Çemberlitaşta elektrik önemli olabilir !!!!!!!!!!!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Çemberlitaşta elektrik önemli olabilir !!!!!!!!!!!!!!!

Mesaj gönderen barkido »

evet arkadaşlar çemberlitaş eklentisi ile yeni gelecek bu bölgede elektrik iteminin ayrı bir yeri olabilir.

Elektrik dirençli yaratıklar olabilir
36 lwl sultanlar gibi elektrik büyülü yada direkt elektrik hasarı vernen canavarlar olabilir.
Daha güçlü ve önemli efsunlar barındıran yeni şaheser eşyalarda elektrik çeşitliliği olabilir.

Eminim soracaksınız peki neden elektrik ?

2 açıklayıcı sebebim var ;
1;
Resim

Evet bu görüntüyü Çemberlitaş videosundan aldım.Bakın gazetedeki manşette BÜYÜK SANTRAL'den bahsediyor.Peki nedir bu santral ? yazı biraz bulanık olsaa bir eminönü kelimesi geçiyor.Bir düşünelim.

Çemberlitaş girişi nasıl ve nerde olacak?

(sanırım er meydanı gibi klavyeden yazarak bi giriş olmayacak)

-Eminönünde olabilir
-Labirentte olabilir (boş odalar var ve birde zindan gibi kapalı bir mekan tam örsün orda kitabeye giden yolda hiç spamassanız mavi örümceklerin ilerisinde görürsünüz)
-Meteor Bölgesi'ndeki yılanların sonundaki anıt kapı gibi bir yer var o olabilir.

Şimdi burda eminönü dediğine göre meteorun şansı azalıyor.Sakın şöyle düşünmeyin e.ö. dedi diye hemen e.ö. de olduğunu düşünüyor diye böyle düşünmenizi istemem.Neyse devam edelim

Sanırım 15.seviyenin bir itemi var.Belki bazılarınız bunu bilir."Çemberlitaş Usulü" tam hatırlamıyorum ama hasar elektrik direnç elektrik büyü hasarı elektrik bu üçünden biri bu efsunda mevcut.Bence bu en büyük kanıt ve santralinde olması bunu destekliyor.

Evet sevgili dostlar işte böyle küçük bir tahminde bulundum fikir ve görüşlerinizi bekliyorum İyi forumlar...
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Çemberlitaşta elektrik önemli olabilir !!!!!!!!!!!!!!!

Mesaj gönderen JouRney »

Evet, Çemberlitaş Usülü'ndeki Elektiriğin bir anlamı vardır sanırım, bekleyip göreceğiz..

[Açılmış konulara yazmak yerine illa yeni konu açma hevesi nedir] :lol:
2009-2013
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen barkido »

JouRney yazdı:Evet, Çemberlitaş Usülü'ndeki Elektiriğin bir anlamı vardır sanırım, bekleyip göreceğiz..

[Açılmış konulara yazmak yerine illa yeni konu açma hevesi nedir] :lol:
Çünkü bu eskrta bi konu genellikle aynı konu hakkında farklı birşey yazarken konuyu takip eden az sayıda oyuncu dışında kimseye seslenmiyor çünkü çoğu kişi konuyu takip etmiyor

ancak ben çemberlitaşda elektrik hakkında bi konu vs. açılıpta üstüne bi daha bu konuyu açmış olsaydım kirlilik yaratmış olurdum

aradaki ince çizgiyi görelim

Pleas,We look thin line betweeen thank you :)
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Kenan'ın Gücü efsununda elektrik önemli mi?Hayır, Sığınaklar'da elektrik gibi buz da değer görüyor.Direnç elektrik efsunu olmasının nedeni Çemberlitaş teknolojik bir bölge.Elektrik akımları vs.Boşuna elektrik itemi yapıpta hevese kapılmayın derim.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen justine »

Bence yanlış bir yaklaşım ama gene de arkadaşın düşüncesine ve emeğine saygı göstermek lazım.
Bir kaç notum olacak konu hakkında.
İlk olarak 15 lvl "Çemberlitaş Usulü" isimli efsun Elektrik direnci sağlayan bir efsundur..
İkinci olarak Çemberlitaştaki yaratıkların genel olarak elektrik dirençlerinin yüksek olacağını düşünüyorum.. Ancak bu demek değildir ki Azat itemler çöp olacak..Yıldırım büyüsü her kullanılışında düşmanın üzerinde elektrik direncini kıran bir etki bıraktığından 8-10 yıldırım büyüsünden sonra düşmanın elektrik mukavemeti düşecektir ve yine vuruşları 10binleri görecektir...
Üçüncü olarak da Çemberlitaşta karşımıza çıkacak olan Gaffar Bey ve Beyaz Büyücülerin elektrik hasarı vereceği düşünülürse ; elektrik hasar itemleri değil , tıpkı 15 lvl Çemberlitaş Usulü efsununda olduğu gibi elektrik direnç efsununun önem kazanacağını düşünüyorum..
Nacizane fikirlerim bundan ibarettir..
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Bence Çemberlitaş Usulü Efsunu Direnç Elektrik veriyor hatta Çemberlitaş Elektrik Santrali.. Bence Fiziksel Geri Dönüyor Elektrik işlemicek sanırım..
Kullanıcı avatarı
olkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen olkin »

Merhaba,
Çemberlitaş'ın bir grup bölgesi olduğunu ve diğer iki grup bölgesinden daha zor olacağını biliyoruz.
Yukarıdaki yazıyı ayrı bir yere koyalım.

Gazeteye gelirsek:
Gazetede bir santralin kurulduğunu ancak iyi hatırlayamadığım bir şeyden ötürü açılış yapılamadığını yazıyor.

Santral elektriği hatırlatıyor.

Bunların hepsi bir bilgi...

Şimdi toplayalım:
Çemberlitaş, Sığınak ve Miğrat'tan daha zor ve içindeki yaratıklar ise elektrikle ilişkili. (Ya elektrik dirençli ya da elektrik hasarlı.)

Girişine gelirsek: Kesin bilmemekle birlikte Meteor Bölgesi'ndeki Çamur'un oralarda bir yerde diye duydum ve Er Meydanı gibi klavye kısa yolu ile girileceğini sanmıyorum.

Bekleyip göreceğiz...
Kullanıcı avatarı
Rzakeskinn
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rzakeskinn »

Kesinlikle katılmıyorum arkadaşım!
Cünkü çemberlitaşta olacak yaratıklar gb makine olacaklarından elektriğe karşı dirençli olacaklardır çünkü Oynadığımız oyunda en basit yaratık olan biçare cinlere bile elektrik attığınızda kıramıyorsunuz neden ? biçareyi sıkıştırmış olan kıskaç bir metal ve bazı metallerin elektriğe direçleri yüksek olabilir ki buda fiziksel ve ateş ağırlıklı efsunların değer kazanacağına bir işarettir unutmayalım ki her metal erir! olaya bilimsel yaklaşmıssın diyebilirsiniz ncak unutmayalım ki mantık olmayan bir oyun oynamıyoruz bir yere bağlamak gerekli. bence elektrik olanlar efsunlarını değiştirmeye başlasın Benden duymuş olmayın!!
GulYABANnİ - Rahmetli - FranKEŞtaiN
Artık Kısa Cümleler Kuruyorum...
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen exxon »

Rzakeskinn yazdı:Kesinlikle katılmıyorum arkadaşım!
Cünkü çemberlitaşta olacak yaratıklar gb makine olacaklarından elektriğe karşı dirençli olacaklardır çünkü Oynadığımız oyunda en basit yaratık olan biçare cinlere bile elektrik attığınızda kıramıyorsunuz neden ? biçareyi sıkıştırmış olan kıskaç bir metal ve bazı metallerin elektriğe direçleri yüksek olabilir ki buda fiziksel ve ateş ağırlıklı efsunların değer kazanacağına bir işarettir unutmayalım ki her metal erir! olaya bilimsel yaklaşmıssın diyebilirsiniz ncak unutmayalım ki mantık olmayan bir oyun oynamıyoruz bir yere bağlamak gerekli. bence elektrik olanlar efsunlarını değiştirmeye başlasın Benden duymuş olmayın!!

ilginc bir bakıs açısı ;)
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Çemberlitaş ile ilgili fikirlerinizi paylaşmanız için açılmış, güncelliği devam eden sabit ve genel etkileşim konularımız bulunmaktadır. Lütfen aşağıda verdiğim linklerden paylaşımlarınıza devam ediniz. İyi forumlar.

:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=45143

:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=43937
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön