Bir imza isteğim war yapabilecek warsA....
Bir imza isteğim war yapabilecek warsA....
Bana bi imza lazım kendi İmzamdaki Gibi 2 ecel arasına YabanqüLü yazılması lazım bide 2 ejder arasına KaTLiAmXcEbRaİL yazabilecek arkadaş warsa cok ii olur şimdiden tşkkrler....
öLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Organize İşler
Re: Bir imza isteğim war yapabilecek warsA....
Komik duruma düşüyorsunuz.Bedavacılığın sınırlarını zorlamayın.Gerekli yere yazın isteklerinizi.Sizlere yapma zorunluluğu da yok kimsenin.Bir de gelip buraya konu açmak nasıl bir davranıştır? 2 Ecel arasına yazacak falan? İyi öğrendiniz bu alışkanlığı.Adam gibi oturun keşfedin kendiniz yapın.Ya da doğru yerde belirtin.
2006-2013
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Wan Te D
Fazla Söze gerek yokizdirapgrafik yazdı:Komik duruma düşüyorsunuz.Bedavacılığın sınırlarını zorlamayın.Gerekli yere yazın isteklerinizi.Sizlere yapma zorunluluğu da yok kimsenin.Bir de gelip buraya konu açmak nasıl bir davranıştır? 2 Ecel arasına yazacak falan? İyi öğrendiniz bu alışkanlığı.Adam gibi oturun keşfedin kendiniz yapın.Ya da doğru yerde belirtin.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ne kadar kazmasın ızdırap grafik belli ki [Uygunsuz içerik silindi.], Adam bir şey rica etmiş olumlu cevabın yoksa yazma abisi bir şey ne olumsuz görüşlerini yansıtıyorsun buraya adam görsellere yazmış nereye yazsın başkaizdirapgrafik yazdı:Komik duruma düşüyorsunuz.Bedavacılığın sınırlarını zorlamayın.Gerekli yere yazın isteklerinizi.Sizlere yapma zorunluluğu da yok kimsenin.Bir de gelip buraya konu açmak nasıl bir davranıştır? 2 Ecel arasına yazacak falan? İyi öğrendiniz bu alışkanlığı.Adam gibi oturun keşfedin kendiniz yapın.Ya da doğru yerde belirtin.

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- izdirapgrafik
Bana hakaret edebilecek durumda değilsin.Gözlerinize mi sokalım toplu imza konusunu? O da olmuyorsa özel mesaj diye bir şey var.Ettiğin hakareti soğumadan geri iade ediyorum sana.
2006-2013
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Niye sana hakataret edebilecek durumda değilim o sanal paçavraları imzana koyunca adam mı oluyorsunizdirapgrafik yazdı:Bana hakaret edebilecek durumda değilsin.Gözlerinize mi sokalım toplu imza konusunu? O da olmuyorsa özel mesaj diye bir şey var.Ettiğin hakareti soğumadan geri iade ediyorum sana.

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- izdirapgrafik
Sanal paçavra dediklerin bu bölümde gördüğün bedava yapılanlara benzemez.Sen kendini insanlara adadıysan buyur sen yap.secret yazdı:Niye sana hakataret edebilecek durumda değilim o sanal paçavraları imzana koyunca adam mı oluyorsunizdirapgrafik yazdı:Bana hakaret edebilecek durumda değilsin.Gözlerinize mi sokalım toplu imza konusunu? O da olmuyorsa özel mesaj diye bir şey var.Ettiğin hakareti soğumadan geri iade ediyorum sana.![]()
2006-2013