Bir çakal daha

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Bloodyskull
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Bir çakal daha

Mesaj gönderen Bloodyskull »

[img]file:///C:/Sobee/Istanbul%20Kiyamet%20Vakti/EKRAN_12-28-10_16.01.20.JPG[/img]

Oyunda dolaşırken bırden bu kışı bana pm attı.Gece geç saatlerde Kayıpxkız adlı kullanıcıya küfür etmişiniz dedi.Bende ben gece geç saatlerde oyunda deildim yazdım.Sonra ben kayıtlara bakıcam dedi ve küfür ettiysen küfürünü silicem dedi bende teşekkür ettim.Sonra Üye ıd ve şifreni vermezsen hesabını sınırsız kapatırız dedi bende buraya koydum.Adamın kim olduğunu bilmiyorum ama gereğinin yapılmasını istiyorum çünkü başkalarının canını yakabilir.
LODOSXSAVAŞÇISI | KızılsiriousResim
Resim
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Bir çakal daha

Mesaj gönderen Semiha »

Oyunda kendisini yönetici olarak tanıtan bir kişi benden üye bilgilerimi istedi, üyelik bilgilerimi vermezsem beni cezalandıracağını söyledi? Böyle bir şey mümkün mü?

Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.

Bu gibi durumlarda (üyelik bilgileri talebi, üyelik bilgilerine kasıt), lütfen oyun içi "Şikayet Et" sistemi ile, eylemi gerçekleştiren kullanıcıları şikayet ediniz.
HeliN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HeliN »

semiha sende kendini yönetici sanıyorsun sanırım 8-) :roll:
Resim
Kullanıcı avatarı
DigitalKumSaati
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen DigitalKumSaati »

Semiha yazdı:Oyunda kendisini yönetici olarak tanıtan bir kişi benden üye bilgilerimi istedi, üyelik bilgilerimi vermezsem beni cezalandıracağını söyledi? Böyle bir şey mümkün mü?

Hayır. İKV'de sizlere yardımcı olmak için yetkilendirilmiş kişiler oyunda sizden üyelik bilgilerinizi istemez. İKV Destek Takımı'na dahil olan oyun içi yetkililer diğer oyunculardan ayrılan bir takım özelliklere sahiptir. Gerçek bir yetkilinin karakter adının başında yetki seviyesini gösteren kısaltmalar bulunur. [GM]CaptainATX, [DEV]Zwartan gibi. Ayrıca bu kişiler mesaj yazdıklarında isimleri [{YÖNETİCİ}[GM]zembekoğlu]: şeklinde görülür.

Bu gibi durumlarda (üyelik bilgileri talebi, üyelik bilgilerine kasıt), lütfen oyun içi "Şikayet Et" sistemi ile, eylemi gerçekleştiren kullanıcıları şikayet ediniz.
;) Teşekkürler..
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön