Neferler son durak.....

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
efemehmet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Kıyamet i Nefer

Neferler son durak.....

Mesaj gönderen efemehmet »

Nefer loncası olarak amacımıza ulastıgımıza ınanıyorum bu loncayı kurarken kı amacımız sıgınak ve mıgrata herkeze ıtem dusrmektı ve amacımıza 100de 99 ulastık ve bütün lonca elemanlarımza saheserler dusurduk kadım gorewlerını yaptık ver saheser sılahlar bastık ve bu konuda basarılı oldugumuzu dusunuyorum ...

GB ler ıcın cok ıyı bır takım olduk ama lonca olamadıgımızı dusunuyorum

takımımızda herkez tek tabanca takılmayı sevıyor bunu dıkkate alarak kıyamet neferlerı loncasını kapatmayı dusundum ve karar verdım ...

İsim onemlı deıl dostluk onemli ...

EFEmehmet .........
[*]AsiNeFeR [/b][/color][*]yNçRxEFE[/color][*]NefeRxEFE[/color][/b][*]EfeMehmet[/b][/color][/size]
Resim
Resim
Resim
Resim
2012
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Neferler son durak.....

Mesaj gönderen olcaytoo »

Çoğunuzu tanıyorum iyi insanlar var sizdeki eksik bence isim birliği olmaması
İlk başta kurulduğu Neferx ön nikli devam etseydiniz daha iyi olurdu.
İnşallah devam edersiniz...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
Ayna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ayna »

Sağol olcayto haklısın bencede. Ama biz Efe'nin de dediği gibi. Amacımızı farklı yönden başardık.

Lonca olarak değilde arkadaş topluluğu gibi olmayı seçtik. Kendimizi güçlendirdik vs vs...

Devam ediyoruz durmak yok. Kimileri bizim yeni gelişmemizde kimileri solo gezmekte :)

Her ne olursa olsun biz yardım isteyene zaten önceki gibi gideriz bozgunluk yok :)
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Hayırlara vesile olması dileği ile... ;)
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
atabeyloncasi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen atabeyloncasi »

Gerçekten kaliteli bir oluşumdunuz.Fakat Olcay arkadaşımızında dediği gibi Neferx Ön nickli Charlarınız olsa birlik beraberlik daha net bir şekilde gözükürdü.Siz böylede iyisiniz bi toplanın konuşun dağıtmayın loncanızı Atabeyx Loncası Adına...
İyi Eğlenceler.
Resim Resim Resim
Atabeyxkomutan Atabeyxsempaty Atabeyxnewraky
Ashab-ı Keyf (^) Latif (^) Ejder Asa (^)

Resim
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

ne demek oluyor bu şimdi ? demekk isen bu loncayı tem düşürmek için kurdn şimdide habersz kapatıyorsn ne diyimqi sen bilirsn demekki bi düşündüğün var lonca sadece itme düşürmekle olmuyor arkadş topluluqu demekki bencil insanların loncasınına qirmişiz yolun açık olsun...
ResimByULuBay
esesler
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen esesler »

Loncanın kapatılması nomal fakat lonca kapanması ile zaman kaybetmeden yeniceri olması talihsizlik olmus yakısmadı.
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen saw55 »

efemehmet yazdı:Nefer loncası olarak amacımıza ulastıgımıza ınanıyorum bu loncayı kurarken kı amacımız sıgınak ve mıgrata herkeze ıtem dusrmektı ve amacımıza 100de 99 ulastık ve bütün lonca elemanlarımza saheserler dusurduk kadım gorewlerını yaptık ver saheser sılahlar bastık ve bu konuda basarılı oldugumuzu dusunuyorum ...

GB ler ıcın cok ıyı bır takım olduk ama lonca olamadıgımızı dusunuyorum

takımımızda herkez tek tabanca takılmayı sevıyor bunu dıkkate alarak kıyamet neferlerı loncasını kapatmayı dusundum ve karar verdım ...

İsim onemlı deıl dostluk onemli ...

EFEmehmet .........

dediginde haklısın efe tek takılmayı severdiniz ;) SADECE MERAK EDİYORUM KENDİ LONCAN VARKEN YENİÇERİ OLMAN :!: GENEL Bİ BAKIŞLA LONCAYA GİRENLERE BAKIYOM HERKES BİŞEYLER İÇİN V.S VS GERÇİ BANADA DEDİLER NİYE MECX OLDUN ? SUAN MEC OLMASAN OYUNU BIRAKIRDIM SIKTI ZATEN YADA TEK TABANCA DAHA İYİ NEYSE KARAR SENİN NEDE OLSA HAYIRLI OLSUN ARTIK BOLCA SAVAŞIRIZ SENLE :D
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
Regedit
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Regedit »

Mehmet Hayırlısı Olsun Bir Seçim Yapmışşın Yine Karşımıza geçmişsin :) Seninle Savaşmak bana ayrı bir keyif veriyor çünkü seni dost biliyorum. Ynçr Ön ismin bence hiç hoş değil. Ama Kararına Saygı Duyuyorum. İyi oyunlar.
Ateş Donar Su Yanar !

AteşKarmate

AteşbuRak

Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Regedit yazdı:Mehmet Hayırlısı Olsun Bir Seçim Yapmışşın Yine Karşımıza geçmişsin :) Seninle Savaşmak bana ayrı bir keyif veriyor çünkü seni dost biliyorum. Ynçr Ön ismin bence hiç hoş değil. Ama Kararına Saygı Duyuyorum. İyi oyunlar.
Bi insanın adını kendine ( mec = cem ) ön ad koyan bi şahıs olarak bunu söylemen tuhaf . Kuyruk acınız varsa böyle heryerde ciyaklamayın ;)
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST

“Genel Sohbet” sayfasına dön