Konu dışına taştım belki ama aslında ucundan da olsa alakalı olduğunu düşündüğüm için bir kaç şey dile getirmek istedim.
Daha düzenli saygılı bir İKV için,
İyi senler, İyi forumlar...

sonuna kadar katılıyorum bütün dediklerine. Artık vs atmak okadarda heyecanlı degil 40 levellik adam geliyor vs de kafa tutuyor 3 skill sayesinde. Çok tuhaf bir oyun oynuyoruz :SWHiTexDeWiL yazdı:Birde şu açıdan bakalım. Üstü elindeki şaheser ile beraber 150 200m den fazla üstü dizili büyücü arkadaşarımız war. Ancak oyundaki dengesizlik var şu ki üstü full alman olan 42 lwl bir sawascı bir zihin tutlması ile kendisinden çok çok iyi ve pahalı itemlere sahip bir karakteri kolayca kesebilmekte. Buda rekabeti düşürüyor. Tamamen bir dengesizlik söz konusu. Kısaca tamamen şans işi oldu. Emek vererek savaş kazanılmıyor artık.

Oyuncu kalitesine değinmişsin.ChuckBartowsKi yazdı:Oyuncu Kalitesine Bağlı Bir Durum Oyundan Zevk Alabilmek .Çünkü Adı Üstünde Bir Oyun . En Önemlisi Küfürsüz Saygı Ve Sevgi Çerçevesinde Türkiye'nin Her Yerinden Binlerce Oyuncunun Oyundan Zevk Alabilmesinin Sağlanması
Rekabet Ortamı Yeni Gelen Güncellemelerler Arttırılabilir Fakat Oyuncu Kalitesi İçin Bunu Söylemek Ne Yazıkki Mümkün Değil Bu İşide Görmezden Gelerek Aşmayı Düşünüyorum
Herkesin Düşünceleri Farklıdır Tabiki ..
![]()