[img]file:///C:/Sobee/Istanbul%20Kiyamet%20Vakti/EKRAN_12-28-10_16.01.20.JPG[/img]
Oyunda dolaşırken bırden bu kışı bana pm attı.Gece geç saatlerde Kayıpxkız adlı kullanıcıya küfür etmişiniz dedi.Bende ben gece geç saatlerde oyunda deildim yazdım.Sonra ben kayıtlara bakıcam dedi ve küfür ettiysen küfürünü silicem dedi bende teşekkür ettim.Sonra Üye ıd ve şifreni vermezsen hesabını sınırsız kapatırız dedi bende buraya koydum.Adamın kim olduğunu bilmiyorum ama gereğinin yapılmasını istiyorum çünkü başkalarının canını yakabilir.
Bir çakal daha
- Bloodyskull
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Bir çakal daha
LODOSXSAVAŞÇISI | Kızılsirious

Re: Bir çakal daha
Oyunda kendisini yönetici olarak tanıtan bir kişi benden üye bilgilerimi istedi, üyelik bilgilerimi vermezsem beni cezalandıracağını söyledi? Böyle bir şey mümkün mü?
Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.
Bu gibi durumlarda (üyelik bilgileri talebi, üyelik bilgilerine kasıt), lütfen oyun içi "Şikayet Et" sistemi ile, eylemi gerçekleştiren kullanıcıları şikayet ediniz.
Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.
Bu gibi durumlarda (üyelik bilgileri talebi, üyelik bilgilerine kasıt), lütfen oyun içi "Şikayet Et" sistemi ile, eylemi gerçekleştiren kullanıcıları şikayet ediniz.
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: Bir çakal daha
Semiha yazdı:Oyunda kendisini yönetici olarak tanıtan bir kişi benden üye bilgilerimi istedi, üyelik bilgilerimi vermezsem beni cezalandıracağını söyledi? Böyle bir şey mümkün mü?
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!