1- Karakterlerimiz neden gelişmiyor sadece iteme dayalı bir gelişmede saçma geliyor ( ki kısa vadeli gelişmeler bunlarda )
2- Niçin seneledir aynı yaratıkları kesmek zorunda kalıyoruz ( hep söylerim en güzel bölge eminönündeki labirent diye )
3- Online oyunların amacı nedir egri oturup dogru konuşalım eglence degilmi ? Eglence adına yapılmış bir çalışma varmı ( yaratık kesmek ve vs yapmak dışında düzenlenen etkinliklerde vs ye yönelik oluyor . Oyuncular ndn ufak ufak gerçek hayattan alınma şeylerle mutlu edilmiyor . )
4- Yine dogruyu söylemek gerekirse 3 güncellemede 3 sistem degişikligi yaşandı sanırım niçin sistem belli degil hala ?
5- Devasa bölgeler getiriliyor evet görsel açıdan şahane güncellemeler oluyor peki yeterince devasamı ? (kasarken gördük bunu hayvanat bulmak zordu )
6- Niçin 1 yaratık kesince veya 2 yaratık kesince 1 ex alıyoruz kasmak daha zor olsa insanlar gelebilcekleri en son seviyeye gelmek için aylarca ugraşsa sonuçta 1 sene boyunca aynı bölgede dönüp duruyor oyuncu hiç olmasa boşa degil kasmaya çalışsa olmazmı mesela pluslu bir oyuncu plus aldıgında da kasması zor olsun .
7- Bana göre en güsel en güçlü itemleri giydigimiz halde niçin hala bir boss kesemiyoruz tek başımıza
8- Ben şunu istiyorum tamam 49 oldum yalnız karşımdakiyle aynı olmak istemiyorum bunun bir hal çaresi yokmudur madem karakterlerimiz gelişmiyor itemlerimiz gelişse olmazmı ? Degerleri hiç düşmese .
9-Oyun içerisine itemler olsun skil efekt leri olsun biraz renk katılsa fena olmazmı ? Daha haraketli olunsa oyun içerisinde yaratık kesmek ve oyuncuların biribirini kesmelerinden hariç meşgul olcakları ve sonunda kazancakları bölümler olsa .
10- Artık gelcek olan bölümlerde cin yılan örümcek akrep böcük olmasın