Elektrik dirençli yaratıklar olabilir
36 lwl sultanlar gibi elektrik büyülü yada direkt elektrik hasarı vernen canavarlar olabilir.
Daha güçlü ve önemli efsunlar barındıran yeni şaheser eşyalarda elektrik çeşitliliği olabilir.
Eminim soracaksınız peki neden elektrik ?
2 açıklayıcı sebebim var ;
1;

Evet bu görüntüyü Çemberlitaş videosundan aldım.Bakın gazetedeki manşette BÜYÜK SANTRAL'den bahsediyor.Peki nedir bu santral ? yazı biraz bulanık olsaa bir eminönü kelimesi geçiyor.Bir düşünelim.
Çemberlitaş girişi nasıl ve nerde olacak?
(sanırım er meydanı gibi klavyeden yazarak bi giriş olmayacak)
-Eminönünde olabilir
-Labirentte olabilir (boş odalar var ve birde zindan gibi kapalı bir mekan tam örsün orda kitabeye giden yolda hiç spamassanız mavi örümceklerin ilerisinde görürsünüz)
-Meteor Bölgesi'ndeki yılanların sonundaki anıt kapı gibi bir yer var o olabilir.
Şimdi burda eminönü dediğine göre meteorun şansı azalıyor.Sakın şöyle düşünmeyin e.ö. dedi diye hemen e.ö. de olduğunu düşünüyor diye böyle düşünmenizi istemem.Neyse devam edelim
Sanırım 15.seviyenin bir itemi var.Belki bazılarınız bunu bilir."Çemberlitaş Usulü" tam hatırlamıyorum ama hasar elektrik direnç elektrik büyü hasarı elektrik bu üçünden biri bu efsunda mevcut.Bence bu en büyük kanıt ve santralinde olması bunu destekliyor.
Evet sevgili dostlar işte böyle küçük bir tahminde bulundum fikir ve görüşlerinizi bekliyorum İyi forumlar...