Ferhatbey yazdı:SENİ KIRMAK İSTEMEM SOKAKTAKİ ADAM AMA 2006 ŞUBATTA İKV YOKTU 2006 ARALIKTA İKV BAŞLADI 2007 ŞUBATTA ÖNCEKİ 4 SUNUCU BİLE YOKTU 4 SUNUCU BİLE DEĞİLDİ BİLGİLERİNİ KONTROL ET VE HAVADİSLERE BAK ARAŞTIRMADAN VEYA BİLMEDEN KONUŞMAM BEN İİ GÜNLER...:roll: :ugeek:
Kırılacak Darılacak bişey yok GÜZEL KARDEŞİM: AMA YANILDIĞINI belirtmek istiyorum. okadar emin konuşuyosunki yanıldığını bidaha belirteyim..
eski frum kapatılanı neredeyse 1 buçuk yıl olacak.
kaldıki pussunun oyunu bırakması 2 yıl oalcak o dönemlerin yöneticisi pussu yanılmıyorsam 2008 de oyunu bırakmıştı
peki şunu araştırdınmı hiç?
yer alt ıeklentisi ondan öncesi ermeyddanı ondan öce meteor eklentisi hangi dönemlerde geldi.
meteor eklentisinden sonra zaten rahat 1 buçuk yıl yıl hiç bi güncelleme gelmedi.
orada biyalnışlık var iyice araştır istersen gel bi anket yapalım.
sana bi kaç isim sayim git görüş onlardan öğren. veya sobeye bi email at rica et sana tarihini söylesinler.
ben ortalama 3 yıllık meran oyuncusuyken oyuna bu 3 yıldan sonra 8 ay ara verip 6 aydırd oynuyorum nasıl olurda 2008 diyebiliyosun anlamıyorum. dur bide ben araştırim.
ben 2006 yılının ocak ayında evlendim mayıs ayında marmaristeydim temmuz ayında geldim ve geldigim ay oyuna başladım çok iyi hatırlıyorum ilk carımı emein önüne açmıştım o dönemlerde ynaılmıyorsam meran açılmıştı direk o sunucuya geçmiştim ve sunucuda çok az sayıda oyuncu vardı herkes herkesi çok ksıa bisürede tanımıştı. 2008 daha dün gibi kimler geldi geçti bu sunucudan. ben Tılsım loncasını kapayalı 3 yıl olacak:)