Murat ne cektiğimi umarım anlıyorsundur , ws kazanmakta dert oldu artık
WaFFeNxeLLecTRovsŞerruhh hakkında...
Re: WaFFeNxeLLecTRovsŞerruhh hakkında...
Ellectro harbiden baydın ama... Menzille ws atarak item ile yakınına yaklasamacağın 3 5 adamı kestin susmuyorsun . Sen zaten charına girmiyorsun charından artistlik yapan ortağın , muratta ortağını yenmiş gel beni yen diyorsun . Muratta Fevzi bilge ceket var fevzi cevriye kullanmaz zaten merak etme . Biraz erdemli olda sus .
*M And C*
Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
Ya gerçekten çok sıktın ya. Altından kalkamıyacaktın madem, neden vs atıyorsun ki...? Kabul et artık ceketine vs attın ve kaybettin :!: Neyin peşindesin. Klandan ''ŞeRRuh hırsızdır.. Fevzi Cevo ceketimi çaldı.'' diyebilme hakkını sana kim veriyor. :?: Sen konuştukça kendini küçültmeye devam et. Senin yerinde olsam o çara girmek bile istemezdim. İyi forumlar.
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Ceketini ona geri verdim umarım susaraNaRcHy yazdı:Ya gerçekten çok sıktın ya. Altından kalkamıyacaktın madem, neden vs atıyorsun ki...? Kabul et artık ceketine vs attın ve kaybettin :!: Neyin peşindesin. Klandan ''ŞeRRuh hırsızdır.. Fevzi Cevo ceketimi çaldı.'' diyebilme hakkını sana kim veriyor. :?: Sen konuştukça kendini küçültmeye devam et. Senin yerinde olsam o çara girmek bile istemezdim. İyi forumlar.
McErdem yazdı:Ellectro harbiden baydın ama... Menzille ws atarak item ile yakınına yaklasamacağın 3 5 adamı kestin susmuyorsun . Sen zaten charına girmiyorsun charından artistlik yapan ortağın , muratta ortağını yenmiş gel beni yen diyorsun . Muratta Fevzi bilge ceket var fevzi cevriye kullanmaz zaten merak etme . Biraz erdemli olda sus .
Ben alıştım umarım sende alışırsın Erdem
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Gulumse yazdı:Yalnizadam0 yazdı:son satırda söyledim sorularıma cvp wer diye bu mu önyargılılık??? ben oyuna giremediğim için murata ancak forumdan ulaşabilirim!... konuyu ilk duyduğumda verdiğim tepki ortada sorada duyduklarımı soruyorum buradan ayrıca hakaret yok eğer gerçekten bunlar doğruysa karaktersiz lafım az bile...
O Soruyu En başta Soracktın.. Forumdan Özel Msj Atılıyo Biliyomusun ?
İma Yapma Boşu Boşuna Neyin Peşinde Olduğun Belli, Kendini İspatlama Cabasındasın.. Sana İzin Veriyoruz.. dilediğini Atıp tuta bilirsin.. Kasma bu Kadar kendini..
He Son Olarak Sen 4-0' dan 5-4 yenilecek Kadar Kamilsen Yapacak bişi Yok Arakdaş o Senin Zayıflığın, Gerçi Sende Hata Yok Ya (= ŞeRRuH' önce umutlandırır Sonra Yavaş Yavaş Böyle Kan Çeker Gibi Getirir Sonunu![]()
Özelliği Odur Hani (=
Kod: Tümünü seç
Gerçi Sende Hata Yok Ya (= ŞeRRuh' önce umutlandırır Sonra Yavaş Yavaş Böyle Kan Çeker Gibi Getirir Sonunu :)
Özelliği Odur Hani (=