Bir imza isteğim war yapabilecek warsA....

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kilitli
Kullanıcı avatarı
cebrail
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bir imza isteğim war yapabilecek warsA....

Mesaj gönderen cebrail »

Bana bi imza lazım kendi İmzamdaki Gibi 2 ecel arasına YabanqüLü yazılması lazım bide 2 ejder arasına KaTLiAmXcEbRaİL yazabilecek arkadaş warsa cok ii olur şimdiden tşkkrler....
öLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!

KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Re: Bir imza isteğim war yapabilecek warsA....

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Komik duruma düşüyorsunuz.Bedavacılığın sınırlarını zorlamayın.Gerekli yere yazın isteklerinizi.Sizlere yapma zorunluluğu da yok kimsenin.Bir de gelip buraya konu açmak nasıl bir davranıştır? 2 Ecel arasına yazacak falan? İyi öğrendiniz bu alışkanlığı.Adam gibi oturun keşfedin kendiniz yapın.Ya da doğru yerde belirtin.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
JuSTLoV
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Wan Te D

Mesaj gönderen JuSTLoV »

izdirapgrafik yazdı:Komik duruma düşüyorsunuz.Bedavacılığın sınırlarını zorlamayın.Gerekli yere yazın isteklerinizi.Sizlere yapma zorunluluğu da yok kimsenin.Bir de gelip buraya konu açmak nasıl bir davranıştır? 2 Ecel arasına yazacak falan? İyi öğrendiniz bu alışkanlığı.Adam gibi oturun keşfedin kendiniz yapın.Ya da doğru yerde belirtin.
Fazla Söze gerek yok :)
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen secret »

izdirapgrafik yazdı:Komik duruma düşüyorsunuz.Bedavacılığın sınırlarını zorlamayın.Gerekli yere yazın isteklerinizi.Sizlere yapma zorunluluğu da yok kimsenin.Bir de gelip buraya konu açmak nasıl bir davranıştır? 2 Ecel arasına yazacak falan? İyi öğrendiniz bu alışkanlığı.Adam gibi oturun keşfedin kendiniz yapın.Ya da doğru yerde belirtin.
Ne kadar kazmasın ızdırap grafik belli ki [Uygunsuz içerik silindi.], Adam bir şey rica etmiş olumlu cevabın yoksa yazma abisi bir şey ne olumsuz görüşlerini yansıtıyorsun buraya adam görsellere yazmış nereye yazsın başka
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

Bana hakaret edebilecek durumda değilsin.Gözlerinize mi sokalım toplu imza konusunu? O da olmuyorsa özel mesaj diye bir şey var.Ettiğin hakareti soğumadan geri iade ediyorum sana.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen secret »

izdirapgrafik yazdı:Bana hakaret edebilecek durumda değilsin.Gözlerinize mi sokalım toplu imza konusunu? O da olmuyorsa özel mesaj diye bir şey var.Ettiğin hakareti soğumadan geri iade ediyorum sana.
Niye sana hakataret edebilecek durumda değilim o sanal paçavraları imzana koyunca adam mı oluyorsun :)
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik

secret yazdı:
izdirapgrafik yazdı:Bana hakaret edebilecek durumda değilsin.Gözlerinize mi sokalım toplu imza konusunu? O da olmuyorsa özel mesaj diye bir şey var.Ettiğin hakareti soğumadan geri iade ediyorum sana.
Niye sana hakataret edebilecek durumda değilim o sanal paçavraları imzana koyunca adam mı oluyorsun :)
Sanal paçavra dediklerin bu bölümde gördüğün bedava yapılanlara benzemez.Sen kendini insanlara adadıysan buyur sen yap.
2006-2013
Kilitli

“Görseller” sayfasına dön