Usta yazdı:
Sen herkesin İstanbul'damı yaşadığını düşünüyorsun ? Veya İstanbul'un her yeri o fuara yakınmı sanıyorsun ? Bence bunlara bi cevap ver sonra birilerine yalakalık yapmaya çalış...
benim yalakalık yapmak gibi bir amacım yok.gecmıs konulara bakabılırsın,yönetım hata yaparsa hatasını soylemekten cekınmem.cunku ınsan hatalarını gorerek kendını gelıstırır ve o hataları tekrarlamamaya calısır.burda bı hata olsaydı cıkar soylerdım.hataları gızlemek kendını kandırmaktır
hedıye almıssın daha konusuyorsun.burda 20 kısı hedıye almıs 699.980 kişi konusmuyor,sen cıkıyorsun aldıgın hedıyeyı begenmıyorsun.sana şaheser vereydık hatta senı GM yapsaydık.
Epe verilmedi cunku onu paraya cevırıp oyundakı dengelerı bozmak ıstemedıler,iksir verildi cunku oyun suan grup bolgelerı merkezlı oynanıyor.
begenmıyorsan isteklerini duzgunce belirtirsin.oraya 30 tane adam yazıp bunlara hakaret ettınız deyıp alcakca onları one surerek,KORKAKÇA belirtmezsin.bi sıkıntın varsa düzgünce bi konu acar soylersın
ve hala begenmıyorsan bi daha gitmezsin fuara.
ben gıtmek ıcın can atıyordum,ankara da olsa %98 giderdim fuara.
ve umarım benım gıttıgım fuarda kımse hedıye dagıtılmaz.bu sayede sadece fuara bir kac hedıye ıcın gelenlerı gormemıs oluruz.ikv oynayan iyi insanlarla tanısıp arkadaslık kurarız