sayın yonetıcıler olum oyunu gıbı bı etkınlık duzenlıyonuz guzel hos ama nedense ben begenmıyorum ve gırmek ıstemıyorum nedenı ıse sızın yapmıs oldugunuz bu çar ısımlerının gorunmesı bu bıkere yanlıs bı durum.Olum oyunu dedınmı kımsenın bırbırını tanımıyacağı karakterde mesela mısal lodos\arz dıya sadece gecmelı dusunun tanınmıs bırısınzı o bolume gırıyonuz ne oluyor sızı goren tum karakterler daha 1 dakıka gecmeden sızı yatırıyor bu boyle olmaz anlıyacağınız buna bı mudahalede bulunsanız sevınırım bu yazımı goren arkadaslar bu konuda destek verıceklerıne emınım
daha adıl bı olum oyunu ıstıyoz sızlerden rıcam!!!!!!!!
Ölüm Oyunu Hakında Öneri
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ölüm Oyunu Hakında Öneri
uğrasamam en ıyısı burası herkesın gormesı acısından once buraya sonra dedıgın yere tek kısıyle olunacak bı durum değılkı bu ben tek attım oraya o onerıyı ne olucak adamlar daha gormeden es gecıcek yalanmı soyle bı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Ölüm Oyunu Hakında Öneri
Sende haklısın ama buraya yazdığına yönetici bakar bakar ama sadece konuyu kilitlemek için köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğiz(Yannış anlaşılmasın)sexytown yazdı:uğrasamam en ıyısı burası herkesın gormesı acısından once buraya sonra dedıgın yere tek kısıyle olunacak bı durum değılkı bu ben tek attım oraya o onerıyı ne olucak adamlar daha gormeden es gecıcek yalanmı soyle bı