o zaman da bu süper fikre karşılık olarak oyuncu sayısı süper şekilde azalırMrxbaris yazdı:para mı ? o zaman süper bir fikrim daha var eminönü teşkilat gibi oyuncusu fazla olan sunucular paralı olsa ? mesela ikv özel kutu satarken eminönü teşkilat gibi bea veya fazla oyuncusu olan serverlere girmek için bir şifre olsa fena olmazmı ? bunlarda 35 tl den satılsa ?mitmet yazdı:para para para..Mrxbaris yazdı:güzel bir fikrim var ikv tanıtım videolarını tv lerde yayılansa ? ayrıca sokaklardaki reklam panolarına resmi konsa güzel olmazmı ?
'Genç Beyinler sıra Sizde''
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 'Genç Beyinler sıra Sizde''
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Merhaba,
Bu konuyu yakından takip etmek istiyorum. Gerçekten faydalı fikirler çıkabileceğini hissediyorum.
Kolay gelsin.
Bu konuyu yakından takip etmek istiyorum. Gerçekten faydalı fikirler çıkabileceğini hissediyorum.
Kolay gelsin.
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Evet Müfrezeye katılıyorum. Ancak her güzel konunun içinde olduğu gibi bu konuyu da ciddiye almayan kişiler olabiliyor.işi şamataya katabiliyor. 'Genç Beyinler sıra Sizde' Güzel bir fikrimi yakında bu sayfadan paylaşacağım.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- Rzakeskinn
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Tamam ÜStad bilek güreşi mi normal güreş miKafkasbey yazdı:Görüyorum ki her biriniz, gerçekten güzel düşüncelere sahipsiniz tebrik ediyorum. İKV Hatıra ormanı gerçekten de çok güzel bir öneri sonuna kadar destekçisiyim. Hatta en çok ağacı ben dikebilirim. Çok kazma kürek sallamışlığım da vardır hani
Evet üstad, dediğin gibi bir etkinlik müthiş olacaktır. Gerçekten sosyal etkinlik olarak yapılabilecek en güzel çalışmalardan bir tanesiama seninle ünvan karşılaşması isterim ona göre
![]()
İşte Genç Beyinler, İşte Genç Yürekler...
Bakalım daha neler çıkarabileceğiz hadi beyin fırtınasına devam
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
- Theoneibo
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: DEVA
İKV yi büyültmek için ilkokul arkadaşlarından 5 kişi, ortaokul arkadaşlarından 5 kişi, lise arkadaşlarından 5 kişi, üniversite arkadaşlarından 5 kişi, iş arkadaşlarından 5 kişi, sülaleden(aileden) 15 kişi bulup oynatacaksın.Ne etti 40 kişi. Kaç kişi oynuyor İKV yi 700 bin kişi.700X40=2.800 bin kişi Sen söyle düz rakam 3 Milyon Kişi. İşte böylelikle İKV'nin 40. yıl dönümünde LİDERLİĞE yükleleceğiz. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
O halde bir reklam tanıtım kampanyasıda benden gelsin. Şuan Urfa ikamet eden arkadaşım ( Ottomanarmy ) bilgisayar donanım tamirat işinde çalışıyor. Format için her gelen makineye İKV yüklüyor ve sahibine tanıtımını yapıyor
Formattan anlayan arkadaşlarında bu şekilde oyunun reklamını yapmaları mümkün
Kısıtlı biraz ama az-uz demeyin reklamın kötüsü olmaz 
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Biz Tılsım Sunucusu olarak genel anlamda bir buluşma düzenledik geçen hafta.
Bu buluşmada çok güzel bir organize ekibi ve çok başarılı bir buluşma olmasını başardık.
Bu buluşmaları şu anda farklı illerde düzenlemeyi ve İstanbul da yine ilerleyen günlerde tekrarlamayı düşünüyoruz.
İlkini geçen hafta gerçekleştirdiğimiz buluşmayı. Tamamen İKV Tılsım oyuncuları olarak düzenledik.
Sağolsun DEV ve GM Arkadaşlarımızın katılımı ile de muhteşem bir ortam oluştu.
Her yaştan katılamın sağlandığı bu tarz buluşmaları Tüm sunucularda yapılabilmesi aslında oyunun daha çok benimsenmesini sağlayacağını düşünüyoruz.
Tılsım için yapılan bu buluşmada ve sonrasında gerçekten çok daha fazla etkileşim sağlandığını gözümüzle gördük.
Nihayetinde bir oyun olmasına rağmen kişilerin bir birleri ile yüz yüze görüşmeleri, daha sonra oyun içerisindeki sohbet ortamını çok daha uyumlu bir hale dönüştürüyor.
Bu zaman a kadar sadece karakter ismi olarak tanıdığımız insanları karşımızda görmek ve onlarla sohbet etmek bu oyunun sadece vakit kaybetmek değil dostluklar kazanabileceğimiz bir platform olduğunu görmek için faydalı olmuştur.
Bu buluşmalar sayesinde, buluşmaların düzenlendiği Cafe deki diğer insanlarında orda açılan pankart ve afişleri görmesi de ayrıyetten oyunun reklamını yapmak adına da bir küçük katkı sağlamış olacaktır.
Real hayatta yapılabilcek farklı bir uygulama ise.
İstanbul da geçen bu oyunun. Resimlerini veya videolarını İstanbul da olmayan arkadaşlara gösterebilmek olacaktır.
Misalen Çemberlitaş için bir araştırma yapılmıştı daha önce forumda ancak ta detayı eklenmemişti.
Çemberlitaş bölgesinde bir video çekip ve oranın tarihini anlatan bir video veya resimlerle anlatılan bir slayt hazırlanabilir.
Çemberlitaş bölgesi gelmeden önce bu şekilde küçük bir çalışma yapılması hem tarihi bilgi açısından faydalı hemde Çemberlitaş bölgesini görme imkanı olmayan diğer şehirlerdeki arkadaşlarada güzel bir bilgilendirme olur.
Tabii bu konuda görsellik önemli.
Bu konularda Yönetim ekibinin Hassasiyeti ve destekleyici tavırlarından dolayıda Teşekkür Ederim
Bu buluşmada çok güzel bir organize ekibi ve çok başarılı bir buluşma olmasını başardık.
Bu buluşmaları şu anda farklı illerde düzenlemeyi ve İstanbul da yine ilerleyen günlerde tekrarlamayı düşünüyoruz.
İlkini geçen hafta gerçekleştirdiğimiz buluşmayı. Tamamen İKV Tılsım oyuncuları olarak düzenledik.
Sağolsun DEV ve GM Arkadaşlarımızın katılımı ile de muhteşem bir ortam oluştu.
Her yaştan katılamın sağlandığı bu tarz buluşmaları Tüm sunucularda yapılabilmesi aslında oyunun daha çok benimsenmesini sağlayacağını düşünüyoruz.
Tılsım için yapılan bu buluşmada ve sonrasında gerçekten çok daha fazla etkileşim sağlandığını gözümüzle gördük.
Nihayetinde bir oyun olmasına rağmen kişilerin bir birleri ile yüz yüze görüşmeleri, daha sonra oyun içerisindeki sohbet ortamını çok daha uyumlu bir hale dönüştürüyor.
Bu zaman a kadar sadece karakter ismi olarak tanıdığımız insanları karşımızda görmek ve onlarla sohbet etmek bu oyunun sadece vakit kaybetmek değil dostluklar kazanabileceğimiz bir platform olduğunu görmek için faydalı olmuştur.
Bu buluşmalar sayesinde, buluşmaların düzenlendiği Cafe deki diğer insanlarında orda açılan pankart ve afişleri görmesi de ayrıyetten oyunun reklamını yapmak adına da bir küçük katkı sağlamış olacaktır.
Real hayatta yapılabilcek farklı bir uygulama ise.
İstanbul da geçen bu oyunun. Resimlerini veya videolarını İstanbul da olmayan arkadaşlara gösterebilmek olacaktır.
Misalen Çemberlitaş için bir araştırma yapılmıştı daha önce forumda ancak ta detayı eklenmemişti.
Çemberlitaş bölgesinde bir video çekip ve oranın tarihini anlatan bir video veya resimlerle anlatılan bir slayt hazırlanabilir.
Çemberlitaş bölgesi gelmeden önce bu şekilde küçük bir çalışma yapılması hem tarihi bilgi açısından faydalı hemde Çemberlitaş bölgesini görme imkanı olmayan diğer şehirlerdeki arkadaşlarada güzel bir bilgilendirme olur.
Tabii bu konuda görsellik önemli.
Bu konularda Yönetim ekibinin Hassasiyeti ve destekleyici tavırlarından dolayıda Teşekkür Ederim
Bir fikir de benden olsun . Savaşçı üstü zor olsa da ; büyücü ve şifacı karakterlerinin elbiselerini gerçek hayatta olanca benzerlerini tasarlayabilirsek -diktirmek vs.- ve bu karakterlerin yanında ( Türkiyenin en büyük on-line oyunuyla tanışmadınız mı ? www.istanbuloyun.com vb.) afiş ve pankartlarla büyük şehirlerimizin muhtelif yerlerinde ve kalabalık zamanlarında bulundurabilsek ciddi manada iyi bir çalışma olacağanı ümit ediyorum.
Not : Bu yaz Ankara metrolarında , caddelerinde göreceğiniz bu tiplere selam vermeyi ihmal etmeyin
Ancak karşı klandaysanız arkanıza bakmadan kaçın :twisted:
Not : Bu yaz Ankara metrolarında , caddelerinde göreceğiniz bu tiplere selam vermeyi ihmal etmeyin
Ancak karşı klandaysanız arkanıza bakmadan kaçın :twisted:
Çok güzel bir konuya deyinmişsin 'Kafkasbey' kardeşim..
Oyunumuz fazla tanınmıyor ne yazık ki. Örneğin; hangi Net Cafe'ye gitsem diğer Online Oyunlar var sadece İKV yok. Soruyorum Cafe sahibine İstanbul Kıyamet Vakti oyunu var mı Pc'ler de diye. Yanıtı şu oluyor : O ne ?
Benim bir fikrim var, sunmak isterim..
Geçen aylarda TV'de "Kayıp Armağan" adında, Mevlüt Dinç'in yapımcılığında uzun metrajlı bir Anismayon filmi yayınlanmıştı. Aynı şekilde İstanbul Kıyamet Vakti'nin de Animasyon veya başka bir türde filmi yayınlanabilir.. Film'de ilgi çekici şeyler olabilir ve izleyenler "Yaa ertesi gün bakayım nasıl bir oyunmuş" der mesela.
Bu şekilde bir tanıtım olabilir..
..Saçma gelebilir sizlere, ama bence güzel olabilir..
..İyi Forumlar..
Oyunumuz fazla tanınmıyor ne yazık ki. Örneğin; hangi Net Cafe'ye gitsem diğer Online Oyunlar var sadece İKV yok. Soruyorum Cafe sahibine İstanbul Kıyamet Vakti oyunu var mı Pc'ler de diye. Yanıtı şu oluyor : O ne ?
Benim bir fikrim var, sunmak isterim..
Geçen aylarda TV'de "Kayıp Armağan" adında, Mevlüt Dinç'in yapımcılığında uzun metrajlı bir Anismayon filmi yayınlanmıştı. Aynı şekilde İstanbul Kıyamet Vakti'nin de Animasyon veya başka bir türde filmi yayınlanabilir.. Film'de ilgi çekici şeyler olabilir ve izleyenler "Yaa ertesi gün bakayım nasıl bir oyunmuş" der mesela.
Bu şekilde bir tanıtım olabilir..
..Saçma gelebilir sizlere, ama bence güzel olabilir..
..İyi Forumlar..
2009-2013
- MiraFarazii
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
Müfreze yazdı:Merhaba,
Kolay gelsin.
Dalga karaya deydiği vakit,ondan birçok şeyler alır.
@Sagopa Kajmer & Kolera Bilinmezlik.
~Pesimist Orkestra~
© MiraFarazi
@Sagopa Kajmer & Kolera Bilinmezlik.
~Pesimist Orkestra~
© MiraFarazi