Teşekkürler, aynen katılıyorum.. Bu arada izdirapgrafik nası bir şey yaptı ? Göstericek miJuSTLoV yazdı:tebrikler.Lakin birçok eser hak hak etmiyerek ödül almıs bizi üzdü.
"Fan Art 2010 En İyi Duvar Kağıdı" Çalışmam
Re: "Fan Art 2010 En İyi Duvar Kağıdı" Çalışmam
2009-2013
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
arşivimde var ona soruyum gösteririm:)JouRney yazdı:Teşekkürler, aynen katılıyorum.. Bu arada izdirapgrafik nası bir şey yaptı ? Göstericek miJuSTLoV yazdı:tebrikler.Lakin birçok eser hak hak etmiyerek ödül almıs bizi üzdü.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Tamam bekliyorumJuSTLoV yazdı:arşivimde var ona soruyum gösteririm:)JouRney yazdı:Teşekkürler, aynen katılıyorum.. Bu arada izdirapgrafik nası bir şey yaptı ? Göstericek miJuSTLoV yazdı:tebrikler.Lakin birçok eser hak hak etmiyerek ödül almıs bizi üzdü.
2009-2013
- csufeardir
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kardeş,açık konuşayım,tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama ben bunu duvar kağıdı olarak kullanmam
Ancak dereceye girenlerle kıyaslarsak,20 kere birinciydin.
Teşekkür ederim..csufeardir yazdı:Kardeş,açık konuşayım,tabi renkler ve zevkler tartışılmaz ama ben bunu duvar kağıdı olarak kullanmamAncak dereceye girenlerle kıyaslarsak,20 kere birinciydin.
2009-2013
kuzen tebrik ederim
biliyordum bu resmin bi ödül alacağını hayrlı olsn ödül neymiş ???
Henüz duyurulmadı ..Lavender yazdı:kuzen tebrik ederimbiliyordum bu resmin bi ödül alacağını hayrlı olsn ödül neymiş ???
2009-2013