Selamlar JouRney kardeşim;
Çemberlitaş çalışmalarına son vermene açıkcası biraz üzüldüm.Nedeni ise zaten gereksiz konu dolu olan forumda Görseller katogorisinde senin gibi güzel fotoğraflar sergileyen kişiler az.Sen zaten yaptığın işte çok başarılısın.
Gel gelelim Fotoğrafa;
Fotoğraf halkulade olmuş,diğer Çemberlitaş eserlerine taş çıkarır cinsten.Meteor yağmurunu çok beğendim,bu sefer yazıyıda iyi düzenlemişsin.Açıkcası çok beğendim.
Seninde biraz ara vermen iyi olur gerçi,kendini ve kafanı fazla yorma uzun zamanda güzel işler yap.
Sakın vazgeçmeyi düşünme tam yol ileri ! Devam et ara sırada olsa eserlerini bekliyoruz.
Güzel yorumun için çok teşekkür ederim Trendd kardeşim..
Trendd yazdı:Seninde biraz ara vermen iyi olur gerçi,kendini ve kafanı fazla yorma uzun zamanda güzel işler yap.
Sakın vazgeçmeyi düşünme tam yol ileri ! Devam et ara sırada olsa eserlerini bekliyoruz.
Buna ara vermek demeyelim de yani artık çok fazla yapmayacağım.. Sürekli bir eser yapıp konu açmaktansa 1 tane daha iyisini yapar 1 konu açarım diye düşündüm..
Vazgeçmeyi düşünmüyorum asla ! Yepyeni eserler için beni izlemeye devam et
Cumartesi günü 25 Aralık.. İkv'nin 4. yaşı ! O güne özel bir Resim hazırlayacağım..
İki ters bir düzü vurgulamışsın daha güzel olmuş Çemberlitaş çalışmalarına son verebilirsin fakat önceki arkadaşımında dediği gibi çalışmalarına devam etmelisin
Buna ara vermek demeyelim de yani artık çok fazla yapmayacağım.. Sürekli bir eser yapıp konu açmaktansa 1 tane daha iyisini yapar 1 konu açarım diye düşündüm..
Vazgeçmeyi düşünmüyorum asla ! Yepyeni eserler için beni izlemeye devam et
Cumartesi günü 25 Aralık.. İkv'nin 4. yaşı ! O güne özel bir Resim hazırlayacağım..
umuT...
Yani dediğim mantık,uzun sürede güzel işler. Sen en mantıklısını seçtin kardeşim böylesi daha iyidir ama kendini unutturma asla. İstanbul Kıyamet Vakti 4.yaşı çalışmanı özellikle bekliyorum zaten. Neyse başarının devamını dilerim,fotoğraf yapımında kolay gelsin.
Trendd yazdı:Yani dediğim mantık,uzun sürede güzel işler. Sen en mantıklısını seçtin kardeşim böylesi daha iyidir ama kendini unutturma asla. İstanbul Kıyamet Vakti 4.yaşı çalışmanı özellikle bekliyorum zaten. Neyse başarının devamını dilerim,fotoğraf yapımında kolay gelsin.
4. Yaş için güzel bir şey ortaya çıkarıcam. Şimdiden ne yapsam diye düşünüyorum.
Teşekkürler..
Trendd yazdı:Yani dediğim mantık,uzun sürede güzel işler. Sen en mantıklısını seçtin kardeşim böylesi daha iyidir ama kendini unutturma asla. İstanbul Kıyamet Vakti 4.yaşı çalışmanı özellikle bekliyorum zaten. Neyse başarının devamını dilerim,fotoğraf yapımında kolay gelsin.
4. Yaş için güzel bir şey ortaya çıkarıcam. Şimdiden ne yapsam diye düşünüyorum.
Teşekkürler..
umuT...
İKV'nin 4. Yaşı Eserim hazır
Toplam 1.5 günde yaptım.. Dün fikir edindim neler yapsam diye biraz kaba taslak hazırladım.. Sade bir çalışma oldu
Bugün ise az önce son rötuşlar yapıldı Büyük ihtimal yarın koyarım 25 Aralık olduğu için..
İKV'nin 4. Yaşı Eserim hazır
Toplam 1.5 günde yaptım.. Dün fikir edindim neler yapsam diye biraz kaba taslak hazırladım.. Sade bir çalışma oldu
Bugün ise az önce son rötuşlar yapıldı Büyük ihtimal yarın koyarım 25 Aralık olduğu için..