Öncelikle ben çarın asıl sahibi Abdullah vs olayını öğrendim eğer bu anlatılanlar doğruysa senden karaktersizi yok murat!!! 
                Birincisi kardeşim ceketine ws demiş kabul! fakat sen o cekete karşı 30m koyarım o ceket benim gözümde 30m demişsin oda kabul etmemiş ki çok doğal o ceketin değeri en az 80 90m doğru söyle yenilseydin ne kadar verecektin önce bunun bi cvbını wer bu bir! 
                 İkincisi 4 tane avans vermemişsin 4ünde de yenilmişsin hatta ben artık kullanamıyom büyü filan demişsin sonrada kalkıp MAKİNAYA girmişsin durum 4/0 iken!!! hangi vs de makina var bana söylermisiniz??? ve tayfun(vs hakemi) güya benim loncamdan makinaya girmene izin vermiş!... onada soracam ufaya dönünce...
                 Ve son olarak gözümde 30m dediğin ceketi geri bana sat 100mye dediğimde 95e playboysa sattım diyorsun sora ceketin fiyatını yükseltmek için senin için geri alırım diyorsun playboys bölgeden 130dan aşşagı geri wermem diyor halbuki ceket Playboysda değil beni kazıklamaya çalışıyosun!...
                  Bu soruların cvbını wer murat ben seni böyle tanımadım! zaten bu olayı duyduğumda neler yazdığımı sende gördün...

WaFFeNxeLLecTRovsŞerruhh hakkında...
- Yalnizadam0
 - Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
 - Klan: Arzın Çocukları

- 
				Vandervaart
 - Kadim Hidra Avcısı

Re: WaFFeNxeLLecTRovsŞerruhh hakkında...
Sıkmaya başladın 

Yalnizadam0 yazdı:Öncelikle ben çarın asıl sahibi Abdullah vs olayını öğrendim eğer bu anlatılanlar doğruysa senden karaktersizi yok murat!!!
Birincisi kardeşim ceketine ws demiş kabul! fakat sen o cekete karşı 30m koyarım o ceket benim gözümde 30m demişsin oda kabul etmemiş ki çok doğal o ceketin değeri en az 80 90m doğru söyle yenilseydin ne kadar verecektin önce bunun bi cvbını wer bu bir!
İkincisi 4 tane avans vermemişsin 4ünde de yenilmişsin hatta ben artık kullanamıyom büyü filan demişsin sonrada kalkıp MAKİNAYA girmişsin durum 4/0 iken!!! hangi vs de makina var bana söylermisiniz??? ve tayfun(vs hakemi) güya benim loncamdan makinaya girmene izin vermiş!... onada soracam ufaya dönünce...
Ve son olarak gözümde 30m dediğin ceketi geri bana sat 100mye dediğimde 95e playboysa sattım diyorsun sora ceketin fiyatını yükseltmek için senin için geri alırım diyorsun playboys bölgeden 130dan aşşagı geri wermem diyor halbuki ceket Playboysda değil beni kazıklamaya çalışıyosun!...
Bu soruların cvbını wer murat ben seni böyle tanımadım! zaten bu olayı duyduğumda neler yazdığımı sende gördün...
Söylediklerin Çok Saçma ?
Gerçeği Bulmak İçin Öncelikle Olayı Her İki Taraftan Dinlemelisin.. Sen ise Senden Yana Olan birinden Dinlemişsin Hemen De içindekiler Dökülmüş.. Bu Ne Demek? Daha Önceden Yaran Var Ki şuan Bu Kadar Köpürüyosun..
Eğer Sen Adam Gibi Bir Karektere Sahip Olsaydın Öncelıkle Murat' a Ulaşır Olayı Birde Ondan Dinler Daha Sonra Da Yapman Gerekeni Yapardın.. Malesef Ki Yeterli Olgunluğa Sahip Olmadığın için O Basit Egonu Tatmin etmek ADına Soluğu Forumda Almışsın, Bari ADam Gibi Bir Savunma Yazsaydın, Adam Güzel Konuşmuş diye Bilseydik, Fakat onuda Yapmamış Acizliğini Göstererk " Hakaret " İçeren Kelimeleri Seçmişsin, Oda Senın Aciz' liğin Yapcak Bişi Yok..
ÖnYargılı Davranmaktan Vazgeç !
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!

- Yalnizadam0
 - Sahaf Yardımcısı

son satırda söyledim sorularıma cvp wer diye bu mu önyargılılık??? ben oyuna giremediğim için murata ancak forumdan ulaşabilirim!... konuyu ilk duyduğumda verdiğim tepki ortada sorada duyduklarımı soruyorum buradan  ayrıca hakaret yok eğer gerçekten bunlar doğruysa karaktersiz lafım az bile...

- SeRRuh
 - Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Utopia
 - Discord: sahinmur4t

Varan 1,
V.s 1,0 Ellectro öndeyken makına yapmıştır.
Varan 2,
V.s 4,0'ken Ben makına yapmaya gidecegimi söyledim ve sadece 1,5 dk sonra geri geldim (Tayfun'a Sorabilirsiniz.) maraton takım olsa bu kadar kısa sürede Çarşıya gidip makınaya giremem.
Varan3,
Ceket mevzusunu ben size 100 defa söyledim Sizin ceketiniz benim gözümde 30m. Eğerki değerli birşey olsa kendim kullanırdım..diyorsun ki kazıklamak için playboys'a verdin / Kime verip,kime vermeyecegimi
sana soracak degilim istedigim fiyata satarım işine gelirse alırsın gelmezse yol alırsın !
Seninle attıgımız V.s'de skor netdi kimseye söyleme dedin Ben sizin gibi Forum'a direk 5,0 diye konu acmadım.
Ortada bir karaktersiz varsa oda sizsiniz ! Charda benim olmadıgımı bile bile V.s atıp Foruma koymak size yakıştı daha iyi tanıdım sizleride... Aynen devam edin bakalım

Varan 2,
V.s 4,0'ken Ben makına yapmaya gidecegimi söyledim ve sadece 1,5 dk sonra geri geldim (Tayfun'a Sorabilirsiniz.) maraton takım olsa bu kadar kısa sürede Çarşıya gidip makınaya giremem.
Varan3,
Ceket mevzusunu ben size 100 defa söyledim Sizin ceketiniz benim gözümde 30m. Eğerki değerli birşey olsa kendim kullanırdım..diyorsun ki kazıklamak için playboys'a verdin / Kime verip,kime vermeyecegimi
sana soracak degilim istedigim fiyata satarım işine gelirse alırsın gelmezse yol alırsın !
Sen beni tanımamışsın,tanıdıgını sanmışsın.Yalnizadam0 yazdı:son satırda söyledim sorularıma cvp wer diye bu mu önyargılılık??? ben oyuna giremediğim için murata ancak forumdan ulaşabilirim!... konuyu ilk duyduğumda verdiğim tepki ortada sorada duyduklarımı soruyorum buradan ayrıca hakaret yok eğer gerçekten bunlar doğruysa karaktersiz lafım az bile...
Seninle attıgımız V.s'de skor netdi kimseye söyleme dedin Ben sizin gibi Forum'a direk 5,0 diye konu acmadım.
Ortada bir karaktersiz varsa oda sizsiniz ! Charda benim olmadıgımı bile bile V.s atıp Foruma koymak size yakıştı daha iyi tanıdım sizleride... Aynen devam edin bakalım
Yalnizadam0 yazdı:son satırda söyledim sorularıma cvp wer diye bu mu önyargılılık??? ben oyuna giremediğim için murata ancak forumdan ulaşabilirim!... konuyu ilk duyduğumda verdiğim tepki ortada sorada duyduklarımı soruyorum buradan ayrıca hakaret yok eğer gerçekten bunlar doğruysa karaktersiz lafım az bile...
O Soruyu En başta Soracktın.. Forumdan Özel Msj Atılıyo Biliyomusun ?
İma Yapma Boşu Boşuna Neyin Peşinde Olduğun Belli, Kendini İspatlama Cabasındasın.. Sana İzin Veriyoruz.. dilediğini Atıp tuta bilirsin.. Kasma bu Kadar kendini..
He Son Olarak Sen 4-0' dan 5-4 yenilecek Kadar Kamilsen Yapacak bişi Yok Arakdaş o Senin Zayıflığın, Gerçi Sende Hata Yok Ya (= ŞeRRuH' önce umutlandırır Sonra Yavaş Yavaş Böyle Kan Çeker Gibi Getirir Sonunu
Özelliği Odur Hani (=
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!

YETER ARTIK SUS ELECTRO SENDE KARŞILIK VERME MURAT YAV. SUSMUCAK BU :arrow: 

'  .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥.   '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT

★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Yalnizadam0
 - Sahaf Yardımcısı

SeRRuh yazdı:Varan 1,
Varan 2,
Varan3,
sana soracak degilim istedigim fiyata satarım işine gelirse alırsın gelmezse yol alırsın !Sen beni tanımamışsın,tanıdıgını sanmışsın.Yalnizadam0 yazdı:son satırda söyledim sorularıma cvp wer diye bu mu önyargılılık??? ben oyuna giremediğim için murata ancak forumdan ulaşabilirim!... konuyu ilk duyduğumda verdiğim tepki ortada sorada duyduklarımı soruyorum buradan ayrıca hakaret yok eğer gerçekten bunlar doğruysa karaktersiz lafım az bile...
Madem bizim ceketimiz senin gözünde 30m ozaman 30m werince niye kabul etmiyosun yok biz ceketine girmiştik diyorsun??? ne yani o cekete karşılık yenilince 30m mi werecektin böyle bi vsyi hiçbi aptal atmaz 30m sine atmışsınız kardeşimin ağzından bi kere ceket lafı çıkmış diye ceketin fotosunu atmışsın foruma! kardeşim foto almamış millete ceketine attığınızı ispatlayabilirsin ama bu sadece bu tarafta işine yarar... sana tek bi lafım var hakkımı yedin ve sana HAKKIMI HELAL ETMİYORUM!!! bitti benden bu kadar merak etmeyin bidaha da çok değerli konular açtığınız forumunuzu kirletmeyeceğim!!...

Çok ŞÜKÜR   :roll: 

'  .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥.   '

- pLayboys
 - Sahaf Yardımcısı

Adımız Geçtiğine göre Artık konuşabilirim ..
APO'nun Hatrı için Bana Sat ceketi
Ya sat VALLA AĞLAYACAĞIM artık
Gibisinden LayLayLom ..
Seni gidi Zeka KÜPÜSERRUH'a paranın tamamını Veremediğim icin ceket'i ben aLacagım dedim Kimseye satmaya niyeti Yoktu senin yukarda söylediğin sözlerden sonra Murat ' a APO nun Hakkı için Ceketi ona sat bu karaktersizin aklı basına gelmez ama apo nun hatrı için sat dedim aklı başına gelsın diyede Epey Pahalıya verki bokuyla oyun oynamayı bıraksın
Kim ne der karısmam ama TAYFUN' iLe Skype de konusurken Adam da ceketine atıldıgını soyledı YAni çarı kkullanan kimse sözüm oka ki ;SENİN GÖZÜMÜZDE DEĞERİN YOK APO OLMASA SEN BİR HİÇSİN .

APO'nun Hatrı için Bana Sat ceketi
Ya sat VALLA AĞLAYACAĞIM artık
Gibisinden LayLayLom ..
Seni gidi Zeka KÜPÜSERRUH'a paranın tamamını Veremediğim icin ceket'i ben aLacagım dedim Kimseye satmaya niyeti Yoktu senin yukarda söylediğin sözlerden sonra Murat ' a APO nun Hakkı için Ceketi ona sat bu karaktersizin aklı basına gelmez ama apo nun hatrı için sat dedim aklı başına gelsın diyede Epey Pahalıya verki bokuyla oyun oynamayı bıraksın
Kim ne der karısmam ama TAYFUN' iLe Skype de konusurken Adam da ceketine atıldıgını soyledı YAni çarı kkullanan kimse sözüm oka ki ;SENİN GÖZÜMÜZDE DEĞERİN YOK APO OLMASA SEN BİR HİÇSİN .
...:::♫♪♫♪''►IıIxpLayboySxIıI◄''♪♫♪♫:::...  
...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...

...:::♫♪♫♪►ıIıByAtAkıIı◄♫♪♫♪:::...