Nefer loncası olarak amacımıza ulastıgımıza ınanıyorum bu loncayı kurarken kı amacımız sıgınak ve mıgrata herkeze ıtem dusrmektı ve amacımıza 100de 99 ulastık ve bütün lonca elemanlarımza saheserler dusurduk kadım gorewlerını yaptık ver saheser sılahlar bastık ve bu konuda basarılı oldugumuzu dusunuyorum ...
GB ler ıcın cok ıyı bır takım olduk ama lonca olamadıgımızı dusunuyorum
takımımızda herkez tek tabanca takılmayı sevıyor bunu dıkkate alarak kıyamet neferlerı loncasını kapatmayı dusundum ve karar verdım ...
İsim onemlı deıl dostluk onemli ...
EFEmehmet .........
Neferler son durak.....
Re: Neferler son durak.....
Çoğunuzu tanıyorum iyi insanlar var sizdeki eksik bence isim birliği olmaması
İlk başta kurulduğu Neferx ön nikli devam etseydiniz daha iyi olurdu.
İnşallah devam edersiniz...
İlk başta kurulduğu Neferx ön nikli devam etseydiniz daha iyi olurdu.
İnşallah devam edersiniz...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül
Sağol olcayto haklısın bencede. Ama biz Efe'nin de dediği gibi. Amacımızı farklı yönden başardık.
Lonca olarak değilde arkadaş topluluğu gibi olmayı seçtik. Kendimizi güçlendirdik vs vs...
Devam ediyoruz durmak yok. Kimileri bizim yeni gelişmemizde kimileri solo gezmekte
Her ne olursa olsun biz yardım isteyene zaten önceki gibi gideriz bozgunluk yok
Lonca olarak değilde arkadaş topluluğu gibi olmayı seçtik. Kendimizi güçlendirdik vs vs...
Devam ediyoruz durmak yok. Kimileri bizim yeni gelişmemizde kimileri solo gezmekte
Her ne olursa olsun biz yardım isteyene zaten önceki gibi gideriz bozgunluk yok
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
- Muriscoyagmao
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Hayırlara vesile olması dileği ile...
insensitivE KAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
- atabeyloncasi
- Işık Hanım'ın Elemanı
Gerçekten kaliteli bir oluşumdunuz.Fakat Olcay arkadaşımızında dediği gibi Neferx Ön nickli Charlarınız olsa birlik beraberlik daha net bir şekilde gözükürdü.Siz böylede iyisiniz bi toplanın konuşun dağıtmayın loncanızı Atabeyx Loncası Adına...
İyi Eğlenceler.
İyi Eğlenceler.

Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

ne demek oluyor bu şimdi ? demekk isen bu loncayı tem düşürmek için kurdn şimdide habersz kapatıyorsn ne diyimqi sen bilirsn demekki bi düşündüğün var lonca sadece itme düşürmekle olmuyor arkadş topluluqu demekki bencil insanların loncasınına qirmişiz yolun açık olsun...

Loncanın kapatılması nomal fakat lonca kapanması ile zaman kaybetmeden yeniceri olması talihsizlik olmus yakısmadı.
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
efemehmet yazdı:Nefer loncası olarak amacımıza ulastıgımıza ınanıyorum bu loncayı kurarken kı amacımız sıgınak ve mıgrata herkeze ıtem dusrmektı ve amacımıza 100de 99 ulastık ve bütün lonca elemanlarımza saheserler dusurduk kadım gorewlerını yaptık ver saheser sılahlar bastık ve bu konuda basarılı oldugumuzu dusunuyorum ...
GB ler ıcın cok ıyı bır takım olduk ama lonca olamadıgımızı dusunuyorum
takımımızda herkez tek tabanca takılmayı sevıyor bunu dıkkate alarak kıyamet neferlerı loncasını kapatmayı dusundum ve karar verdım ...
İsim onemlı deıl dostluk onemli ...
EFEmehmet .........
dediginde haklısın efe tek takılmayı severdiniz
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Mehmet Hayırlısı Olsun Bir Seçim Yapmışşın Yine Karşımıza geçmişsin
Seninle Savaşmak bana ayrı bir keyif veriyor çünkü seni dost biliyorum. Ynçr Ön ismin bence hiç hoş değil. Ama Kararına Saygı Duyuyorum. İyi oyunlar.
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Bi insanın adını kendine ( mec = cem ) ön ad koyan bi şahıs olarak bunu söylemen tuhaf . Kuyruk acınız varsa böyle heryerde ciyaklamayınRegedit yazdı:Mehmet Hayırlısı Olsun Bir Seçim Yapmışşın Yine Karşımıza geçmişsinSeninle Savaşmak bana ayrı bir keyif veriyor çünkü seni dost biliyorum. Ynçr Ön ismin bence hiç hoş değil. Ama Kararına Saygı Duyuyorum. İyi oyunlar.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST