MERANIN AÇILIŞ TARİHİ BUYRUN GÖRÜN bakim HERKES OKUSUN**

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

MERANIN AÇILIŞ TARİHİ BUYRUN GÖRÜN bakim HERKES OKUSUN**

Mesaj gönderen Ferhatbey »

MERAN 11. 03 . 2008 TARİHİNDE AÇILDI KİMSE ÖYLE 3 YILDIR 4 YILDIR OYNUYORUM AYAĞINA YATMASIN AÇILDIĞI GÜNDEN BERİ BEN OYNUYORUM ORDAN BİLİYORUM ÇOK ATIP TUTTUĞUNUZ MERAN SUNUCUSU

11.03.2008 DE AÇILDI....!!! YANİ 2 YIL 2 YIL 9 AY CİVARI OLDU .. !! ;) ;) ;) 4 YIL DİYENLER 3.5 YIL DİYENLER GÖRSÜNDE UTANSIN .. :arrow: :arrow:

Merhaba,

Sürekli desteğiniz ile günden güne büyüyen İstanbul Kıyamet Vakti, 11 Mart 2008 itibariyle sunucu sayısını 5'e çıkarmıştır.

Meran isimli yeni sunucumuzun hayırlara vesile olması dileğiyle.

İyi eğlenceler...

MERAN = 11.03.2008 ;) ;)
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: MERANIN AÇILIŞ TARİHİ BUYRUN GÖRÜN bakim HERKES OKUSUN**

paylaşma nedenim SİZE HAVA ATANLARIN YALANLARINI ORTAYA ÇIKAR MANIZ VE HERKESİN SALLAMASI 3 YIL OLDU 3.5 YIL OLDU 4 YIL OLDU GİBİ SAÇMALIKLARA Bİ SON OLUR HEM

Merhaba,

Sürekli desteğiniz ile günden güne büyüyen İstanbul Kıyamet Vakti, 11 Mart 2008 itibariyle sunucu sayısını 5'e çıkarmıştır.

Meran isimli yeni sunucumuzun hayırlara vesile olması dileğiyle.

İyi eğlenceler...

MERAN = 11.03.2008 ;) ;)

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Küçük şahsiyetler; kişilerle ugraşır. Vasat şahsiyetler; olaylarla uğraşır. Büyük şahsiyetler; Fikirlerle uğraşır. Relaxhnmefedy..;)
Kullanıcı avatarı
Baristrx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Baristrx »

merhaba sayın ... arkadaşım 2011 giricez sen hala ... :D mıllet bosunamı dıyor 3yıl dıye

Üçüncü kişilere karşı üslûbunuzdan ve üslûbun forum kurallarınca yasaklanmış olması dolayısıyla forum hesabınıza erişiminiz, uyarı mahiyetinde 7 gün süreyle engellenmiştir!...

kızıl
bey
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Baristrx yazdı:merhaba sayın ... arkadaşım 2011 giricez sen hala ... :D mıllet bosunamı dıyor 3yıl dıye

Üçüncü kişilere karşı üslûbunuzdan ve üslûbun forum kurallarınca yasaklanmış olması dolayısıyla forum hesabınıza erişiminiz, uyarı mahiyetinde 7 gün süreyle engellenmiştir!...

kızıl
bey
işte bu arkadaş çok zeki 2008 mart ta açılmış bi oyun 2011 olunca 3 yıl oluomuş :D ben 3.5 4 yıl diyenlerden bahsettim ya allahm zekasızlar oynuo xD

Kullanıcı avatarı
ejders5
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen ejders5 »

4 yıl diyenler başka sunucudan geliyor onada dikkat et ;)
:::Düşmanımı Bağışlarsam Düşman Diye Bir şey Kalmaz..:::
Kullanıcı avatarı
sokaktakiadam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: LoNCa RıHTıM

Mesaj gönderen sokaktakiadam »

Merhabalar. paylaşım için öncelikle tşkler ancak yanıldığınızı belirtmek isterim.
18.03.2008 tarihinde meran açılmadı o tarihte Yer Altı eklentisi gelmişti. meranın açılış tarihine gelince yanılmıyorsam 2006 veya 2007 şubat ayıydı. yalnış olmasın bi düzeltmede daha bulunim o dönemlerde sobe kendi serverini kurmuştu yani Mynettin sunucusu olduğu istanbul kyamet vakti serverleri (sunucu) ni ankaraya Taşımıştı o dönemde server sayıları çoğaltılmıştı onunla karıştırıyor olmayasınız.
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

karıştırmıyorum verdiğim tarih doğrudur havadisleri kurcalarsan anlarsın :roll: ;)

Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Yesilbuyuxqanq »

ejders5 yazdı:4 yıl diyenler başka sunucudan geliyor onada dikkat et ;)
Haklı ;)
sokaktakiadam yazdı:Merhabalar. paylaşım için öncelikle tşkler ancak yanıldığınızı belirtmek isterim.
18.03.2008 tarihinde meran açılmadı o tarihte Yer Altı eklentisi gelmişti. meranın açılış tarihine gelince yanılmıyorsam 2006 veya 2007 şubat ayıydı. yalnış olmasın bi düzeltmede daha bulunim o dönemlerde sobe kendi serverini kurmuştu yani Mynettin sunucusu olduğu istanbul kyamet vakti serverleri (sunucu) ni ankaraya Taşımıştı o dönemde server sayıları çoğaltılmıştı onunla karıştırıyor olmayasınız.
:arrow: :arrow: :arrow:

Umarım daha dikkatli bakarsın ;)

İyi Forumlar...
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

SENİ KIRMAK İSTEMEM SOKAKTAKİ ADAM AMA 2006 ŞUBATTA İKV YOKTU 2006 ARALIKTA İKV BAŞLADI 2007 ŞUBATTA ÖNCEKİ 4 SUNUCU BİLE YOKTU 4 SUNUCU BİLE DEĞİLDİ BİLGİLERİNİ KONTROL ET VE HAVADİSLERE BAK ARAŞTIRMADAN VEYA BİLMEDEN KONUŞMAM BEN İİ GÜNLER... 8-) :roll: :ugeek:

“Genel Sohbet” sayfasına dön