncular aşırı iştahlı ve durmadan bişeyler üretiyor. Menekşe bu kadar pahalı iken halen alıcısı var. Bir menekşe satıcısı 10 tane satmak istese sırf bu yazıların hatrına piyasa düşsün diye satsa 10 desek 10 tane 100 m. Ama bölgeden habire soran vatandaş '50 m den menekşe alınır' bu menekşeleri alsa 500 m. Bu dengeyi sağlamak çok zor. 700 bin kişilik oyuncu madem var sunucuda 100 bin kişi oynasa 2 adet topaz madeni veya 4 adet elmas madeni nasıl yetişir. Ama yönetim ne bilsin oturup sabahlara kadar madene trene bakar gibi bakmayı.
Bir arsenik reçetesi 18 adet budaksız istiyor.Üreten varmı yok.

Resim
Bir yücelen iksir evet evet iksir reçetesi 10 adet ok sertleştirici istiyor. 1 adet ok sertleştirici 8 adet obsidyen.Oyunda bir çok gereksiz materyal mevcut.Sadece isimleri var kullanan var mı yok. Şu iksirden 5 tane üretipde kullanmaya kalkan 400 adet obsidyen çekmesi lazım. içmede yanında yat :) Tamam herşey kolay olmasın, her materyal üretimi kolay olmasın ama bu kadarda saçmalık olmasın..
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
tunc
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen tunc »

PROF yazdı:fiyatlar uçtu doğrudur ama satılıyor olması da çok garip :)
bir şaheser ele alalım örneğin ecel getiren üretmek kaç paraya patlıyor yanlışım yoksa son fiyatlarla 475m :) merak ediyorum da kaç kişi çantasında 475m gördü :) ben plussız hesapla günde 1m kasıyorum sadece işportadan haftada 7m desek haftada 1 para eder item düşse ona da 10m desek haftada 17m ayda ne yaptı 68 70m diyelim ben oyuna yeni başlamış olsam 6-7 ay gibi bir sürede ecel üretebiliyorum 6-7 ay gece gündüz oyun oynarsak ecel üretebiliyoruz :D bahsettiğim rakam günde 10saat oynayarak oluyorsa günde 2 saat oynayan bi oyuncu 30-35 ay gibi bir sürede para kasarak ecel üretebilir :) neyse arkadaş sesli düşündüm şimdi okuduklarınızı unutun :D 2007den beri oynuyorum hiçbir charımda şaheser yok :)

haklsn

c",)
<|>
_/\_

♥(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
.¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥..

========ஜ۩۞۩ஜ========

Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Soru:

Bu tip şeyler neye zemin hazırlamak için ?

Cevap:

Plus çeşitliliği geldiğinde satışda sıkıntı çekmemek için.

Örn:

Plus, Plus+, Plus++, Plus+++, Plus++++ artırılabilir.

Plus++++ Sahip bi oyuncu çektiği tek seferlik madençekişinde 100x adet veya saf maden çekmesi garanti olur.

Yada % 70 %80 ihtimallerle bunlar tabi Plus çeşitliliğine göre değişir.

Ben olsam böyle yapardım en azından :D

Özür dilerim 2 kere göndermişim
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen leviathan »

çok haklısın yasin geçenlerde bişeye şahit oldum çok garipti daha 3 4 gün önce menekşe yansıtıp 50 milyon diyenler sanıyorum ellerindeki satılık madenler bitmiş olacakki bi kampanya başlatmış menekşe 15m dan alınır diye. herkes kendini düşünür olmuş ejderini üreten ya da ecel ashap veyahut elinde madeni biten fiyatlar düşsün diye yakınıyor ama satarken ne güzel 50 55 60 m diye çekiyor fiyatı =)
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kulu »

Herkez cok güzel konusuyo herseyi biliyo ama gelince yapmıyo iste sorun burada biz pahalı satıyoruz ucuzdan almaya calısıyoruz ticaret denir diyolar ticaretinde bi raconu var diyelim (abes oldu ama ) hersey gerektigi gibi yaparsak bir arada olursak hersey cok güzel gecer düsünün ben bi arkadasın carını gördüm yaklasık 170 m para +latif ecel epe vardı dahada ticarete yapcam diye ugrasıyo bu kdr ac gözlü olmayalım gerektigi kdr kulanalım herkeze yetsin neden bu kdr ac gözlü olduk anlamadım bir türlü herkezin gözünde nam yapmak var SONUMUZ HAYROLA
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

Kullanıcı avatarı
Kulu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kulu »

Veya bu maden olayına bi cözüm bualım arkadaslar bu böyle gitmiyo sonucu ne olursa olsun bi cözüme ulasalım aldı basını gidiyo piyasa
TEŞKİLAT

-Artıonsekızz-

Yasin EROĞLU /// ANKARA
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön