Sunucumuzun En Rütbelisi
-
Manicking
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kabile
Re: Sunucumuzun En Rütbelisi
Meran sunucusunda. 3 yıldız pembe. ve 4milyon şanla şuan benim karekterim 1. ci sırada herhalde ve ekliyorum meran sunucusunda mereşal rütpesine ulaşacak olan bir char varsa oda Manicking dir. iyi frumlar.
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı

mareşal olmak için daha çok ekmek yemen lazım
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
bizim sunucuda bilinmeyen o kadar kp çarı varki bronza gidiyorum bakıyorum 3 yıldız çar adam çıkıyo başka çara giriyo bakıosun oda 3 yıldız ne iştir bu anlamıyorum millet kp kasmak için niye bu kadar çaba harcar ki 

bağımlılık diyeLim benceeMORDuMan yazdı:bizim sunucuda bilinmeyen o kadar kp çarı varki bronza gidiyorum bakıyorum 3 yıldız çar adam çıkıyo başka çara giriyo bakıosun oda 3 yıldız ne iştir bu anlamıyorum millet kp kasmak için niye bu kadar çaba harcar ki
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı

sende çaldığın çarlala naylon yapsan 1 günde mareşalsin , o kadar çok çar çaldın ki 1 gün yeter sanaYalnizadam0 yazdı:yakında sen olacan dostum şuanda olsa olsa en fazla 3 yıldız pembe vardır sen mareşalle tarihe geçecenarkadaşlar elemin arkadaşımız 60a yakın kp çarıyla ve süper bi azim, sabır ve kararlılıkla çok yakında mareşal rütbesini sunucumuza getirecektir bi haftada bana mor gözlük kastı allah ondan razı olsun hadi görem seni can dostum bu yaz mareşali merana getir:D
abdullah

bendensairolmaz yazdı:sende çaldığın çarlala naylon yapsan 1 günde mareşalsin , o kadar çok çar çaldın ki 1 gün yeter sanaYalnizadam0 yazdı:yakında sen olacan dostum şuanda olsa olsa en fazla 3 yıldız pembe vardır sen mareşalle tarihe geçecenarkadaşlar elemin arkadaşımız 60a yakın kp çarıyla ve süper bi azim, sabır ve kararlılıkla çok yakında mareşal rütbesini sunucumuza getirecektir bi haftada bana mor gözlük kastı allah ondan razı olsun hadi görem seni can dostum bu yaz mareşali merana getir:D
abdullah
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı

1 haftada mor gözlük için kp kastıysa baya yavaşmış oğulkanx 5 yada 6 günde 3 yıldız kahve olduYalnizadam0 yazdı:yakında sen olacan dostum şuanda olsa olsa en fazla 3 yıldız pembe vardır sen mareşalle tarihe geçecenarkadaşlar elemin arkadaşımız 60a yakın kp çarıyla ve süper bi azim, sabır ve kararlılıkla çok yakında mareşal rütbesini sunucumuza getirecektir bi haftada bana mor gözlük kastı allah ondan razı olsun hadi görem seni can dostum bu yaz mareşali merana getir:D
abdullah
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
- misafir2011
- İri Fare Avcısı

Naylon çıktı Mertlik Bozuldu..
Eskiden öleymiydii beee..
aslında öleydi de bu kadar yoktu :mrgreen:
Eskiden öleymiydii beee..
aslında öleydi de bu kadar yoktu :mrgreen:
Eski bir dost..
TLKKRN
TLKKRN
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Manicking yazdı:Meran sunucusunda. 3 yıldız pembe. ve 4milyon şanla şuan benim karekterim 1. ci sırada herhalde ve ekliyorum meran sunucusunda mereşal rütpesine ulaşacak olan bir char varsa oda Manicking dir. iyi frumlar.
Sen önce rütbe nasıl yazılır onu öğren sonra RÜTPE de yaparsın yorma kafanı
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Lonca: #direngezi
Vandervaart yazdı:Manicking yazdı:Meran sunucusunda. 3 yıldız pembe. ve 4milyon şanla şuan benim karekterim 1. ci sırada herhalde ve ekliyorum meran sunucusunda mereşal rütpesine ulaşacak olan bir char varsa oda Manicking dir. iyi frumlar.
Sen önce rütbe nasıl yazılır onu öğren sonra RÜTPE de yaparsın yorma kafanı

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN