"Çemberlitaş Çalışması" Son...

İKV ile ilgili ekran görüntüleri, çizim, duvar kağıdı gibi çalışmalarınız
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

"Çemberlitaş Çalışması" Son...

Mesaj gönderen JouRney »

_____________________________________________________________________________________________________

...Merhabalar...
..Bugün zorlu bir Matematik sınavım vardı ve çok güzel geçti..
....Bunun şerefine eve gelir gelmez bir Resim hazırlmaya başladım....

"Çemberlitaş" Çalışmalarını çok uzatmaya gerek yok.. Daha sonra başka çalışmalarımı da sizlere sergileyeceğim.

İşte "Çemberlitaş" Çalışması Son...

Resim

...Yorumlarınızı Eksik Etmeyiniz...
..Emeğe Saygı Lütfen..

umuT... _____________________________________________________________________________________________________
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: "Çemberlitaş Çalışması" Son...

Mesaj gönderen Kapris »

Çok güzel olmuşda sanki o adamın yüzü köpek kedi karışımı bişey gibi değilmi yani çemberlitaşta öyle bir şey olacağını sanmıyorum...
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Kapris yazdı:Çok güzel olmuşda sanki o adamın yüzü köpek kedi karışımı bişey gibi değilmi yani çemberlitaşta öyle bir şey olacağını sanmıyorum...
Teşekkürler.. Yok kedi-köpek karışımı gibi birşey söz konusu değil :)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Trendd »

Selamlar JouRney kardeşim;
Çemberlitaş çalışmalarına son vermene açıkcası biraz üzüldüm.Nedeni ise zaten gereksiz konu dolu olan forumda Görseller katogorisinde senin gibi güzel fotoğraflar sergileyen kişiler az.Sen zaten yaptığın işte çok başarılısın. ;)
Gel gelelim Fotoğrafa;

Fotoğraf halkulade olmuş,diğer Çemberlitaş eserlerine taş çıkarır cinsten.Meteor yağmurunu çok beğendim,bu sefer yazıyıda iyi düzenlemişsin.Açıkcası çok beğendim.

Seninde biraz ara vermen iyi olur gerçi,kendini ve kafanı fazla yorma uzun zamanda güzel işler yap. ;)
Sakın vazgeçmeyi düşünme tam yol ileri ! Devam et ara sırada olsa eserlerini bekliyoruz. ;)

Saygılarım ile ;
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Güzel yorumun için çok teşekkür ederim Trendd kardeşim..
Trendd yazdı:Seninde biraz ara vermen iyi olur gerçi,kendini ve kafanı fazla yorma uzun zamanda güzel işler yap.
Sakın vazgeçmeyi düşünme tam yol ileri ! Devam et ara sırada olsa eserlerini bekliyoruz.
Buna ara vermek demeyelim de yani artık çok fazla yapmayacağım.. Sürekli bir eser yapıp konu açmaktansa 1 tane daha iyisini yapar 1 konu açarım diye düşündüm..
Vazgeçmeyi düşünmüyorum asla ! :) Yepyeni eserler için beni izlemeye devam et 8-)
Cumartesi günü 25 Aralık.. İkv'nin 4. yaşı ! O güne özel bir Resim hazırlayacağım..

umuT...
2009-2013
Kullanıcı avatarı
BEYAZATLI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Duman

Mesaj gönderen BEYAZATLI »

İki ters bir düzü vurgulamışsın daha güzel olmuş :) Çemberlitaş çalışmalarına son verebilirsin fakat önceki arkadaşımında dediği gibi çalışmalarına devam etmelisin :)
BEYAZATLI

SINCE BETA
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

Buna ara vermek demeyelim de yani artık çok fazla yapmayacağım.. Sürekli bir eser yapıp konu açmaktansa 1 tane daha iyisini yapar 1 konu açarım diye düşündüm..
Vazgeçmeyi düşünmüyorum asla ! :) Yepyeni eserler için beni izlemeye devam et 8-)
Cumartesi günü 25 Aralık.. İkv'nin 4. yaşı ! O güne özel bir Resim hazırlayacağım..

umuT...
Yani dediğim mantık,uzun sürede güzel işler. :) Sen en mantıklısını seçtin kardeşim böylesi daha iyidir ama kendini unutturma asla. :) İstanbul Kıyamet Vakti 4.yaşı çalışmanı özellikle bekliyorum zaten. :) Neyse başarının devamını dilerim,fotoğraf yapımında kolay gelsin. :) :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Trendd yazdı:Yani dediğim mantık,uzun sürede güzel işler. :) Sen en mantıklısını seçtin kardeşim böylesi daha iyidir ama kendini unutturma asla. :) İstanbul Kıyamet Vakti 4.yaşı çalışmanı özellikle bekliyorum zaten. :) Neyse başarının devamını dilerim,fotoğraf yapımında kolay gelsin. :) :)
4. Yaş için güzel bir şey ortaya çıkarıcam. Şimdiden ne yapsam diye düşünüyorum.
Teşekkürler..

umuT...
2009-2013
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

JouRney yazdı:
Trendd yazdı:Yani dediğim mantık,uzun sürede güzel işler. :) Sen en mantıklısını seçtin kardeşim böylesi daha iyidir ama kendini unutturma asla. :) İstanbul Kıyamet Vakti 4.yaşı çalışmanı özellikle bekliyorum zaten. :) Neyse başarının devamını dilerim,fotoğraf yapımında kolay gelsin. :) :)
4. Yaş için güzel bir şey ortaya çıkarıcam. Şimdiden ne yapsam diye düşünüyorum.
Teşekkürler..

umuT...
İKV'nin 4. Yaşı Eserim hazır ;)
Toplam 1.5 günde yaptım.. Dün fikir edindim neler yapsam diye biraz kaba taslak hazırladım.. Sade bir çalışma oldu
Bugün ise az önce son rötuşlar yapıldı :) Büyük ihtimal yarın koyarım 25 Aralık olduğu için..

umuT...
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Trendd »

İKV'nin 4. Yaşı Eserim hazır ;)
Toplam 1.5 günde yaptım.. Dün fikir edindim neler yapsam diye biraz kaba taslak hazırladım.. Sade bir çalışma oldu
Bugün ise az önce son rötuşlar yapıldı :) Büyük ihtimal yarın koyarım 25 Aralık olduğu için..

umuT...
Merakla bekliyoruz kardeşim ... ;)
Resim
Resim

“Görseller” sayfasına dön