Fuara Gelipte Etkinliğe Katılanlara Hakaret...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Fuara Gelipte Etkinliğe Katılanlara Hakaret...

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

Öncelikle olayı bir hakaret olarak görmeniz fazlasıyla üzücü. Bizler fuar etkinlikliğindeki hediyeleri hazırlarkeni fuara katılamayan oyuncularımızın da dengelerini gözetmek durumundayız. Bu dengeye rağmen oyun dünyasında daha önce kullanılmamış bir iksiri sizlere hediye etmeyi uygun gördük.Tüm oyuncularımızın bilgisine...
Çok Güzel Düşündüğünüzün Kanısındayım. Fuara Gidemeyen Yüzlerce Oyuncu Var.

Bunu Düşünmeyip Hareket Edilmiş Olsa Daha Çok Ses Çıkardı ;)
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Öncelikle olayı bir hakaret olarak görmeniz fazlasıyla üzücü. Bizler fuar etkinlikliğindeki hediyeleri hazırlarkeni fuara katılamayan oyuncularımızın da dengelerini gözetmek durumundayız. Bu dengeye rağmen oyun dünyasında daha önce kullanılmamış bir iksiri sizlere hediye etmeyi uygun gördük.Tüm oyuncularımızın bilgisine...

söylediklerinde sonuna kadar hakılısın GM Ahmet abey :D Hakaret olarak algılayan algılasın ;)
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
IIxGoLDeNxII
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen IIxGoLDeNxII »

Epe ve Buluşma Hatırası verilse ;

Epe ve Buluşma Hatıraları sunucularda çok az bulunan eşyalar satmaya kalksam 250 - 300 m gibi bir paraya denk geliyor bu az para mıdır ?
Bu fuara gitmeyenlere karşı bir haksızlık olmaz mı ?
Son gün geldiğinde , Bizde Oyunumuzu Oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

IxGoLDeNxI
IxMykonSxI
Resim
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Fuardaki yarışmada Eminönü sunucusunda kazanan 2 arzdan biriyim.Ödüle geldiğimizde en başta en çok aklıma gelen saf maden ve nadideydi.Ama biraz daha düşündüğümde bunun fazla olabilceğinin farkına vardım.Verdikleri iksir çok iyi ama sayısını en azından 50 yapsalardı çok iyi olurdu. :)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kok29 »

nadide eşylar verilse haksizlikdi bikere bi soruya bi nadide eşyami verceklerdi verselerdi ozman isyan çikardi bunu bil.
kudret+can iksiri normal bence 30 adet verilmiş ve o iksirin reçeteside yok daha ne istiyosunuz dicemde o iksiri savaşci içemez o ayri :D içse kudret fazla gelcek işe yaramicak can desen bi ona yarar iksir bile saçma yapmişlar 30 can 30 kudret verseler daha iyi olurdu bari içen bi savaşci hakli içerdi gelde savaşciyla bu iksiri iç ciz eder içi :D
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kayzer »

Belli bir saat verirseniz o saatte oyunda oluruz . Hediyeler nasıl dağıtılacak biraz bilgi verirmisiniz siz çarlarımızamı koyacaksınız yoksa sizin elinizden bizmi alacağız henüz tılsımda alan olmadı diğer sunucuları bilmiyorum.
HİPHOPSTYLE
Kullanıcı avatarı
Afrodisyak
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen Afrodisyak »

Benim ödül aldığım soru şuydu;
Galata Köprüsünde konaklanan Eminönü halkına zülum eden fare adam klanı ?
Merak ediyorum bunu kaç kişi bilecek ?
Haa internet sayfasından tarihçeye giren çıkacaktır şimdi ;)
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Afrodisyak yazdı:Benim ödül aldığım soru şuydu;
Galata Köprüsünde konaklanan Eminönü halkına zülum eden fare adam klanı ?
Merak ediyorum bunu kaç kişi bilecek ?
Haa internet sayfasından tarihçeye giren çıkacaktır şimdi ;)
Gizit mi ? :D :mrgreen:
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

Usta yazdı:
Sen herkesin İstanbul'damı yaşadığını düşünüyorsun ? Veya İstanbul'un her yeri o fuara yakınmı sanıyorsun ? Bence bunlara bi cevap ver sonra birilerine yalakalık yapmaya çalış...

benim yalakalık yapmak gibi bir amacım yok.gecmıs konulara bakabılırsın,yönetım hata yaparsa hatasını soylemekten cekınmem.cunku ınsan hatalarını gorerek kendını gelıstırır ve o hataları tekrarlamamaya calısır.burda bı hata olsaydı cıkar soylerdım.hataları gızlemek kendını kandırmaktır

hedıye almıssın daha konusuyorsun.burda 20 kısı hedıye almıs 699.980 kişi konusmuyor,sen cıkıyorsun aldıgın hedıyeyı begenmıyorsun.sana şaheser vereydık hatta senı GM yapsaydık.
Epe verilmedi cunku onu paraya cevırıp oyundakı dengelerı bozmak ıstemedıler,iksir verildi cunku oyun suan grup bolgelerı merkezlı oynanıyor.
begenmıyorsan isteklerini duzgunce belirtirsin.oraya 30 tane adam yazıp bunlara hakaret ettınız deyıp alcakca onları one surerek,KORKAKÇA belirtmezsin.bi sıkıntın varsa düzgünce bi konu acar soylersın
ve hala begenmıyorsan bi daha gitmezsin fuara.
ben gıtmek ıcın can atıyordum,ankara da olsa %98 giderdim fuara.

ve umarım benım gıttıgım fuarda kımse hedıye dagıtılmaz.bu sayede sadece fuara bir kac hedıye ıcın gelenlerı gormemıs oluruz.ikv oynayan iyi insanlarla tanısıp arkadaslık kurarız
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

TaLa yazdı:
adresbu yazdı:
TaLa yazdı:
doorss yazdı:

Fakat hediye konusunda büyük bir hediye vererek gelemeyen arkadaşları mağdur edemeyiz..Bence hediye dengeleri sarsmayacak güzel bir armağan .

Peki fuara katılamayan ve ısım degıstırme + 3 ay plus kutusunu alamayan arkadaslarımıza;
O kutuyu şimdi pisayasa da 30 tl gibi astronomik rakam ile satmak hak mı ?
Ödül konusun da eşitlik arayan yönetim bu olayı nasıl sineye çekebilir. =)

Bence magdurluk bir durumdur bu olay ...

iyi forumlar...
Güzel ARkadaşım Size Zorlamı Alın Diyorlar ? 30 Tl Online Oyunlar ARasında Fiyatlara Bakar İSen BEnce cok Az Bi Rakam Fuara Gelenlere 15 tl demişsin Ben ŞAhsen Erzurumdan Kalkıp Fuara Gittim O atmosferi Görmek İçin Sadece 1 haftalık Masrafım Yol yemek kalacak yer derken 1500 Tl Tuttu Şimdi Birde Burada Kalkıp Yok 30 Tl Cok Tuzlu yok Gelmeyenlerele Bizi Eşit Tutun Deme Hakkına Hiç Biriniz Sahip Değilsiniz. Acık Söylüyorum Daha Önceki Fuarlarda Buluşma Hatıraları Ve Epe Dağıtılıyordu Hediye Olarak Ama Bu yıl ki Fuarda Sadece İksir vermeleri ( Sizlerin Bu İksiri ŞAhaser ) Olarak Nitelendirmeniz Cok Saçma Can+ Kudret Veren Bi İksirin Bir Kaç Yer Dışında Bence Önemi Yok.
Ve Fuara Katılıp Oradan Ödül Alanlara Bunu Vermekde Resmen Hakarettir. Hiç Bir Şey Olmasa Her Sınıfa 1 Nadide Eşya Verilebilirdi. Bununda Cok Fazla Etkisi Olacağını Sanmam Oyun Dengesi Acısından .

Sen zenqınsız demekkı Olmayan Gidemeyn de Var ...;) Her seyi qöz önunde bulundur ßence

Zenginlikle alakası yok Sadece o atmosferi yaşamak için zamanında birkim yaptım ve gittim Sizin Gibi Sivri Akıllılar Bunu HEsap edemez Tabi o ayrı bi nokta her Lafa Muhalefet yapmayı bırakın. 30 Cok Ekonomik Rakam İsteyen alır isteyen almaz bu Kadar Basit Sobee ye Zaten Laf Yok Bu Yıl Sadece İksir Dağıtımı Yapıyor Ya :) Oda Güzel :)))
:!: :!: :!:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön