Ölüm Oyunu Hakında Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
sexytown
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Ölüm Oyunu Hakında Öneri

Mesaj gönderen sexytown »

sayın yonetıcıler olum oyunu gıbı bı etkınlık duzenlıyonuz guzel hos ama nedense ben begenmıyorum ve gırmek ıstemıyorum nedenı ıse sızın yapmıs oldugunuz bu çar ısımlerının gorunmesı bu bıkere yanlıs bı durum.Olum oyunu dedınmı kımsenın bırbırını tanımıyacağı karakterde mesela mısal lodos\arz dıya sadece gecmelı dusunun tanınmıs bırısınzı o bolume gırıyonuz ne oluyor sızı goren tum karakterler daha 1 dakıka gecmeden sızı yatırıyor bu boyle olmaz anlıyacağınız buna bı mudahalede bulunsanız sevınırım bu yazımı goren arkadaslar bu konuda destek verıceklerıne emınım
daha adıl bı olum oyunu ıstıyoz sızlerden rıcam!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ölüm Oyunu Hakında Öneri

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Etkinlik önerileri bu adrese

viewtopic.php?f=87&t=40037
Kullanıcı avatarı
sexytown
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sexytown »

uğrasamam en ıyısı burası herkesın gormesı acısından once buraya sonra dedıgın yere tek kısıyle olunacak bı durum değılkı bu ben tek attım oraya o onerıyı ne olucak adamlar daha gormeden es gecıcek yalanmı soyle bı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

sexytown yazdı:uğrasamam en ıyısı burası herkesın gormesı acısından once buraya sonra dedıgın yere tek kısıyle olunacak bı durum değılkı bu ben tek attım oraya o onerıyı ne olucak adamlar daha gormeden es gecıcek yalanmı soyle bı
Sende haklısın ama buraya yazdığına yönetici bakar bakar ama sadece konuyu kilitlemek için köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğiz(Yannış anlaşılmasın)
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön