Sunucumuzun En Rütbelisi

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Manicking
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kabile

Re: Sunucumuzun En Rütbelisi

Mesaj gönderen Manicking »

Meran sunucusunda. 3 yıldız pembe. ve 4milyon şanla şuan benim karekterim 1. ci sırada herhalde ve ekliyorum meran sunucusunda mereşal rütpesine ulaşacak olan bir char varsa oda Manicking dir. iyi frumlar.
Kullanıcı avatarı
adania01
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen adania01 »

mareşal olmak için daha çok ekmek yemen lazım
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

bizim sunucuda bilinmeyen o kadar kp çarı varki bronza gidiyorum bakıyorum 3 yıldız çar adam çıkıyo başka çara giriyo bakıosun oda 3 yıldız ne iştir bu anlamıyorum millet kp kasmak için niye bu kadar çaba harcar ki :D
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

MORDuMan yazdı:bizim sunucuda bilinmeyen o kadar kp çarı varki bronza gidiyorum bakıyorum 3 yıldız çar adam çıkıyo başka çara giriyo bakıosun oda 3 yıldız ne iştir bu anlamıyorum millet kp kasmak için niye bu kadar çaba harcar ki :D
bağımlılık diyeLim bencee :)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

Yalnizadam0 yazdı:yakında sen olacan dostum şuanda olsa olsa en fazla 3 yıldız pembe vardır sen mareşalle tarihe geçecen :D arkadaşlar elemin arkadaşımız 60a yakın kp çarıyla ve süper bi azim, sabır ve kararlılıkla çok yakında mareşal rütbesini sunucumuza getirecektir bi haftada bana mor gözlük kastı allah ondan razı olsun hadi görem seni can dostum bu yaz mareşali merana getir:D

abdullah
sende çaldığın çarlala naylon yapsan 1 günde mareşalsin , o kadar çok çar çaldın ki 1 gün yeter sana :D
Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

bendensairolmaz yazdı:
Yalnizadam0 yazdı:yakında sen olacan dostum şuanda olsa olsa en fazla 3 yıldız pembe vardır sen mareşalle tarihe geçecen :D arkadaşlar elemin arkadaşımız 60a yakın kp çarıyla ve süper bi azim, sabır ve kararlılıkla çok yakında mareşal rütbesini sunucumuza getirecektir bi haftada bana mor gözlük kastı allah ondan razı olsun hadi görem seni can dostum bu yaz mareşali merana getir:D

abdullah
sende çaldığın çarlala naylon yapsan 1 günde mareşalsin , o kadar çok çar çaldın ki 1 gün yeter sana :D

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :arrow: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
adania01
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen adania01 »

abdullah
1 haftada mor gözlük için kp kastıysa baya yavaşmış oğulkanx 5 yada 6 günde 3 yıldız kahve oldu :D
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
Kullanıcı avatarı
misafir2011
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen misafir2011 »

Naylon çıktı Mertlik Bozuldu..
Eskiden öleymiydii beee.. :D
aslında öleydi de bu kadar yoktu :mrgreen:
Eski bir dost..

TLKKRN
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Manicking yazdı:Meran sunucusunda. 3 yıldız pembe. ve 4milyon şanla şuan benim karekterim 1. ci sırada herhalde ve ekliyorum meran sunucusunda mereşal rütpesine ulaşacak olan bir char varsa oda Manicking dir. iyi frumlar.

Sen önce rütbe nasıl yazılır onu öğren sonra RÜTPE de yaparsın yorma kafanı =)
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Vandervaart yazdı:
Manicking yazdı:Meran sunucusunda. 3 yıldız pembe. ve 4milyon şanla şuan benim karekterim 1. ci sırada herhalde ve ekliyorum meran sunucusunda mereşal rütpesine ulaşacak olan bir char varsa oda Manicking dir. iyi frumlar.

Sen önce rütbe nasıl yazılır onu öğren sonra RÜTPE de yaparsın yorma kafanı =)
;)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön