"Fan Art 2010 En İyi Duvar Kağıdı" Çalışmam

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

"Fan Art 2010 En İyi Duvar Kağıdı" Çalışmam

Mesaj gönderen JouRney »

Fan Art 2010 için yaptığım "Duvar Kağıdı" çalışmasını beğeninize sunuyorum . .
Açıkçası pek de güzel olmadı bana göre :cry: Dereceye girecek kadar güzel birşey çıkartamadım ama şansımı deneyim dedim . . Yorumlarınızı eksik etmeyin, İyi yada Kötü .

Fan Art 2010 Duvar Kağıdı

Resim
2009-2013
Kullanıcı avatarı
talos25
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: "Fan Art 2010 En İyi Duvar Kağıdı" Çalışmam

Mesaj gönderen talos25 »

Bu resim fan artta mutlaka dereceye girerdi çok ustaca bi çalışma eline emeğine sağlık..
PHxIICouRGeOuSII=49 lvl
TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

talos25 yazdı:Bu resim fan artta mutlaka dereceye girerdi çok ustaca bi çalışma eline emeğine sağlık..
Gerçekten mi :shock: Teşekkürler kardeşim, umarım öyle olur da sanmıyorum :)

NOT : Bu resmin küçük bir yerinde (Ama katkısı büyük) Forum'dan Flip kardeşimin katkısı büyük. Ona da burdan sonsuz Teşekkürlerimi iletiyorum
2009-2013
Kullanıcı avatarı
talos25
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen talos25 »

Daha başarılı bir çalışma görmedim....
PHxIICouRGeOuSII=49 lvl
TEŞKİLAT
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

JouRney yazdı:Fan Art 2010 için yaptığım "Duvar Kağıdı" çalışmasını beğeninize sunuyorum . .
Açıkçası pek de güzel olmadı bana göre :cry: Dereceye girecek kadar güzel birşey çıkartamadım ama şansımı deneyim dedim . . Yorumlarınızı eksik etmeyin, İyi yada Kötü .

Resim
kardeş cok guzel bı calısma olmus,derece olmasa bile mansıyon kazanırsın en azından.
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

ibrahimking yazdı:
JouRney yazdı:Fan Art 2010 için yaptığım "Duvar Kağıdı" çalışmasını beğeninize sunuyorum . .

Resim
kardeş cok guzel bı calısma olmus,derece olmasa bile mansıyon kazanırsın en azından.
Kullanıcı avatarı
surmenajjj
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Lodos Muhafızları

Mesaj gönderen surmenajjj »

Resim
:arrow: Journey kardeşim açık konuşayım.BENCE sade bir çalışma olmuş.Ama renk uyumları,renk tonları,karakterleri güzel yerleştirmişsin,diğer gözlemlediğim çalışmalarda çok karakter var ama tonlamalar birbirine uyumuyor,göze hitap etmiyor.Senin çalışman sade ve göze hitap eden bir çalışma olmuş.Ama çalışmalarını foruma koymayan arkadaşlarda var tabiki.Belki 1. olmaya bilirsin ama dereceye girersin diye düşünüyorum.Ha forumdaki çalışmaları baz alırsak benim favorim senin çalışman...Saygılarımla.
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?

CasPiuMira*
Bühtan*
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

surmenajjj yazdı:

Resim
:arrow: Journey kardeşim açık konuşayım.BENCE sade bir çalışma olmuş.Ama renk uyumları,renk tonları,karakterleri güzel yerleştirmişsin,diğer gözlemlediğim çalışmalarda çok karakter var ama tonlamalar birbirine uyumuyor,göze hitap etmiyor.Senin çalışman sade ve göze hitap eden bir çalışma olmuş.Ama çalışmalarını foruma koymayan arkadaşlarda var tabiki.Belki 1. olmaya bilirsin ama dereceye girersin diye düşünüyorum.Ha forumdaki çalışmaları baz alırsak benim favorim senin çalışman...Saygılarımla.
Yorumların için teşekkür ederim kardeşim. Bana cesaret verdin şimdi, yüreklendirdin :)

Diğer yorum yapanlarada teşekkür ederim...
2009-2013
Kullanıcı avatarı
surmenajjj
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Lodos Muhafızları

Mesaj gönderen surmenajjj »

Estağfurullah :)
Bir işaret et,bir çizikten yol bulurum.Bir çizikten değilmiydi onca köprü kurduğum?

CasPiuMira*
Bühtan*
Kullanıcı avatarı
Xxxmanyaxxx1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Xxxmanyaxxx1 »

gerçekten güzel ama dereceye girebilirmi tartışılır :roll:
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)

GRUNGE İS NOT DEAD!!!

"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."

“Görseller” sayfasına dön